Hostelworld.com

Chillout Hostel Zagreb

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
Chillout Hostel Zagreb Located at Tomiceva 5A, , Zagreb.
Chillout Hostel Zagreb
Croatia
Zagreb Zagreb 10000 Tomiceva 5A
88% 1194
45.8137631 15.9728658
Chillout Hostel Zagreb
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Alexfls9
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
21 Maj 2016
8.0

Lovely park to floss in to the right

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
18 Maj 2016
8.9

good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
9.7

Had a great time! Staff was super helpful and we even got to do laundry! We also went on the day trip to the falls which was great! It's in a very central location but tucked up a street which is nice. Would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
8.9

Great plae, well positioned in the city. Washrooms and showers were clean. Kitchen is a bit small, but functional. Would totally stay here again next time I'm in Zagreb!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2016
9.7

Dora, at reception, was really helpful with organizing my day trip to Plitvice! Really friendly staff, and good atmosphere! Would go again in I ever go back to Zagreb!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
15 Maj 2016
8.3

Hostel accomodations and facilities were great. Staff not very friendly or eager to assist you. But location is great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
9.7

Nice place with an amazing location within walking distance of everything. Nice common area to meet people and there was even live music one night. I had a great time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
7.7

It was a nice stay in Zagreb. The common area was nice and had a bar. Overall I was pretty pleased with my stay. The issues were that the floors in the rooms were very sticky. Some of the rooms are in the stairwell and therefore extremely loud when people are drinking/playing music in the common room late at night (on the weekend at least). That said, the location is ideal and makes up for a lot of the detractors.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Maj 2016
9.1

Nice clean, modern, big hostel in the centre of Zagreb. The location was prefect and just minutes from all attractions. Plenty of toilets and showers. Good bar and decor. The only negative really was the beds. The mattress wasn't the best so you could feel the wood you were lying on. It defo wasn't the worst but could be improved with a better mattress. All in all great stay and would definitely recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2016
8.9

It is a nice place. The room, bathroom and shower were ok. The only thing that I didnt like is that people smoke at the common areas of the hostels.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.