Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ciao Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 970 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 970 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • ktj1312728
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
16 Lut 2017
8.6

주방있는게 아주좋았고 1층에만 냄새나고 위에는 안나요 앞에 공사중이라 조금 아쉽고 시끄러웠던거같진않아요 역에서 조금멀지만 다른점들때매 좋아요 장점 보안 엘베 무료짐보관 물어보면친절한리셉션 수건줌 다1층침대 주방최고 단점 위치 24시간 리셉션아님 매일수건주진않음 Thanks for your service. I was very suprised of your help. Now I am in rome. Good luck.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • nice5206
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Sty 2017
7.7

역에서 그렇게 멀진 않은데 밤에 너무 무서웠음 그래서 해질거같으면 바로 들어가고..다른건 대체적으로 다 만족

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Sty 2017
6.6

요리하긴 그어디보다 좋았지만 쥬방외엔 쉴만한 장소가 없고 화장실이 주방쪽 1개 중앙애 1개인데 중앙욕실은 변기커버가 없고 3일내내 고장상태여서 이용할수가 없었어요. 위치가 역에서 그리고 성당이나 주요 관광지에서 떨어져 있어서 위치가 매우 아쉬웠어요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Sty 2017
8.6

Exce lugar muy bien ubicado y muy buena la limpieza, hasta tiene cocina con todas las cosas que uno necesita. Lo único que hacía mucho frío en las habitaciones

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Sty 2017
9.4

About location : I worried, but the hostel is not so far from SMN. 10 min on walk(I'm short woman). Also, you can enter the platform directly through side entrance.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Gru 2016
8.0

A very nice hostel with good beds, clean bathrooms, and a nice kitchen. I stayed in a four-bed room. Two points to note: 1. It is close to the train station (about .3 miles) but pretty far from the city (about a mile from il Duomo). 2. It does not have lockers, so beware. I had no issues with things being taken, and if you are worried, you can leave things with the office during daytime hours. But it is something to be aware of before you book. Otherwise, nice place with yummy chocolates!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Paź 2016
8.6

Standard facilities, Great location. Very near the train station and landmarks!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
25 Paź 2016
8.9

여기 진짜 제가 묵었던 호스텔중 감히 최고라고 말씀드립니드. 호스텔이아니라 호텔이에요 호텔. 앵간하면 싼데 묵는편인데 피렌체 다른 호스텔들 평이 너무 안좋아서 여기묵았어요. 근데 위치는 진짜 최악 앵간하면 밤에 돌아다니는거 안무서워해서 나폴리에서도 잘 돌아다녔는데 피렌체에서 새벽1시넘어서 이상한 자전거탄애들이 저 보면서 쫓아와서 중앙역근처에서 일하시던 분들한테 상황설명하고 데려다달라고해서 겨우갔네요. 진짜 처음으로 삥뜯길뻔했어요. 그래서 위치는 진짜 안좋지만서도 일찍다니시면 괜찮을거같아요. 그리고 와이파이 방에서도 잘 되고 화장실 비닐 말하시는분들 있으신데, 제가 써보니깐 하나도 불편함 없었어요 진짜! 화장실에 비닐있다는걸 마지막날 호스텔월드 리뷰생각나서 위에보니깐 그때 발견했네요. 그리고 맨날 청소 잘해주시고 주방도넓고 보안도 문열쇠세개라 안전하고 진짜 마지막날 그 강도? 쫓아오던새끼들만 없었으면 제가 묵었던 호스텔중 최고라고 감히평합니다. 여긴 호텔이에요 호텔.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marshallscheider
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Paź 2016
7.4

Hostel is fine, not super social vibe here but clean and each floor has a kitchen so you can cook. No lockers for security but I didn't have any problems. I wasn't a Big fan of the area though, and ended up switching hostels for that reason. Just not a lot going on around here. It's not too far from the attractions (15 mins walk) but just feels a bit away from the bustling part of the city with bars and cafes, and it's not a scenic area like some parts of Florence. Not bad, but there's better

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Paź 2016
10.0

excelent hostel! good ambient

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.