Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Chillout Hostel Zagreb

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1793 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1793 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Kwi 2017
8.9

Nice price (especially weekdays during shoulder season). Unbeatable location. A bit strange sleeping arrangements though. Not bad. Just, unusual.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
24 Kwi 2017
9.7

We only stayed one night but I would have loved to stay longer. Everything was cheap, good room, Croatia seems nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Kwi 2017
10.0

Loved this hostel! Great location and very clean and cool. There was also a Plitvice Lakes tour through the hostel that seemed really cool!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Kwi 2017
9.1

자그레브 정중앙에 위치한 가격이 매우 착한 숙소 입니다. 일단 숙소 근처만 돌아도 대충 기본 적인 관광지는 볼 수 있을 정도 입니다. 숙소 자체는 학교 기숙사 같은 느낌인데 욕실이 특히나 그렇습니다 하지만 쓰기에 불편한 점은 없는 것 같습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Kwi 2017
8.6

Lives up to its name as it was a very chill place. The rooms were nice and the bunk beds super cool, you basically get you're own little cave which gives some decent privacy and beds were comfy. The bar had a super chill atmosphere and met some locals who came just to hang out there instead of normal bars becuase they preferred it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
10.0

Great place! We spent 2 nights there in low season, yet it was still active with the lively staff and great bar 24/7. We took the private double room which was very comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2017
6.3

One of the worst hostels I have ever stayed in, and believe me I have stayed in a lot of them. The one and only good thing is the location(very close to the main square). 1 shower and 1 toilet shared between 16 beds, thats uncomfortable. Go for 8 bed dorm if booking this hostel The website mentions that all rooms are with ensuite bathroom, but thats not the case. Staff not that great either, not really willing to help.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • eireann123
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Kwi 2017
8.0

Nice and modern, good atmosphere at the bar, mostly clean, room was a bit small and cramped though

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2017
10.0

Excellent hostel. Right in the middle of Zagreb, directly next to the small funicular leading up to the scenic overlook and the museum area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
10.0

Fantastic location. Close to everything in Zagreb. Staff was very helpful and friendly. Hip decorations, nice bar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.