Hostelworld.com

Choiseul Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 695 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 5.8
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 695 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 5.8
Choiseul Hotel Located at 13 rue Huguerie, , Bordeaux.
Choiseul Hotel
France
Bordeaux 13 rue Huguerie
66% 695
44.8446990 -0.5788080
Choiseul Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Maj 2016
3.4

I was there on a Sunday, manager checked me in in the morning, never saw him again till 8 am next morning as I was leaving. No staff available for anything - my bathroom basin was blocked, I couldn't link into wifI, ran out of toilet paper & no one there to ask anything.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
7.1

A localização do hotel é muito boa, região central, fiz todos os passeios a pé. As acomodações do hotel são simples, mas a cama é confortável. No geral o quarto estava limpo, porém tinha um cheiro muito forte no ralo da banheiro. Acho que é um hotel para o público que está acostumado com hostel e procura um lugar realmente só para dormir. As funcionárias são simpáticas, porém em grande parte do dia não fia ninguém na recepção, eles fornecem o código da porta para você entrar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
16 Kwi 2016
7.4

这家酒店的入住时间是有限制的 没有wifi 不供应早餐 其他都还挺好的 位置很好 店主人也挺好的

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
3.1

Reservamos con Hostelworld.com 3 personas (1 cama matrimonio y 1 supletoria), q no quedó bien registrada en nuestra reserva según el dueño. Cobraron 9.90€ gastos d servicio antes de llegar al hotel, nos dieron una habitación para 2 con cama de matrimonio únicamente. Solicitamos la habitación que habíamos reservado (siempre por teléfono €€€), él aseguró que la reserva que habíamos hecho no era correcta y por cambiarnos a la habitación como la q inicialmente reservamos y añadió 15 € más. Muy mal..

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
9.4

I liked the stay it was good and the host was nice! All in all good for an overnight stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2016
6.3

A mon arrivée j'étais devant une porte fermée, grâce à une passante j'ai pu entrer. Je n'ai pas rencontré du personnel. La chambre était par contre assez propre et fournie de tout le nécessaire.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Mar 2016
5.4

Das Hotel hat eine gute Lage mitten im Herzen der Stadt, dass sind aber auch so ziemlich alle Vorteile. Die Dusche im Vierten Stock ist eine unbrauchbare Katastrophe und einfach nicht nutzbar. Der Hotelier ist zwar weitestgehend hilfsbereit, war aber zur Ankunft nicht da. Ich hatte das Gefühl, dass das Hotel sowieso nur jeweils 1 Stunde am Morgen und am Abend geöffnet war. Ich ging in die Stadt und kam erst zur angekündigten Zeit zurück, da wollte der Hotelier gerade schließen.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Sty 2016
10.0

Sensacional! O dono/gerente Éric é muito atencioso, educado... Aprendi muito com ele sobre a inportancia que o vinho tem para o Franceses!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
4.3

We did not see anyone working there during our entire stay the room was quite dusty the reception door was always closed which meant we couldn't use the wifi and even when it was open, the wifi didn't work

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.