Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Chili Blue Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 996 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 5.0
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 996 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 5.0
  • Udogodnienia 5.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
9.1

Good prize. Good atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2017
7.7

I stayed 3 nights. The location is pretty good, the room are alright. The Atmosphäre was relaxed but sometimes very loud and the wifi didn't worked properly!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
4.3

If clean and tidy is what you are looking, find some place else! The room smelled weird, and the floor, shelf and bed was dirty. The paint was coming of the walls, and there was no bathroom on my floor. It is cheap, but I would prefer to spend a few more dollars and get a more decent place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
1 Sie 2017
4.9

They need to clean up...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2017
10.0

Amazing and cheap place to stay. You got everything you need. Good location. I saw them cleaning everyday. Overall, it's a nice hostel with friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Lip 2017
5.1

It was a mess. A good hostel only if you are not going to stay long and if you are not interested on spending a lot of time inside (cooking...)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2017
6.3

Bei Buchung angegeben dass wir um 8 einchecken wollen, dann aber alle Türen verschlossen und niemand erreichbar. Also mussten die Koffer mit in die Stadt. Dann wurde und gesagt, wir können nicht zu zweit in ein Zimmer sondern in getrennte. fragten höflich nach und würden sehr unhöflich darauf verwiesen, dass sie kein '5-Sterne Hotel' seien. Sind dann in getrennte Zimmer, in beiden Zimmern waren aber noch jeweils zwei andere Betten frei über Nacht. Unorganisiert und Unhöflich!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
20 Lip 2017
5.7

Cramped rooms, small communal area, poor cleanliness of residents although staff did a good job to clean

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
2.0

Filthy. Payed for a few days but upon inspection I was not interested. Was also not refunded the money I deposited.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Lip 2017
5.1

While the bed was really comfortable it was right against a window with no curtains and surrounded by mold. The street lighting made it impossible to sleep. The room was smelly and the floor was filthy. The other travellers had their stuff everywhere and some had taken up multiple safes, leaving others with no lockers, and staff made no attempt to improve this. Facilities were low, the kitchen was dirty, as was the showers. Toast for breakfast, good location, just a little dirty.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.