Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

City Garden Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 381 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 381 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.0
City Garden Lodge Located at 25 St Georges Bay Road, Parnell, Auckland.
City Garden Lodge
New Zealand
Auckland Auckland 25 St Georges Bay Road, Parnell
75% 381
-36.8563084 174.7829800
City Garden Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Sie 2016
4.3

많은 부분을 개선을 해주셔야할 듯합니다. 시설에서는 샤워 바닥이 차가워고 체크아웃에 있어 친절한 안내보다 쫓아내듯 시간을 지키는 인상을 받아서 외국인여행객들에게 별로임.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Sie 2016
9.1

amazing service, place. WIFI is an added advantage. Nice staff esp. Ravi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • philipeichhorn
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lip 2016
4.0

Too far out of the city. Staff unfriendly. Expensive for what you got. Wouldn't stay there again

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2016
6.6

Power overloaded during winter, no power for both nights there. Management not particularly friendly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Lip 2016
5.7

The stay was a bit of a nightmare. It was freezing cold, I had to park my car really far away, and the power went out for two hours. I was trying to do laundry before flying out the next day and my clothes were in the dryer and never got dry. The hostel clearly didn't have the correct wiring in place for the number of people and appliances needed. We had to sleep without the heat on. No monetary compensation was offered for the power outage or my wasted money on laundry.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Cze 2016
7.7

The place is alright, I stayed in much nicer hostels for the same price in NZ, but the people you'll meet are great! Also, because it's small it has a very cozy-homey feeling. I was only here for 2 nights, but everyone I met was very friendly and helpful. A lot of them were long-term borders and yet they were welcoming and inclusive. The staff was very helpful! I got maps, borrowed a phone, advice, and got a free SIM card (although should NOT get the free one- check out other deals first!).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Maj 2016
6.6

Je suis restée 2 nuits dans cette auberge mais j'aurais préféré ne pas y aller. Malgré les nombreux commentaires positifs, j'ai été très déçue par la saleté et l'insalubrité de l'endroit. La cuisine est sale tout comme le reste des pièces. C'est vieux et ça sent l'humidité partout. J'étais dans une chambre de 3 lits à l'extérieur du bâtiment et j'ai eu froid toute la nuit. Passez votre chemin sauf si vous n'avez pas le choix.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.7

We had an excellent stay, clean and tidy rooms and washrooms etc.................the only thing that needed improvement was the lack of basic crockery such as cereal bowls etc, but we know that they go walkabout!!! Also the kitchen had good storage, but was very small..... Excellent helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
8.0

Jag hade bokat ett enkelrum men då en tidigare gäst blivit sjuk och behövde förlänga bokningen av det rummet så gav de mig ett dubbelrum - en trevlig överraskning!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Kwi 2016
7.7

Sehr hilfsbereite Mitarbeiter; Hostel liegt in einer ruhigen Gegend, was aber auch bedeutet, dass das Zentrum Aucklands ein mittlere Fussmarsch entfernt ist. Küche ist ein Chaos, wenn das Hostel gut gebucht ist. Hostel kann aber problemlos weiterempfohlen werden.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.