Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

City Hostel Prizren

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 272 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 272 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1
City Hostel Prizren Located at Ilaz Kuka 66, , Prizren.
City Hostel Prizren
Kosovo
Prizren 20000 Ilaz Kuka 66
86% 272
42.2078903 20.7356965
City Hostel Prizren
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Paź 2016
9.4

Very friendly & helpful staff! Good location, not far from bus station and even closer to the city center.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Paź 2016
8.3

Nice location close to the Stone Bridge and Priznen centre. Room was comfortable but it did smell slightly of cigarettes. Bathrooms were ok, showers need some updating though. Staff were really nice and helpful. Good if you want a cheap private room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Paź 2016
9.1

Un hostel con excelente relación calidad - precio, con buena ubicación en la ciudad de Prizren, personal amable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Paź 2016
9.7

Very good location, with a wonderful terrace on the roof, which can view the whole old town. The host and his friends are very warm-hearted, inviting me to have the dinner with them together. You can find your own locker inside the room, which makes it very safe. Overall, it's a great experience to stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Wrz 2016
7.7

The owner was nice, good breakfast of breads, spreads and coffee. Beds were comfy in the dorm. Only downside was some random coming into our room 2-3times at 3am then sleeping in the dorm. The rooftop terrace is really nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Sie 2016
8.3

The directions made it easy to find the hostel. The location was close to everything and the map and information they give you is great. The four bed female dorm was a good size with lockers big enough to fit my backpack. The room even had its own balcony, but the beds were pretty springy. The upstairs rooftop patio was a good place to chill and chat with other people. Wifi connection was okay. Only one outlet in the dorm. The room ran pretty warm. Breakfast was simple, bread and spreads.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
18 Sie 2016
6.6

Good location, nice terrace, but that's it. Does not look like a real hostel, look more like a cheap hotel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Sie 2016
9.1

Nice hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Serbia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
9.1

excellent location, near centre, quiet, nice terrace on a top,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lip 2016
9.4

Très bonne auberge, emplacement idéal, à coté d'un parking, staff très sympa, un peu difficile à trouver par moment cependant. Chambres spacieuses et très bien équipées. Je recommande !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.