Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Suites Copacabana Anita

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 610 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 610 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
10.0

Really nice hostel in Copacabana. All private rooms. I booked a private ensuite and it was great with clean sheets and towels. Breakfast included was a nice plus. Very good wifi, it worked perfectly inside the room. In my opinion, the location is the best in Copacabana, 10 minutes walking to the beach and close to many restaurants, bars and stores.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2017
10.0

Passei dias deliciosos no Che Anita. Além da localização ser perfeita (na melhor área de Copa), o hostel é limpo e muito agradável. O café da manhã é bastante completo e satisfatório. Recomendo fortemente e voltarei em breve!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2017
10.0

ótima acomodação, perfeito café da manhã e um atendimento muito bom.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
10.0

La buena onda de siempre! Pero un lugar más tranquilo para disfrutar en pareja

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2017
6.9

Si eres fumador no vayas a este hostel, no te dejan ni fumar en el patio y hay que salir a la calle. La pieza hermosa, con televisión por cable y caja fuerte, buen wifi pero el baño no tenía ventana ni extractor de ventilación. El desayuno se suponía que partía a las 7 de la mañana, lo que nos pareció excelente porque para un tour nos pasaban a buscar a las 730 y al otro día a la misma hora nos pasaba a buscar el Transfer para irnos, ningún día hubo desayuno a esa hora. Ubicación excelente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Mar 2017
9.4

Really lovely place to stay in a cozy part of copacabana. Daniel in the reception is lovely and was sooo helpful when I was going to rent a bike with tips on areas and routes to take. Only downside I'd say is - don't stay here if youre a solo traveller, because it is hard to meet people as most guests are couples or even families. But if you're looking for a nice, neat and calm place I would highly recommend Che Lagarto suites.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Mar 2017
8.0

Muy buena atención por parte del personal.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
5 Lut 2017
9.1

La ubicacion es genial, queda cerca de todo! Los chicos de la recepcion son super amables, te recomiendan y te ayudan en todo lo que pueden. Hablan en español y eso ayuda un monton, por lo menos los de la mañana y tarde. Volvería!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
28 Gru 2016
10.0

The hostel is absolutely brilliant. It is so close to the Copacabana and you can so easily walk by foot to the beach. Daniel is the best hostel-receptionist ever. He helps with everything and cares a lot and gives tips. Daniel, you are our hero. There is absolutely nothing to complain about in this hostel!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.