Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

City Hostel - Central Station

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 3,213 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 3,213 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
City Hostel - Central Station Located at Fleminggatan 19, , Stockholm.
City Hostel - Central Station
Sweden
Stockholm 11226 Fleminggatan 19
89% 3213
59.3328063 18.0445289
City Hostel - Central Station
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Sie 2016
8.9

Would definitely come again. It's not right in the city center but close enough to walk and it's probably the cleanest hostel I've been too

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
8.6

Auberge très bien placée, propre et l'ambiance est sympa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Sie 2016
10.0

Le personnel est juste génial ! Il y a de nombreuses mesures pour assurer L hygiène et la communication est au top, je suis arrivé apres le Check out, le personnel m a envoyé par mail toutes les instructions nécessaires et cela n a posé aucun problème

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the top rating! Great that you liked it here :)

17 Sie 2016
10.0

Great place to stay. Well organized, very clean, good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the top rating. Great that you liked it here :)

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
9.1

Very clean, nice hostel in a good location for walking to many areas of Stockholm. Would definitely stay here again. We had a two bed room and it was nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
8.3

Good location, 15-20 mins walk to main tourist spots and shopping area. Clean and cosy. Good kitchen, clean and with enough equiptments.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for rating us :)

  • Anonimowy
  • Filipiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
8.6

It was good staying here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for rating us!

  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
7 Sie 2016
10.0

This was one if the best hostels I stayed in during my trip. It was clean, comfortable, conveniently located near the station and good value for money. The staff were also really nice and helpful and there were all the facilities I needed. My only slight negative is that the dorms are quite small but they were clean and had lockers etc. Would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
10.0

Helnöjda!! Centralt läge, trevlig personal, fräscha toaletter, duschar o sköna sängar👍😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Tack så mycket för omdömet. Välkomna tillbaka :)

4 Sie 2016
10.0

I stayed at the City Hostel for 5 nights. I decided to travel alone and I believe that one of the reasons of me having a great time was due to the great atmosphere at the hostel. The staff was friendly and they are always willing to help you. The facilities are clean and the kitchen has all you really need to cook there if you do not want to eat out. I also got to meet a lot of friendly travellers who were hanging out around the kitchen and meeting room. Would definitely stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

So glad to hear you had a good time here. Welcome back anytime!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.