Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cinnamon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 529 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 529 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7
Cinnamon Hostel Located at Str. Kazimierza Wielkiego 67, , Wroclaw.
Cinnamon Hostel
Poland
Wroclaw Dolny Slask 50-077 Str. Kazimierza Wielkiego 67
82% 529
51.1069710 17.0347738
Cinnamon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Sie 2016
6.0

El wifi no andaba correctamente. Un día directamente no anduvo y lo necesitabamos urgentemente. Las habitaciones en general bien, pero no contaban con lockers para dejar las cosas, lo cual nos llamó mucho la atención. Muy bien ubicado. No había ambiente de hostel, los huéspedes casi no interactuaban entre sí. Había escasos baños para la cantidad total de personas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2016
8.6

To rent a bicycle is very cheap in this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
11 Sie 2016
8.9

Great hostel! We were in a private but the room was big, and clean. Nice common room and good kitchen (although lacked drying towels and a non-recycling bin which was weird). Sounds like a very minor issue but the wifi was just awful, when it connected it was good but it literally would never connect, and reception just said 'use our computer' which is of no use when you want to watch films with your girlfriend meaning we had to actually talk to each other (weird right?). I do recommend here tho

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
10.0

It was a great stay, I truly appreciated the staff's friendliness and the overall atmosphere of the hostel ! I will be back !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
6.9

Good hostel but nothing special. The breakfast was very basic but included in the price. The location was good. Just on the edge of the old town.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
8.3

Glad personal, god stämning och tillgång till det en behöver. Hostelet ligger nära till gamla stan, trevligt läge.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
9.1

Very good location, staff also helpful. Nice stay although the mattresses are a little thin (to be expected in a hostel really). Very good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Lip 2016
10.0

Nice hostel, i have stayed in different hostels in Wroclaw and this is for me the best even they dont have any locker and bed are not comfortable. But very helpful and nice receptionists and cozy atmosphaire within the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2016
8.9

Well located. Clean. Friendly. Wifi could be better.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lip 2016
6.6

Great location and reasonably priced, but I wish I'd listened to the other reviews and maybe looked elsewhere! It's not a bad hostel, but I'm sure there are better; rooms were spacious but very warm (no AC or even fans) and no lockers, there were definitely not enough bathrooms and, although cleaned regularly, were not consequently always in great shape, breakfast was nice touch but very basic, kitchen facilities in general lacking (e.g. no oven), and there was no atmosphere at all in the hostel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.