Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

City Central International Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 2,882 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 2,882 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.4
City Central International Hostel Located at No.300 Wuning Road, Putuo District, Shanghai.
City Central International Hostel
China
Shanghai 200063 No.300 Wuning Road, Putuo District
76% 2882
31.2407285 121.4214348
City Central International Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
6.3

Didn't love it. Very basic and unclean . Can stay elsewhere in Shanghai for the same price which are far superior.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Lip 2016
8.0

Everything was solid, although perhaps some rules should be posted about dorm room etiquette because I had some rude roommates.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
15 Lip 2016
9.7

Great clean place, right next to the subway

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2016
6.9

Good location, not far from subway. A good place to spend a night if you're transferring. The 4 bed dorm was clean and ACed. Stuff was unfriendly, though can't complain they did their job checking in and out well, just not amiable and view you as a commodity, no towels in the dorm and no towels for rent. You can only buy it, not the best option for a budget traveler. Wifi was non existent no in the dorm, nor in the lobby. Other than that okay hostel, not that bad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lip 2016
3.4

The worst hostel I've ever met

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
29 Cze 2016
8.6

Ruhige Lage, in direkter Nähe zur U-Bahn-Station, freundliches Personal, gute Ausstattung der Zimmer Einziger Negativpunkt: Die Klimaanlage hat getropft. War jedoch nicht tragisch.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
6.0

Good hotel, bad hostel. Atmosphere was non existent for the whole week I stayed. The two front desk guys were grumpy and not helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Cze 2016
7.1

Staff really good. Mould in bedroom but all in all it was a good place to stay

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
6.6

The receptionists werent very informed about what was going on in the city for the Dragon Boat Festival. The lockers in the rooms dont have locks but you can buy a small locker in the commons for your valuables. When you first arrive it looks like an atmosphere conducive to meeting new people it isnt. No one spoke to anyone outside their group. I have never had that experience before. Also there is a giant spider in the girls shower I DONT WANT it to DIE or anything but you should know its there

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Cze 2016
10.0

Good time

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.