Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cinnamon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 604 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 604 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • dagvis733449
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Sie 2017
8.0

goede lokatie net buiten centrum. aardig personeel en een simpel, maar gratis, ontbijt in de morgen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
9 Sie 2017
9.1

Very nice travellers hostel. Good locaited. Felt good from very beggining. Just 2 things was missing: internet did not work in the room and the only place in was working - reception and the kitchen is too small for amount of people staying there ( it was always occupied with groups of guests). Other than that I'd recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sie 2017
3.7

El wifi no llega a las habitaciones y no hay lockers individuales. El baño sucio y se permite que los huespedes entren a las tantas en las habitaciones como si no pasara nada.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
2 Sie 2017
9.4

Nice stay at Cinnamon hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Lip 2017
6.6

Posizione molto buona, ma poca sicurezza per quanto riguarda le stanze, che tra l'altro avevano poche prese elettriche. I bagni non erano pulitissimi, ma la cucina era carina. Personale disponibile per ogni evenienza.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Lip 2017
8.9

Solid hostel. Location is great, easy walk to/from train station and very accessible to main square, about 5 minutes if that. Wasn't impressed with security though- no lockers available, so bags left in open, and not every bed had its own chargers, so can't even keep phone close by. Breakfast is included but is only bread for toast. Good to have but don't count on being full from it. Would definitely recommend the hostel, was a good stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Luys90
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
21 Lip 2017
8.6

Good position, great staff, room clean.. I recommend!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lip 2017
6.9

Das Badezimmer der Frauen roch unangenehm und das Wasser in der Dusche floss schlecht ab. Zudem habe ich Bettwanzen in dem 'Vanilla Room' entdeckt. Ich habe die Rezeption darauf aufmerksam gemacht. Generell war das personal freundlich, aber an Sauberkeit und Ausstattung mangelt es hier.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • aamarossi
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Lip 2017
4.9

Bad service. Not nice experience, avoid it! Hostel poorly cleaned, especially bathrooms. But most importantly, a junkie was allowed to check in and stay in the room where we were trying to sleep. We alerted the reception about that, they said they have no clue how it happened as they guy is on their black list & they would kick him out the next day. We then learned that was his the 2nd day not the first and therefore not a surprise for the administration. So much for guests' safety. Awful.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • caragou9043
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 44 Recenzje
6 Lip 2017
9.4

Très bonne auberge. Je recommande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.