Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Citotel Trianon

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 148 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 148 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.2
Citotel Trianon Located at 3, Rue Pierre Arthaud, , Grenoble.
Citotel Trianon
France
Grenoble 38000 3, Rue Pierre Arthaud
86% 148
45.1851478 5.7210880
Citotel Trianon
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Lip 2016
6.0

Staff were lovely but this was a really weird set up. Basically I was in a twin hotel room with a room separator between the beds. I adjusted to it but it was just unexpected after usual hostel stays. I didn't like that there was one key for the room and you had to hand it in at reception if you were the one to lock the room. The location was good but Grenoble is so small that it's easy to get around from anywhere it seems. Rooms were clean and functional.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Cze 2016
8.0

Die Lage des Trianon ist sehr gut, gar nicht weit vom Zentrum. Die Rezeption ist 24 Stunden offen und alle Mitarbeiter sind sehr hilfsbereit. Die Zimmer sind gemütlich und sauber. Ich würde es auf alle Fälle weiter empfehlen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2016
8.6

very nice stuff :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • clmntlfbvr1453
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 67 Recenzje
20 Cze 2016
8.0

This is a hotel where some rooms have been converted to 3/4 bed dorms. Good value for money and the staff is adorable. Not a hostel tho.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
20 Cze 2016
9.1

The lady at reception was exceptional. Offering hotel rooms at Hostel prices in a fantastic idea to get young travellers to visit the region. Although an older hotel it was sensationally well kept and the receptionists knowledge was second to none in great English. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2016
9.7

This is a hotel not a hostel but is very good although not much room .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • StanDavlet
  • Kanada, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
2 Cze 2016
7.4

It is a nice hostel but it has no atmosphere so if you are backpacking and want to meet other people this is not the place for you. On the other side, if you are looking for peace and quiet, it is a very nice stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Maj 2016
7.7

Nice hotel, staff spoke English and understand my poor French. Rooms very clean, beds really comfortable. I didn't have the breakfast though. Decent prix for a hotel room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
9.7

Très bien. Familiale.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • epaddon6545
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Obieżyświat
  • 56 Recenzje
14 Maj 2016
10.0

I only stayed overnight but was treated like a princess. I rate it high on every aspect especially cleanliness and friendly and helpful staff. It was wonderful over night stop.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.