Hostelworld.com

Citotel Trianon

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 167 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 167 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
10.0

Vraiment parfait ! Tres accueillant Tres bonne literie Petit dejbrunch delicieux A conseiller absolument!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2017
8.6

Stayed there for 7 nights. Very nice staff, very helpful. Hotel is in walking distance both to the station and the old part of town. Room cleaned daily, nice breakfast paid extra. Wifi available, functions well. Overall very satisfied and would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
8.0

The staff is great and very kind! The bedroom was cold so I think they can improve the heating. Also, breakfast should be included at least the small one. But overall it is a good place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
8.6

Enjoyed being here even if unusual about sharing a room. There was a divider. Staff advised well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Puerto Rico, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lis 2016
5.4

Ordered a 4 bed room and ended up in a 2 person room with the beds so close to each other i could touch the other persons pillow if i stretched my hand. The towel they gave me was full of blood, this had never happened to me before! Worst experience ever! And i have backpacked in spain, england, france, portugal, netherlands etc...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Paź 2016
9.7

Excellent rapport qualité prix, presque imbattable sur Grenoble. Propreté, calme et très bonne literie. Sdb avec baignoire. Accueil très sympathique ;-) Je conseille vivement !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Paź 2016
7.1

If you book a dorm room at Citotel Trianon, you will find yourself on the line between hostel and hotel. Rather than a dorm, I shared a twin room with a complete stranger. The room itself was clean, small enough and with a separate toilet and shower room it was rather agreeable for a short term stay. It was more comfortable than most hostels, and the staff were always courteous. My one grievance with the hotel was that there was only one key per room...that's one key shared between two strangers

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
10.0

Fantastic service, really kind and warmhearted, the Continental breakfast is really good...old fashioned hotel with charme and heart...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.