Hostelworld.com

Chengdu Lazybones Backpacker Boutique Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,448 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,448 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
Chengdu Lazybones Backpacker Boutique Hostel Located at 16#, Yang Shi Jie, , Chengdu.
Chengdu Lazybones Backpacker Boutique Hostel
China
Chengdu 610015 16#, Yang Shi Jie
91% 1448
30.6669027 104.0643668
Chengdu Lazybones Backpacker Boutique Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
14 Maj 2016
9.1

Probably the best hostel I've been to in China

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi~Really glad to know that you enjoyed staying at our hostel, we hope to see you again soon,Have a nice day :)

  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Maj 2016
10.0

Very helpful staff, good location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
10.0

All of the staff members I met were pleasant, the room prices are great, and (most importantly) the hostel is right across the street from luomashi station. This makes it easy to get to from either the north or east railway station and puts it close to major attraction in Chengdu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Maj 2016
10.0

Me and my girlfriend had the best time here. Food here is cheap and there are plenty of games if you need to kill some time. We played ping pong mostly. Location is great as it's right next to a metro station too. I have to say the staff were incredible. They were forever going out their way to help us and were so polite. They are the main reason I'd come back here :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi Sam, thanks for your review!!! we really appreciate that, hope to see you next time!

  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
10.0

The place was so Nice and it had a nice atmosphere but clearly the best things was the staff leo and Ivy went out of their way to help us!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi Sam, thanks for your review!!! we really appreciate that, hope to see you next time!

  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
2 Maj 2016
9.1

Staff are really helpful and atmosphere is really nice. I think I will stay this hotel again when I go to Chengdu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • dorobb
  • Chiny, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
7.7

浴室玻璃门坏了 挺危险的 ; 洗手间杯子比较明显的脏;没纱窗;进入hostel手机就没啥信号。有一天上午没热水,等了半小时也没有。 位置非常好,过马路就是地铁站,去哪里都很方便,附近也有很多知名的饭馆。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Kwi 2016
9.7

Easy to get there. Friendly and helpfull staff. Had a lovely time staying there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
13 Kwi 2016
7.4

Location,facilities,cleanliness are great. But Wifi is very very slow. And i don't like to allow Chiness people smoke cigaretts in common room.( same every hostel in China)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Mar 2016
8.9

+: Very friendly staff that spoke good English and helped with trip planning, central location in Chengdu with direct metro access -: Hard bed which was a bit short for large people

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi~Really appreciate for your precious time to write us the review, we are so glad that you had a good experience with us, hope to meet you in near future! Great trip :)

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.