Hostelworld.com

Che Lagarto Hostel Natal

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.9
Che Lagarto Hostel Natal Located at Rua Poeta Jorge Fernandes 45, Ponta Negra, , Natal.
Che Lagarto Hostel Natal
Brazil
Natal Natal 59090450 Rua Poeta Jorge Fernandes 45, Ponta Negra
83% 124
-5.8811994 -35.1749038
Che Lagarto Hostel Natal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
8.3

El personal de seguridad nocturno tuvo un exabrupto donde entro a la habitación para hacernos hacer silencio, cunado solo estábamos riendo. Además retuvieron nuestra bebida, que no teníamos pensado ingerir en el hostel, directamente de nuestra habitación cuando no estábamos y al retirarnos no "pudieron encontrarla". Agua fría en las duchas. Desayuno: Intermedio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gujana, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2016
8.0

Was a good location with a great tree in the yard. Lovely relaxing space in front yard. The only complaint was that the bed was past its use by date - was too soft and hurt my back. Friendly staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Lut 2016
7.1

Bed wasn't great, bathroom wasn't clean, okay location....... not to far from beach not to close to the beach so it was oksyyyyyyyy location. The stuff was excellent I repeat the both make stuff name with D was excellent very helpful and friendly The breakfast was wow I mean really really good We were 3 of us from Canada ( Vancouver ) 2male and 1 girl we loved the stuff and breakfast. I hope the owner of this hostel change the mattress and clean bathroom(every1h) Thx

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Lut 2016
9.1

Very clean and nice hostel, the staff was great and very helpful, was very easy to book buggy and beach tours at a reasonable price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Sty 2016
4.3

El hostel esta descuidado, la cocina incomoda y pequeña, las mesas y sillas de afuera están en mal estado. Los cuartos y los baños tienen mucha humedad, estan sucios, descuidados y con mal olor. El personal poco atento y servicial.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Sty 2016
8.0

Lo bueno: cerca de la playa, zona tranquila, los chicos de la recepcion muy buena onda, las camas tienen muy buenos colchones Las criticas: la limpieza del baño de la habitacion no era la mejor, la cocina es muy pequeña y esta muy mal equipada (no hay una sola olla con mango), y las reglas: -la cocina cierra a las 22, solo los brasileros estan acostumbrados a cenar tan temprano, màs cuando se està de vacaciones -que no se pueda tomar alcohol dentro del hostel, el alcohol es una bebida social

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Sty 2016
8.9

Muy buen hostel, con personal muy atento y gran ubicación. A mejorar la limpieza de los baños. De igual forma es muy recomendable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Gru 2015
8.6

nice, clean hostel, room even had TV (never used it though). no hammocks for relaxing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Gru 2015
8.9

Such a great time thoroughly enjoyed it and miss it already. Great staff, great location and great atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • grifonegro
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Gru 2015
8.6

Everything was ok with the hostel. I have a complain, though, about the breakfast. There was no protein, in any form. I had to buy cheese and eggs from a nearby bakery. And another feature I just realized at this time, after have stayed in two other che lagarto hostels, is that the chain has become a non-official gay gathering place. No problem about it, but I think it's important to state this in my report so other guests could know and decide if they feel confortable or not.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.