Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

City Circus Athens

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1,836 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1,836 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4
City Circus Athens Located at 16 Sarri street, , Athens.
City Circus Athens
Greece
Athens Athens 10553 16 Sarri street
95% 1836
37.9795892 23.7233877
City Circus Athens
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Sty 2017
9.4

Great place, beautiful view from the roof. Will for sure stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2017
10.0

As a single woman traveller, I really enjoyed staying in the City Circus Athens hostel. Staff were super helpful and would even check the cinema schedules for me! It's also the cleanest hostel I've ever stayed in. Would definitely go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
10.0

My experience with this hostel was wonderful. The staff was really helpful and resourceful. The place had a very warm, cozy vibe, and it was very clean. It's attached to a restaurant, and the hostel hosts events everyday to help people mingle (many are free of charge). There is also a terrace that has a great view of the Acropolis. It's really romantic to be up there, so take advantage of it!! Great overall!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • augustogarciaar1696
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
2 Sty 2017
9.4

Es el segundo mejor hostel en el que he estado en los últimos cinco años desde q empecé mi viaje por las Américas y Europa. Hacen falta más actividades para unir a los comensales, pero en general excelente hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
9.4

It was a great place to stay, the location was perfect and the staff was extremely helpful with directions and explaining where to go. I stayed in an 8 person mixed dorm and found it comfortable and fun!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2016
8.9

Great hostel. Phenomenal facilities. Also enjoyed the daily free drink. Would certainly recommend while in Athens. Also, the guy at the front desk has some solid club/bar recommendations. Hit him up.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
10.0

Super hotel Super zampano

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Gru 2016
9.4

Simplemente, nos encantó.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
10.0

Beautiful hostel from the lobby to the dorms. Really quick walk from the Metro. In a great neighborhood. I will stay here again when I come back to Athens and recommend it to friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Gru 2016
9.7

Bonjour, Je suis venu passé le nouvel an à Athènes avec un ami et nous avons passé un agréable séjour à l'hôtel City Circus. Nous avons été très bien accueilli par le personnel (verre d'accueil, bons conseils sur les monuments/musée à visiter). L'atmosphère de l'hôtel est agréable et les lits sont confortables. Je recommande vivement cette auberge. Olivier

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.