Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ciao Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1074 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1074 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Sie 2017
8.6

El personal alguna borde la otra muy simpática. La calle estaba en obras luego fue complicado llegar a pesar de que estaba cerca de la estación. El aire acondicionado como sino hubiera. Cocina y ambiente geniales!! Seguridad muy bien y dos vamos a compartir por planta. En general bastante bien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2017
6.6

More like a hotel, I only came to this place for the air conditioning haha good place for price and location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Sie 2017
7.7

Perfecto , buen sitio, sin nada destacable . Tiene buena cocina , buenas camas ,AC , no esta en el centro pero florencia es pequeña

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2017
9.7

Desde que llegamos nos encantó el lugar, todo es nuevo y muy limpio! Nos atendieron muy bien, sin duda volvería!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
28 Lip 2017
9.4

Really enjoyed it here! We booked for three of us in a 4 bed mixed dorm and we're given a three bed dorm to ourselves. The staff were lovely, in particular the Romanian woman. Not really a social place but there are lots of places to meet people in Florence anyway!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
27 Lip 2017
8.3

El personal súper amable, La habitaicon limpia y cómoda; a solo 15 minutos caminando de la estación de trenes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lip 2017
8.6

We had a great time in Perugia. The location of the hostel is nearly perfect, everything seems to be right arround the corner! Our room and the facilities were clean(The hostel is closed from 11 to 15 so they can clean everything).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
24 Lip 2017
8.6

Hostel muy lindo, con aire acondicionado, habitación grande y limpia. Buen wifi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
23 Lip 2017
6.0

Essentially a hotel. Zero atmosphere and the staff aren't very friendly or helpful they just check you in and give you the speech. There is no common area other than the kitchen so you just go to your room. The kitchen facilities are nice and the bathroom is clean. The AC didn't work. Fine if you just want somewhere to sleep but wouldn't suggest it otherwise.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Lip 2017
7.7

Great place if you're looking for somewhere to self cater! It has a great kitchen with all the facilities you need to cook besides an oven. However there isn't really a common room and we found it hard to meet new people in this hostel. That being said not everyone travels for that reason so if you're looking for somewhere of good value where you can walk to all the sights this place is great! Near to the train station and situated in a nice street.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.