Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

City Central International Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 2977 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 2977 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
4 Sie 2017
8.3

nice hostel on the central of city, a bit hard to locate on the beginning, but overall is ok. Staff is cooperative & helpful. Just one, i'm not getting reply from email sent there, wonder if it's still active

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2017
8.0

Heel fijn hostel, gezellige sfeer en prima menu kaart! Genoeg mogelijkheden betreft uitstapjes. Wel ver van het centrum. Prijs kwaliteit verhouding heel goed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
22 Lip 2017
8.6

Room was clean, so was the shared bathroom. This is the biggest hostel I have ever been to. But with the bar area, and couches you can relax on, it was really nice. The staff was helpful, but a lot of them were new and didn't speak English too well. Would visit again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Lip 2017
7.7

Good location, okay atmosphere, really good food, quite expensive beer. The worst aspect was the fact that the upper bunks are VERY hard -

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Cze 2017
9.1

It has it's value for the money your paying. Would love wifi in the room but it's a hostel, you are just there to sleep or put your stuff while you explore the city. Nice staff, most speak and understand English well. They are also very helpful. Will be staying again soon when I'm back in Shanghai.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Cze 2017
8.0

Me quede en una habitación privada y estuvo bien. Normal. Probablemente volvería si vuelvo a Shanghai. La ubicación es alejada del centro pero está muy cerca de una estación de metro con combinación de 3 lineas lo cual es súper útil. El bar del lugar está bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Cze 2017
6.0

WiFi not in room was a big let down, no shower gel or shampoo in showers was also a let down staff not too helpful good laugh if you can get over the fact to use Internet u have to go to lobby or pay to use the computer bring own shower gel and staff are minimal in there efforts to help

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2017
6.3

No wifi in the rooms, The good thing is the restaurant/bar although prices are a bit expensive..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • aivangc756166
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Maj 2017
10.0

De los mejores hostels en los que he estado y la comida bastante buena. Buen ambiente y buena atencion.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2017
9.1

Helpful staff and short walk from the metro. Air conditioning in the rooms was a life saver. Room was excellent value en-suite with good shower. Bit far out from the bar district if that's your thing and limited transport at night - but an excellent base for day time sight seeing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.