Hostelworld.com

City Hostel Prizren

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 279 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 279 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Hey_Stephy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Lut 2017
8.9

Very well located hostel. Very quiet as not many other people staying. Staff helpful and friendly. Breakfast is free and was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
4 Lut 2017
7.4

Leuk hostel, alleen laat het onderhoud van bijvoorbeeld de badkamers te wensen over. De badkamers zijn sowieso vies en er ontbreekt vaak wc-papier. Sfeer is prima en dat geldt ook voor het ontbijt en de ligging. Galdim, de eigenaar, is erg vriendelijk en behulpzaam.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Lut 2017
6.9

It's OK. Nothing special even for Kosovo standards. Stayed there just for one night and checked in Sat evening, so maybe didn't see much and came in wrong time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
31 Sty 2017
10.0

Everything was great in Prizren,the locality is perfect, everything clean,they even gave us a better room then we booked for the same price. Great hospitality.. And amazing stuff,they made everything they could for us to feel good - and it worked 100%:) looking forward to staying again;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2017
3.1

Türkçe/English I booked Prizren City Hostel and 'You haven't breakfast for your reservation' they said. I can't understand How can be possible? I just read Hotel Conditions and wrote Breakfast Included. the rooms are so cold and have no hot water so we couldn't have a shower. Rezervasyonda kahvaltı görünmesine rağmen kahvaltı hakkınız yok diyip ekstra para istendi. Odalar çok soğuktu ve banyoda sıcak su yoktu.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
15 Paź 2016
9.4

Very friendly & helpful staff! Good location, not far from bus station and even closer to the city center.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Paź 2016
8.3

Nice location close to the Stone Bridge and Priznen centre. Room was comfortable but it did smell slightly of cigarettes. Bathrooms were ok, showers need some updating though. Staff were really nice and helpful. Good if you want a cheap private room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Paź 2016
9.1

Un hostel con excelente relación calidad - precio, con buena ubicación en la ciudad de Prizren, personal amable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Paź 2016
9.7

Very good location, with a wonderful terrace on the roof, which can view the whole old town. The host and his friends are very warm-hearted, inviting me to have the dinner with them together. You can find your own locker inside the room, which makes it very safe. Overall, it's a great experience to stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Wrz 2016
7.7

The owner was nice, good breakfast of breads, spreads and coffee. Beds were comfy in the dorm. Only downside was some random coming into our room 2-3times at 3am then sleeping in the dorm. The rooftop terrace is really nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.