Hostelworld.com

City Hostel Prizren

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 232 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 232 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
City Hostel Prizren Located at Ilaz Kuka 66, , Prizren.
City Hostel Prizren
Kosovo
Prizren 20000 Ilaz Kuka 66
90% 232
42.2078903 20.7356965
City Hostel Prizren
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Kwi 2016
9.1

Very welcoming atmosphere. We even got a free upgrade to our room as the hostel wasn't busy. Sorry for not saying goodbye, but we had to catch our bus!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • msudars
  • Łotwa, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
24 Kwi 2016
9.1

Very nice hostel and place. Enjoy the evening on the roof terrace. Private parking convenient for those who arrive by car (Prizren center gets very crowded). Staff is very kind and helpful. They gave me an upgrade with respect to what i had booked.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
10.0

Best hostel I have ever stayed in! Free coffee/tea, free beer, free room ungrade (I was lucky) and breakfast prepared for 5am!!! Noting more too add! Would defo stay there again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

To było wspaniałe doświadczenie, właściciel Galdim jest naprawdę miły i pomocny człowiek. Łóżka są ok, czystość jest stała i jest to wygodne miejsce, bardzo blisko do placu Prizren turystycznej, gdzie wszystko się dzieje, także jest to 15-20 minut od zamku (lub resztek z niego powinienem powiedzieć).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • wakanatomukku2227
  • Japonia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Lut 2016
10.0

It was my first time in Prizren,or even in Kosovo, and my vacation there was just great mostly because of this hostel:) It is pretty close from the center and bunch of cafes that you can try every morning at different one, painting on the walls make the atmosphere cheerful and original, and more than anything staff makes the hostel special place! They are always friendly, always ready for laughs:) I laughed like I've never been able to back in Japan:) what a happy place!!! Totally recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank You Wakana

  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Lut 2016
9.1

Waar vind je nog een hostel waar de eigenaar tijd neemt om een biertje te drinken met zijn gasten en waar je vervolgens gezamenlijk gaat eten? Dat is hier het geval. Prizren is niet heel groot, maar een overnachting in dit hostel is zeker een onderdeel van het bezoek aan Prizren

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Sty 2016
10.0

The hostel was actually closed for renovations when I arrived, but since Gaddim, the owner, had forgotten to close reservations, he allowed me to stay free of charge for 3 nights. Although he was busy with the workmen, he addressed all of my needs, even offering to let me change rooms, if I was not satisfied with the one I was in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2016
5.1
Przetłumaczone przez Google

Facet przywitał nas ładnie, ale to nie zrekompensować niepewnych obiektów. W pokoju było bardzo zimno, nawet z grzałka włączona, okna nie zatrzymać zimny wiatr z zewnątrz. Gniazda zasilania na sali nie działa i jakiś bałagan powstał z przedłużaczy, które nie są podłączone do niczego! Łazienka była brudna (prywatny pokój dwuosobowy) i jeszcze zimniej niż sam pokój. Śniadanie?! Było trochę stary chleb i jedno jajko nam się gotować. Zlewozmywak nie działa

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are very sorry for your experience to our hostel we were doing the renovation and perhaps this is why we asked you to pay only for one person even tho you were couple. Now the renovation is finished and we promise that you will have compliantly different experience if you have chance to pass through Prizren again. We wish you great traveling

  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
31 Gru 2015
9.4

Very kind and friendly staff, I had a rally good time with them. It's unforgettable stay and the New Year Day. Thank you so much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • issacmaw2044
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 36 Recenzje
11 Gru 2015
9.1

Place was pretty quiet but the staff did there best to make me feel wanted. Taking me out for drinks and always helping me out when needed. !0 mins walk from the bus station but really close to the fortress and restaurants which was good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.