Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Chillout Hostel Zagreb

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,326 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,326 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
Chillout Hostel Zagreb Located at Tomiceva 5A, , Zagreb.
Chillout Hostel Zagreb
Croatia
Zagreb Zagreb 10000 Tomiceva 5A
89% 1326
45.8137631 15.9728658
Chillout Hostel Zagreb
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
9.4

Everything Was great, apart from the ac that Was useless

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2016
9.4

Perfect location, very nice people working there. Not excellent cause the air conditioner wasnt working very well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Arabia Saudyjska, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
6.6

the room was very hot, even with AC on, the bed sheets were very dirty, with stains. the location is very central with is amazing but i expected more.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Lip 2016
8.0

Location was great and bar downstairs was good. AC didn't work and rooms where very very small.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
10.0

Excellent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Lip 2016
8.3

Decent pub crawl but not much of a hostel atmosphere. More of a cheap hotel with a bar. Facilities were good though and clean

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maroko, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
8.3

Great location and service a lot of facilities nearby Pretty good given the price only problem tiny toilets and wifi doesn't work that well in the rooms Good activities to do with hostel especially recommand the excursion to pletvice with Marko good and funny guide

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • shaysutton
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
16 Lip 2016
7.7

Overall the hostel was alright. The kitchen was small but still good to have a kitchen. The rooms are pretty good and same as the bathrooms. The only down side really was the wifi was shocking. Even so I would probably stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lip 2016
9.4

I had a 4 bedroom mixed dorm, very small rooms but you can cope, beds were comfy. Shower and toilet facilities were fine. Bar down stairs had some good drinks and an outdoor area. I know it's Europe but the fact you could smoke inside the bar area was a negative for me. We were also meant to get breaky included but in Sunday's the restaurant that provides breaky was closed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
8.9

Very central and easy to reach. Would stay here again, a little bit party hostel atmosphere:)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.