Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Chicago Getaway Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 2698 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 2698 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Wrz 2017
3.7

Staff are quite rude.. need too smile more... and not happily wanting to help... I won't go back.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • wagnerlinaldi
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2017
10.0

Nem se eu quisesse tentar novamente acertaria tão bem na escolha do Hostel. O Gateway fica muito bem localizado (uns 5 minutos a pé da estação Fullerton que é 24hs e perto de tudo). O bairro é calmo, tem uma avenida ao lado cheia de restaurantes e bares interessantíssimos. Já na minha chegada tive uma ÓTIMA recepção do Bruno (sério, procure esse cara), resumindo, ele simplesmente me salvou. É provavel que eu volte pro Riot Fest ano que vem e já sei exatamente onde ficarei.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2017
8.9

Une auberge de jeunesse belle, propre et bien située. Toutefois, le petit déjeuner n'est vraiment pas bon. Le café est imbuvable. Je vous conseille d'aller prendre votre déjeuner dans un restaurant à l'extérieur!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2017
9.4

Chicago Gateway Hostel was a great hostel choice in Chicago. The staff were kind and helpful. I stayed in a 12 bed room. I liked how each bed had its own lamp so I could have some light without having to bother the others in the room. The pillows were very flat but what do you expect. I wish there was a "lights out" time when the room lights had to be turned off and people had to use their little lamps. Lockers were conveniently beside the bed. Breakfast was a nice too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • aism1825949
  • Japonia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2017
6.9

中心部からは少し離れてるけどuberで7ドルくらいで行ける。部屋ごとに鍵がついている。部屋にロッカーはあるけど鍵がない。朝食は自分でワッフルを焼いたり、シリアルやフルーツを食べれる。基本的に施設の使い方についたは説明されない。ベットにコンセントとライトがついている。二段ベッドの上か下を選べる。宿泊料は安いが施設内はきれいでオシャレ。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2017
8.9

Super séjour dans cette auberge de jeunesse. Les parties communes sont grandes et propres. Il y a un billard, une salle de télé, une grande cuisine en libref service et même une terrasse. Nous étions dans une chambre à 4. La chambres et les lits étaient propres. Il faut juste penser à prendre un cadenas par personne.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Wrz 2017
6.9

It's cheap for Chicago prices. It has big common areas but I did not see people socializing much. I only stayed there one night, but beds are not very comfortable and the bathroom could be cleaner. Loved the waffles for breakfast!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Wrz 2017
6.0

Impressive lounge look but dirty bathrooms. Staff was not up on availability---if you see something available online, book it don't ask the desk and take no for an answer. Security measures were great with card electronic locks. Place a little hard to find but overall very convenient location. My reason for lower value for price was higher costs on busy labor day weekend, and it was unclear the price was for a bed in a room containing close to 18 beds.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
27 Sie 2017
8.6

Hostel muy limpio y ordenado. En todos los cuartos hay lockers y baño privado. Lo único que no hay en la habitación es la ducha, que hay comunes en todos los pisos. La Cocina muy amplia pero siempre muy llena de gente, me fue incómodo cocinar alli. En cuanto a la gente, el personal muy amable. El desayuno son waffles, lo que está bueno el primer día ya el resto al no tener variedad cansa. En cuanto a la ubicación subte guata caminar está perfecto, sino en metro a 4 estaciones del centro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sie 2017
9.4

The only bad part of staying here is the lower floor rooms get pretty much no light, so it is extremely easy to sleep in. Everything else was solid.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×