Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Citotel Trianon

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 179 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 179 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
8.9

Très bon rapport qualité prix avec une décoration certes un peu à l'ancienne mais une propreté qui fait plaisir sur des prix si bas (j'ai payé 87euros pour deux nuits). Ma chambre avait un petit balcon donnant sur une petite cour intérieure très très calme, quel luxe en plein centre ville :) Le personnel est sympathique et disponible (informations pour venir à l'hôtel en transports en commun données par téléphone). Je recommande et y retournerait lors de mes prochains séjours à Grenoble !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
8.9

satisfait du séjour, bon accueil, certes une réactualisation de la déco en gardant l'esprit rococo et décalé serait un plus, mais j'ai trouvé la chambre propre, calme et vraiment bien pour le prix ! patronne souriante, prévenante et sympa ! .... pour moderniser un peu, suffirait de repeindre quelques trucs en blanc (fauteuils et grand miroir de l'entrée par exemple, changer la moquette un peu datée...) et remplacer quelques décos par des décos plus contemporaines et le tour serait joué ! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • r_matz9550
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Cze 2017
7.4

Single room can be very good deal. Comparably the dorm room is a bit expensive and lacks hostel vibe. Be aware this is a hotel that offers 2 improvised dorm room, not a real hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Maj 2017
8.9

Très charmant hôtel avec un personnel très serviable et chaleureux. La chambre était nickel et calme. On retient l'adresse! Par contre c'est vraiment un hôtel et pas vraiment une auberge de jeunesse pour ce qu'on a pu en voir du moins

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Kwi 2017
9.4

Bien situé, à 5 minutes de la vieille ville, et 10 de la gare 🚉. Personnel très sympathique. Chambres tout confort à partir de 30€ la nuit 🌃. Cuisine collective où on peut laisser ses affaire dans le frigo. Sans compter 2 choix possibles chaque matin pour le petit déjeuner 😋

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
8.9

Very nice and not far from the town centre, train station only 20 min walking distance and Bastille only 15 min on foot :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Mar 2017
8.3

Cute little hotel off the beaten track, a reasonable walking distance to everything cool. Small rooms but very reasonably priced, Cleaned daily. Breakfast wasn't included, and I think is a little pricey compared to what you can find in a short walk. Would stay again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
10.0

Vraiment parfait ! Tres accueillant Tres bonne literie Petit dejbrunch delicieux A conseiller absolument!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2017
8.6

Stayed there for 7 nights. Very nice staff, very helpful. Hotel is in walking distance both to the station and the old part of town. Room cleaned daily, nice breakfast paid extra. Wifi available, functions well. Overall very satisfied and would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
8.0

The staff is great and very kind! The bedroom was cold so I think they can improve the heating. Also, breakfast should be included at least the small one. But overall it is a good place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.