Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ciao Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 959 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 959 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
Ciao Hostel Located at via Guido Monaco, 34, , Florence.
Ciao Hostel
Italy
Florence 50144 via Guido Monaco, 34
83% 959
43.7815180 11.2428170
Ciao Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Paź 2016
8.6

Standard facilities, Great location. Very near the train station and landmarks!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
25 Paź 2016
8.9

여기 진짜 제가 묵었던 호스텔중 감히 최고라고 말씀드립니드. 호스텔이아니라 호텔이에요 호텔. 앵간하면 싼데 묵는편인데 피렌체 다른 호스텔들 평이 너무 안좋아서 여기묵았어요. 근데 위치는 진짜 최악 앵간하면 밤에 돌아다니는거 안무서워해서 나폴리에서도 잘 돌아다녔는데 피렌체에서 새벽1시넘어서 이상한 자전거탄애들이 저 보면서 쫓아와서 중앙역근처에서 일하시던 분들한테 상황설명하고 데려다달라고해서 겨우갔네요. 진짜 처음으로 삥뜯길뻔했어요. 그래서 위치는 진짜 안좋지만서도 일찍다니시면 괜찮을거같아요. 그리고 와이파이 방에서도 잘 되고 화장실 비닐 말하시는분들 있으신데, 제가 써보니깐 하나도 불편함 없었어요 진짜! 화장실에 비닐있다는걸 마지막날 호스텔월드 리뷰생각나서 위에보니깐 그때 발견했네요. 그리고 맨날 청소 잘해주시고 주방도넓고 보안도 문열쇠세개라 안전하고 진짜 마지막날 그 강도? 쫓아오던새끼들만 없었으면 제가 묵었던 호스텔중 최고라고 감히평합니다. 여긴 호텔이에요 호텔.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marshallscheider
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Paź 2016
7.4

Hostel is fine, not super social vibe here but clean and each floor has a kitchen so you can cook. No lockers for security but I didn't have any problems. I wasn't a Big fan of the area though, and ended up switching hostels for that reason. Just not a lot going on around here. It's not too far from the attractions (15 mins walk) but just feels a bit away from the bustling part of the city with bars and cafes, and it's not a scenic area like some parts of Florence. Not bad, but there's better

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Paź 2016
10.0

excelent hostel! good ambient

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Paź 2016
6.3

A estrutura do hostel é boa e 8 'minutos da estação. Porém em minha cama tinha percevejos e me deu uma reação alérgica fortíssima. Conversei com a recepcionista para me trocar de cama mas estava tudo lotado e o pior é que não tinha coberta nem travesseiro para trocar e isso já era 9 horas da noite. Tive que acionar meu seguro viagem e trocar de hostel, pois não tinha como passar mais uma noite naquela cama.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
6 Paź 2016
9.7

十分好

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Wrz 2016
9.1

Situé près de la gare SMN, mais un peu loin des attraits touristiques et des restaurants! (Environ 25 minutes a pied). Hostel situé dans un endroit tranquille! Grandeur des chambres très adéquate! Espace de cuisine avec frigidaire disponible!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Wrz 2016
7.4

There wasn't much security here and I had money stolen out of my backpack while staying here. Everything was clean and this was more of a hotel style hostel. It was only about a 7 minute walk to the train station and it was only a 5 minute walk to a grocery store. The kitchen was great but the mosquitos were pretty bad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Wrz 2016
4.9

nur mit dem Noetigsten eingerichtet. Keine Wohlfuehl Atmosphere. Im Bad war ein riesiges Loch in der Decke - wahrscheinlich Rohrbruch, was nur mit einer Plastiktuete abgegeckt wurde. Sobald einer im oberen Stock duschte, tropfte es im bad....

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
21 Wrz 2016
8.6

Clean and helpful, nice staff. Only stayed a couple nights and had fun! The only thing (maybe being in Italy?) were the mosquitos..sleep with your window closed and heed the garden area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.