Hostelworld.com

Che Lagarto Suites Copacabana Anita

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 576 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 576 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
Che Lagarto Suites Copacabana Anita Located at Rua Anita Garibaldi #87 / Copacabana, , Rio de Janeiro.
Che Lagarto Suites Copacabana Anita
Brazil
Rio de Janeiro Rua Anita Garibaldi #87 / Copacabana
90% 576
-22.9678471 -43.1891440
Che Lagarto Suites Copacabana Anita
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Kwi 2016
8.0

Un buen lugar!! Cerca de la playa, seguro, y con un buen desayuno para los que lo tienen en cuenta!!! Muy buena habitacion, limpia y con caja fuerte!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Kwi 2016
8.9

Muy lindo Hostel ubicado en Copacabana, cerca de la playa. Al rededor hay varias tiendas y hay varios medios de transporte que te acercan a los puntos turísticos mas importantes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
8.0

Great location, very clean rooms/facilities and decent breakfast! I'd happily stay here again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2016
8.9

Great staff, which was always willing to help.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
10.0

Perfect stay . It was my first time staying in a hostel . I had stayed at a hotel on copa cabana beach the night before . This hostel was so much better . Staff are very friendly and helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lut 2016
8.9

Very friendly staff who were very helpful in everything that we required.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sabrinabarrera89
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Lut 2016
10.0

Un lugar maravilloso con personas divinas , hermoso Che Lagarto , extraño ese desayuno tan rico , espero volver pronto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
10 Lut 2016
8.9

More like a hotel than a hostel; the rooms are absolutely immaculate and have everything you need. Staff were super friendly and happy to help.... they also make fab caiprinhias! There are no dorms here which has an impact on the atmosphere so not the place for solo travellers but perfect if youre travelling with friends and want a little bit of luxury

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2016
8.6

We loved our stay during carnaval, but bear in mind this is definetly more of a hotel than a hostel, it's more suited for people who've already met people rather than those looking to meet new people. Breakfast was excellent, everywhere was super clean and staff were on hand 24/7, location was ideal and felt safe. Added bonus was the water purifier, so cold drinking water was available free of charge. A luxurious stay after many months of dorm rooms! Would stay here again!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2016
9.7

We had a fantastic time at Che Lagarto in Copacabana! Our stay was throughout carnaval, so the whole area was party central. Location was about 5 blocks back from beach - easy walking. Staff were amazing, always helping to create a great atmosphere and so helpful with local transport info and with booking in tours. Met awesome people who were also staying here which was an added bonus. Clean, friendly and air conditioned. Can't say much more! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.