Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

City Hostel Prizren

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Cze 2017
6.9

On the edge of the tourist district. The hostel is a older multi story building that is easy to find. The staff was very helpful and always there and enhanced the security.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Maj 2017
8.6

We enjoyed the stay in the city hostel. Rooms are clean, with lovely view on the city from the windows. The terrace at the rooftop is awesome!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2017
10.0

very good place to stay. the owner is friendly and honest. you just feel safe there. Thank you guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
20 Kwi 2017
3.7

It was a terrible experience there. The heater doesn't work at night and it was about minus two degrees. Just felt so cold there. The workers don't appear and you need to make phone calls to ask them

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Kwi 2017
6.6

Die Ausstattung ist ein wahres Sammelsurium nicht mehr genutzter Möbel - selten funktional, dafür raumausfüllend. Das Frühstück ist eine improvisierte Zusammenstellung des häuslichen Lebensmittelbestandes. Sofern man den Besitzer nach einer durchzechten Nacht wach bekommt, kriegt man es auch pünktlich serviert. Nichtsdestotrotz besticht das Gebäude durch die Lage, seine einzigartige Dachterrasse und einen schönen Blick über die Stadt.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Cheguemanu
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
11 Kwi 2017
8.9

A deux pas du centre-ville, dans un immeuble une bonne auberge de jeunesse! Nous avons été accueillis avec un verre de raki, tradition local! La chambre qui nous a été attribué était très propre. Seul petit bémol, elle donnait sur la rue, donc un peu de bruit le soir, mais rien de trop gênant! Je conseille cette auberge de jeunesse, d'autant plus que juste à côté il y a un marchand de tulumba, un dessert local! Gras, mais excellent! et puis avouons-le, la ville est quand même bien sympa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Albania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
10.0

The best place to enjoy cities' life. Great location and the hospitality is impeccable :) The owner is at your service 24/7 and this service includes having fun, exploring the city and long talks about movies, politics, experiences... u name it! Totally worth it ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
20 Lut 2017
9.1

Everything was perfect. The people working there are really helpfull and friendly! It was a perfect stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thank you!

  • Hey_Stephy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Lut 2017
8.9

Very well located hostel. Very quiet as not many other people staying. Staff helpful and friendly. Breakfast is free and was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
4 Lut 2017
7.4

Leuk hostel, alleen laat het onderhoud van bijvoorbeeld de badkamers te wensen over. De badkamers zijn sowieso vies en er ontbreekt vaak wc-papier. Sfeer is prima en dat geldt ook voor het ontbijt en de ligging. Galdim, de eigenaar, is erg vriendelijk en behulpzaam.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.