Hostelworld.com

City Garden Lodge

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 368 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 368 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.0
City Garden Lodge Located at 25 St Georges Bay Road, Parnell, Auckland.
City Garden Lodge
New Zealand
Auckland Auckland 25 St Georges Bay Road, Parnell
75% 368
-36.8563084 174.7829800
City Garden Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.7

We had an excellent stay, clean and tidy rooms and washrooms etc.................the only thing that needed improvement was the lack of basic crockery such as cereal bowls etc, but we know that they go walkabout!!! Also the kitchen had good storage, but was very small..... Excellent helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
8.0

Jag hade bokat ett enkelrum men då en tidigare gäst blivit sjuk och behövde förlänga bokningen av det rummet så gav de mig ett dubbelrum - en trevlig överraskning!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
26 Mar 2016
9.4

Stayed at the lodge for the final week of my trip to relax after three months of travelling, and this was my favourite hostel in New Zealand. The atmosphere was friendly and homely and there are some lovely people staying there. Wifi is free, unlimited and fast, the hostel is located in a nice area (Parnell) and is close to the bus stop into the centre. It's not close to any supermarkets, although there are little shops nearby for essentials and there is always good stuff on the free shelf..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2016
9.1

Great free unlimited WiFi, free parking on the street, only negative is all the hills around here

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Mar 2016
4.6

Das Hostel wirkt ziemlich heruntergewohnt. Die Küche ist etwas schmuddelig und die Duschen ebenso. Die Zimmer sind klein und unordentlich. Mein oberes Bett war viel zu kurz und unstabil. Das Bett hat die ganze Zeit bei jeder kleinen Bewegung geknarzt und ein ruhiger Schlaf war unmöglich. Und der Übernachtungspreis war fast doppelt so hoch wie vergleichbare, bessere Alternativen.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Mar 2016
7.7

Bit far out of the city, but good if you want a quite night. There are a lot of long term stayers here, so it feels like you're imposing a little bit, but everyone's really nice and friendly. No big supermarkets close, so had to rely on a little corner shop - but a nice hostel to stay at for one night

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2016
10.0

We had a great stay at City Garden Lodge. The staff were very friendly and helpful and the location was perfect. We would definitely stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2016
6.9

Schöne sitzecken und gutes WLAN, auch mein Zimmer war gut auß der qietschenden Betten und die Toiletten und duschen waren voll in Ordnung! Der staff könnte sich aber etwas offener gegenüber den Besuchern zeigen.. Und die Küche war wie eine Sauna wenn man gekocht hat :D

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Sty 2016
9.4

Ich liebe es! Ich würde da wohnen wollen 😂

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2015
7.4

The shower was bad, it was too strong or too weak downstairs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.