Hostelworld.com

Ciao Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 863 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 863 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
Ciao Hostel Located at via Guido Monaco, 34, , Florence.
Ciao Hostel
Italy
Florence 50144 via Guido Monaco, 34
82% 863
43.7815180 11.2428170
Ciao Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Maj 2016
3.7

Estaba siempre sucio...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
7.7

we arrived half an hour after the reception hours but the receptionist waited for us and answered our questions about getting around in Florence, which was very helpful! hairdryer is available upon request. two bathrooms to share among 3,4 rooms of guests (one of them not lockable).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Maj 2016
8.0

Good hostel though a little bit far from the city centre but overall it was a pleasant stay. Clean hostel especially the kitchen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Maj 2016
8.9

I really enjoyed my stay at Ciao hostel, the rooms, bathrooms, and kitchen were very clean. The room was large and spacious with lots of airflow. The staff were always friendly and there were loads of maps and information about the city. Location was good for us as we took to bus both into Florence and leaving Florence, and the hostel was conveniently located right by the bus and train station; however, it is about a 10/15 minute walk into the city. Overall i really liked ciao hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
8.6

Very hotel like hostel. They work professionally. Bathrooms are spacy and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2016
8.0

Was nice enough, felt more like a hotel than a hostel though. No travellers vibe, which was a shame. Super clean and fine location, we walked to everything.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
6 Maj 2016
8.3

Ubicación aceptable, a unas cuadras de la estación del centro. Hostel muy tranquilo, limpio y cómodo. Si tu intención es ir de fiesta a un hostel, busca otro. En mi caso, la estadía fue muy buena, y coincidió con mi expectativa. Lo unico que le agregaría es un locker en la habitación, porque después hasta tv con cable tenía.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2016
9.7

Me encantó, todo muy limpio y cómodo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
7.1

I chose this hotel because it was near the train station, very easy to reach from there. The rooms where quite big and also the kitchen which was very well equipped. Each floor has an independent kitchen, so there si no common space for the whole hostel. The bathrooms were not always perfectly clean, because there were always people having a shower. I just wanted a place to sleep one night, with kitchen, so this hostel was the best option for me for price and location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Maj 2016
8.6

Wifi was really bad but besides that, loved staying here!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.