Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Choiseul Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 724 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 724 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.2
Choiseul Hotel Located at 13 rue Huguerie, , Bordeaux.
Choiseul Hotel
France
Bordeaux 13 rue Huguerie
74% 724
44.8446990 -0.5788080
Choiseul Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Lis 2016
8.9

L'hôtel est assez simple mais est d'un bon rapport qualité/prix vu les prix pratiqués par les autres hôtels sur Bordeaux. L'emplacement est très bon. Le personnel est très gentil et arrangeant. Amplement suffisant comme endroit pour séjourner à Bordeaux.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Paź 2016
6.6

Hotel bien situé proche des trams, centre ville et quais Accueil serviable Chambre très simple, literie moyenne (matelas creusé au milieu) Robinetterie en mauvais fonctionnement, pas d'eau chaude et coule très très faible ... Douche commune eau juste tiède Beaucoup de passage dans le couloir commun

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Wrz 2016
7.4

I stayed in a double room with a private bathroom - facilities where basic but bed was comfortable and room was clean. Unfortunately because I'm a single I had to pay for two people so was expensive for just one person. Didn't see much of the staff and the cleaner checked us in, had very minimal English and there was a communication breakdown. But overall a basic room and basic facilities. If there were two people in my room rather than paying 66 euro for myself it would cost effective.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
18 Wrz 2016
5.7

Hotel is low budget. We lost water for a whole day so now showers. And the reception is never open.... also had trouble connecting to the wifi.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Wrz 2016
10.0

Great location and staff. The vintage look of the rooms add a great charm to the place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
8.6

Staff are very helpful. The bread made by the boss taste wonderful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
10.0

Helpful staff. A very pleasant stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Sie 2016
6.9

Shame that the door handle for our shower/toilet remained broken for the duration of our stay

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
13 Sie 2016
3.7

I highly recommend NOT staying here. The place is straight up creepy. Incredibly unhelpful /unfriendly staff (the one man who works there). No idea why it's Busabout recommended, definitely stay somewhere else !!! Felt really uncomfortable the whole time I stayed here (young solo female traveller), it's dark, dingy and deserted. I really wished I stayed somewhere else!! No way to make you're own food, no common area except the weird Dingy Chinese restaurant looking reception.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
9.1

Nous ne sommes restés qu'1 nuit mais avons apprécié la gentillesse du réceptionniste, la propreté de l'hôtel, le charme des petites chambres, la proximité des rues piétonnes et du tram. Un seul bémol: 1 seule douche, au 4ème étage.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.