Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Citi Residence

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 263 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 263 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9
Citi Residence Located at Jl. Hayam Wuruk 5/B-3, Harmoni, Jakarta Pusat, Jakarta.
Citi Residence
Indonesia
Jakarta Jakarta 10120 Jl. Hayam Wuruk 5/B-3, Harmoni, Jakarta Pusat
72% 263
-6.1647429 106.8211305
Citi Residence
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Sie 2016
10.0

beautiful peaceful place in the center of busy Jakarta... will return someday

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
8.0

This was a very nice place to stay. It was very close to the Jakarta MRT. The place was overall very clean. The reception was very helpful and provided everything we needed. The only thing is that the lobby area has an open roof, so there are bound to be a lot of mosquito's if you plan to chill outside your room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
26 Lip 2016
7.1

I chose this hostel because J wanted to be near the train station. It's a little difficult to find and isn't near much. The wifi works well but other than that, nothing too special about this place. My room was swarming with Mosquitos when I arrived but they sprayed it when I stepped out for lunch. Overall, it was fine for a quick stopover but I wouldn't recommend it to anyone staylng more than 1 night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
4.9

트윈배드로 확약을받고 예약을 했는데 막상 도착하니 더블배드 방 밖에 없다고 고집하십니다. 결국엔 2층 침대에서 잤지만 아무래도 기분이 좋지 않습니다. 그리고 그곳 직원분들이 화장실에서 물쓰는 것을 화장실 문 밖에 서서 감시합니다. 굉장히 기분나쁩니다

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
6.9

Nice and friendly staff. Fast Wi-Fi. The bathroom was clean but it smelled weird. The street looks a bit shady but if you take a cab you're good - quite good loacated.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2016
8.0

Good place for backpackers passing through. We used the airport pickup service, was great. Rooms were clean, beds comfortable, location a bit of busy main road, but you can't hear it in the rooms nor in the courtyard, close distance to national monument, supermarket and train station. Good place to start your journey in Indonesia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Kwi 2016
5.1

Overall the hostel is not commendable! At first they forgot to pick us up from the airport, even though we booked the transfer! Then the bathroom looked like it was cleaned the last time month ago, and the room was full of mosquito...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Mar 2016
8.3

Es un hostel muy lindo. El desayuno es muy caro y limitado si lo queres pedir aparte. La ubicación es el punto mas desfavorable aun que esta muy cerca del trasporte público.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.