Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Chocolate

  • Degtyarniy lane, house 15, building 1, Apt 4, Moskwa, Rosja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 173 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 173 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.4
Chocolate Located at Degtyarniy lane, house 15, building 1, Apt 4, Moscow.
Chocolate
Russia
Moscow 125009 Degtyarniy lane, house 15, building 1, Apt 4
90% 173
55.7689934 37.6042807
Chocolate
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 35 Recenzje
16 Paź 2016
8.0

Room was quite small and beds a bit unstable, however it had lockers which was good. Toilets were clean and shower good. Location was good, walkable distance from the city center and close to the metro. Staff was friendly, specially Tania!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Paź 2016
8.9

Equipe maravilhosa, as meninas foram muito prestativas e agradáveis. Hostel bem quentinho (o que dá um alívio pro frio da Rússia), tudo muito limpo, internet boa e chá disponível a qualquer momento. O único ponto negativo, que não é culpa do hostel era a galera do quarto que fazia muito barulho. Alguns até atendiam o celular na madrugada!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Wrz 2016
10.0

Nice hostel, good atmosphere, perfect location and the best: very friendly english and german speaking stuff! They organized us a Taxi to the airport at 4 o clock in the night without problem!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2016
7.7

It's clean enough and cozy place to stay. Can't say anything bad except that they don't have any other common space except narrow food area with one table. Huh yes... Peple staying here don't look like travelers

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Sie 2016
10.0

位置很好,主要是员工非常nice,每位住客在这里入住,分发床单的时候会收到一块巧克力。最重要的,员工真的很贴心。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
31 Lip 2016
9.4

Nice staff and helpful.... Quiet....if you want to relax... It's a good choice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Sharpay
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
9.7

It is a good hostel. And people here are so nice and friendly. Even though I don't know Russian and they try to talk with me in English. I will come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Lip 2016
7.7

We have get other price than in app but even so it worth the money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.