Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Suites Copacabana Anita

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 617 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 617 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lip 2017
8.9

Funcionários muito legais, atenciosos, dão várias boas dicas. Certamente a equipe da recepção e da limpeza/café da manhã é o diferencial do hotel. Localização ´ótima em Copacabana, muito limpo, café da manhã completo (apesar de não estar incluso na reserva, preço justo)! Único defeito é ter a cama desconfortável. Recomendo muito a estadia.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2017
10.0

Funcionários Thaís e Daniel excelentes! Muito prestativos e hospitaleiros. Indico 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2017
6.3

Die Mitarbeiter sind sehr freundlich und zuvorkommend. Trotz ruhiger Straßenlage ist es laut, das liegt dann aber eher an den dünnen Wänden. Bei unserem erstem Zimmer wurde das Bad nicht gründlich gereinig und die Bettwäsche war auch nicht gerade appetitlich. Als wir die Mitarbeiter darauf hingewiesen haben, war es gar kein Problem das Zimmer zu wechseln. Das zweite Zimmer war dann reinlicher, nur fanden wir im Laufe des Abends verteilt im Zimmer und im Bett Haare. Nur kalt duschen möglich.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • mmariomachadox143
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2017
10.0

A equipe da hostel é bem atenciosa, as instalações são bem organizadas, o banheiro sempre estava limpo. Local bem tranquilo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Cze 2017
9.4

Todo estuvo muy bueno. Es un lugar tranquilo, muy lindo y seguro. La gente que lo atiende fue muy amable. Lo recomiendo 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
10.0

Really nice hostel in Copacabana. All private rooms. I booked a private ensuite and it was great with clean sheets and towels. Breakfast included was a nice plus. Very good wifi, it worked perfectly inside the room. In my opinion, the location is the best in Copacabana, 10 minutes walking to the beach and close to many restaurants, bars and stores.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2017
10.0

Passei dias deliciosos no Che Anita. Além da localização ser perfeita (na melhor área de Copa), o hostel é limpo e muito agradável. O café da manhã é bastante completo e satisfatório. Recomendo fortemente e voltarei em breve!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2017
10.0

ótima acomodação, perfeito café da manhã e um atendimento muito bom.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
10.0

La buena onda de siempre! Pero un lugar más tranquilo para disfrutar en pareja

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2017
6.9

Si eres fumador no vayas a este hostel, no te dejan ni fumar en el patio y hay que salir a la calle. La pieza hermosa, con televisión por cable y caja fuerte, buen wifi pero el baño no tenía ventana ni extractor de ventilación. El desayuno se suponía que partía a las 7 de la mañana, lo que nos pareció excelente porque para un tour nos pasaban a buscar a las 730 y al otro día a la misma hora nos pasaba a buscar el Transfer para irnos, ningún día hubo desayuno a esa hora. Ubicación excelente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.