Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ciao Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1017 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1017 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Cze 2017
8.0

Es un lugar bien ubicado. Me gusto, además las habitaciones son muy grandes, los baños eran compartidos entonces a veces estaban poco sucios pero nada grave. En referencia a calidad precio me parece bien. Si lo recomiendo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Cze 2017
8.0

Had two good nights at the hostel. Not far away from the bus station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Cze 2017
8.0

everything was fine, just not a very social hostel + no lockers

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Cze 2017
5.7

I just stay in the hostel for one night to go to a concert in Firenze. I think the hostel was OK for just one night + I wanted something close to the train station and Ciao served this purpose perfectly well. However I wouldn't recommend it for a longer stay: the neighbourhood is not very nice, the rooms have no locker for personal stuff, there are only two bathrooms for around 20 people in each floor, it's close to a highway which makes it noisy at night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Cze 2017
7.4

it's a pitty that there is no breakfast service at the hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Cze 2017
9.7

Recomendable 100%. Super limpio, la cama era cómoda, la seguridad super bien! El personal muy accesibles. Muy buena ubicación!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Cze 2017
8.9

Close to train station. 30 min walk from main sites. Nice to escape the tourist in fact. Little noisy as near main road. Clean rooms, bathrooms and communal kitchen. No lockers but felt safe leaving my belongings.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • wkdid205
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Cze 2017
8.9

정말 깔끔하고 넓고 좋습니다 단점은 리셉션이 9시에 끝나 너무 짧아 늦게도착하는 사람은 체크인을 할 수 없다는 것정도

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • chong0405
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Cze 2017
6.3

리셉션 저녁9시에 닫는게 너무!!!불편했음 점심쯤 도착해서 짐 맡기려는데 2시부터 체크인이란 말만 해주고 9시에 리셉션 닫는다고 얘기 안해줘서 야경보고 10시반에 숙소 도착했을때 아무도 없음 어렵게 연락 닿아서 다른데 가게 짐이라도 꺼내달라고 했더니 짐도 창고에 잠겨있고 직원들 다 퇴근해서 못온다고 함 천만다행으로 1층 공용화장실이 있는 공용공간이 열려있어서 거기서 씻고 옆방 외국인들이 측은했눈지 자기들 옷가지랑 수건 빌려줘서 그걸로 하루 연명했음..잠은 식탁의자에서 자고 아침9시에 리셉션 열려서 그제서야 방열쇠받음.. 미리 확인 안한 내잘못이지만 9시에 리셉션 닫는건 정말 불편했음 그래도 용서되는게 시설이 정말 준호텔급이고 수건도 주고 층마다 화장실 두개씩 공용주방 하나씩 딸려있어서 정말 편했음 진짜 침대도 단층침대에 호텔식으로 정리되어있어서 좋았음 앞에 공사를 크게 하고 있어서 시끄럽고 주변이 지저분! 아 그리고 위치가 정말 최악 역 뒤에 있는데 뺑돌아서 가야되서 너무 힘들었음

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Cze 2017
8.0

You dont Have lockers but i felt My stuff Was safe on My room. Staff Was nice. Location IS pretty good supermarket is near and you van get to the sights easily just nyt Walking. Our Air conditioner Was broken so we had to Have our window open and because of that There Was quite a but If mosquitos at night. If you Are looking for a hostel where you meet people this IS not one of them.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.