Hostelworld.com

Ciao Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 842 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 842 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
Ciao Hostel Located at via Guido Monaco, 34, , Florence.
Ciao Hostel
Italy
Florence 50144 via Guido Monaco, 34
84% 842
43.7815180 11.2428170
Ciao Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Kwi 2016
8.9

Only stayed one night, mid week, so can't comment on anything social wise but a good, standard, safe place to stay. Anka was super super helpful when I needed to figure out my travel!! Much appreciated that.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
10.0

The stuff are so kind and helpful! This is one of the best hostel I been too! They helped me with the direction in the city and helped me print out my bus info even finding the key😂😂😂. Highly recommend!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Kwi 2016
8.9

Overall, a good place to stay for a night. It is easily approachable from the central station and the city as such. The dormitories were good. However, the washrooms could be better maintained considering it was shared. Also, there were several mosquitoes in the room we were allotted, which was quite a nuisance in the night. Otherwise, it was a good place to stay in Florence. The staff was cordial and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Kwi 2016
8.9

Excelente hostel. Está a 5 minutos andando del centro, la limpieza es excelente, los baños siempre estaban en perfectas condiciones (cosa no todo lo habitual que debería en hostel con baños compartidos). La cocina tenía de todo y la atención fue muy buena.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
8.6

Muy buena ubicación, instalaciones, limpieza e incluso buena atención de los trabajadores

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2016
10.0

La estadía fue muy buena, muy recomendable el hotel. El personal es muy muy amable, te responden a todas tus consultas. Las habitaciones son súper amplias y acogedoras. Los baños siempre están limpios. La cocina es lejos de las mejores que he visto, tiene de todo, muy ordenado y limpio SIEMPRE. La ubicación es espectacular. Lo recomiendo 100%. Uno de los mejores hostel que he estado!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
9.7

If I have the chance to visit Florence again, I will definitely stay at Ciao Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2016
7.7

There aren't any security lockers in the rooms so you really have to trust the other people in your room not to steal your things. However the staff was incredibly helpful and gave great tips. The hostel is very clean and the kitchens are well stocked with cooking appliances, pots, pans, and whatever else you might need minus the food. It isn't really a partying hostel, but then again Florence is not a party city. Overall I would stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mattybutz_9
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
27 Lut 2016
7.4

Generally positive experience, would definitely go there again if I wanted quiet nights in while exploring Florence during the days. No atmosphere in off season, like literally barely anyone says hi to each other, but solid kitchen, fridges, bathrooms and rooms. Nice and spacey rooms actually. You're not gonna meet anyone or make friends but it's a great place to see Florence from

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Lut 2016
9.4

Muito bem recebido aqui! Parece um hotel, banheiro limpo (coletivo), quartos limpos... Perto da estacao de trem e da para fazer tudo a pé. Super recomendo:)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.