Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 248 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 248 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
Cheap Sleep Located at Budvanska 4, , Dubrovnik.
Cheap Sleep
Croatia
Dubrovnik Gornji kono Budvanska 4
87% 248
42.6508393 18.0982622
Cheap Sleep
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Maj 2016
9.1

The host is very guest-friendly and helpful. Feel like being home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks dear!

  • RichArseDavis
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
8 Maj 2016
9.1

The manager here was so nice, a little fragmented English but so helpful - even offering a number of people a lift to the bus station. Coffee every morning with biscuits and had some ham cheese toasties as my welcome. The location is away from old town and you do have some steep steps, but tbh the veranda view can't be beaten. I laugh at anyone in old town. Rooms were fair, one bathroom on each floor. Locked doors, but no lockers. Not a party hostel so has a few rules. Great cheaper choice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks!

  • yuseokhwan
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
7 Maj 2016
10.0

Very kind ! Good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks dear!

  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Maj 2016
9.1

Propriétaire super accueillante avec son coté très maternelle. Elle nous a offert des sandwichs à l'arrivée, café et biscuit tout les matins. Très soucieuse de notre confort. Elle a fait notre lessive gratuitement et nous a offert de nous raccompagner à la gare routière en voiture. Deux terrasses, dont une avec une vue exceptionnelle sur la ville, la mer, les montagnes. Vraiment magnifique comme endroit !! Endroit propre, lits confortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks dear!

  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
9.7

It was a great experience. Maria is a carfull person. I was very well received and with great attention. The rooms and bathrooms are clean. The view from the terrace is amazing. The location is for those who like to walk. It is near the center, but on top of a hill. But as I said, the view from the terrace is wonderful. Especially to see the sunset.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks dear!

30 Kwi 2016
5.4

Very small room and low beds. The Hostel is located in a private House. Wasn't expecting that. The room and the bathroom were not cleaned since weeks. The beds did not have any sheets. Although the Manager was friendly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Kwi 2016
9.4

We were very happy to stay in this house. The reception was perfect, our staying very nice. Just 20 minutes walking to the old town. I recommand this place, and would go back there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
9.7

Close to old town and the owner is so nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Kwi 2016
9.1

Super buen hostal, sobretodo por María (la dueña) y su familia. Nos recibieron con unas tostadas, cafe y galletas. Nos atendieron todas nuestras dudas y mas encima.nos llevó en su auto a la estación de buses. El hostal limpio, con una vista espectacular. Un poco lejos del centro, pero caminable en 25 minutos sin problemas. Con almacenes alrededor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Kwi 2016
5.7

The place is very far! Not in the centre. But actually all in Dubrvnik is far. The house is full of notes with stupid rules and we had to leave the room at 10am with the owner pushing us to leave it because more guests could come and bla bla.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest here here is check out for everybody in the 10:00 i must prepare room for another guests. I dont see other rules everything is clean. But what you wNt i give you room for 8 euro including breakfast i dont know where is problem

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.