Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Montevideo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 188 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 188 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
Che Lagarto Hostel Montevideo Located at Colonia 2063, , Montevideo.
Che Lagarto Hostel Montevideo
Uruguay
Montevideo 11200 Colonia 2063
85% 188
-34.8989550 -56.1714863
Che Lagarto Hostel Montevideo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Wrz 2016
9.4

very nice place to stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Sie 2016
10.0

This was a beautifully clean hostel. It was great to have the restroom in our room, with clean sheets, they followed through with the free breakfast, and there are free computers to use, as well. It was easy to find, and everywhere was walking distance. I've been to over 50 hostels throughout the world, and I would say this one was one of the best.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
7.7

Its a nice hostel. Friendly staff. The shared rooms are clean and nice the double private is also very nice, spacious, has tv. The only bad thing was the shower, very little water and it was either way too hot or way too cold. I only stayed there for a night. Small common area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rodrigobasiliosouza
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Lip 2016
9.1

Ambiente agradável, bem localizado. Quartos amplos. Ambiente coletivo propício ao encontro de viajantes, troca de ideias e experiências. Espaço no terraço bem legal, pena foi o frio que impediu que melhor utilizássemos. Vista incrível. Recomendo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Estimado Rodrigo !!! Gracias por habernos escogido como tu lugar de hospedaje !!! Para nosotros fue un placer haberte tenido Gracias por todo Luis Daniel Martinez

28 Maj 2016
6.6

Ok hostel with nice breakfast. Mattresses are quite through and lockers under the beds are useless (if you lift the mattress of the lower bunk, you can get anything out you want). But it`s clean and the staff is nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Maj 2016
7.7

Really gentil and helpfull staff. Really close to the bus Station for those who arrive by bus. Quite far for those who get to the city by buquebus. One block from 18 de Julio Avenue. Not so close to old town. Very nice atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Maj 2016
8.6

Amei a minha estadia no hostel. O staff sempre disposto a ajudar contribuíram para minha viagem ser ainda mais incrível. Ótima localização próximo a rodoviária, centro e pontos de ônibus. Um ponto que achei que pode ser melhorado são as tomadas que são largas e os carregadores não ficavam bem acoplados. Parabéns a todos do Che Lagarto Montevideo, espero voltar em breve.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Antes que nada quiero agradecerte por todo !!! Para nosotros fue un placer tener, te agradezco que nos comentes los puntos negativos ya que es la mejor manera de poder mejorar !!! Te esperamos pronto Luis Daniel Martinez

2 Kwi 2016
8.0

Very nice place to stay and staff were friendly on check in. Everything was very clean, kitchen was good as was the breakfast in the morning. The hotplates were a little confusing as you had to use a certain saucepan to cook with but it was fine once I knew that. Large supermarket nearby. Was only there for one night so was suitable as it is very close to the bus station, although a fair bit further from the main parts of the city, especially the old town area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2016
8.6

Funcionais muitos prestativos é bem localizado próximo ao terminal e avenida principal da cidade.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Antes que nada quiero agradecerte por todo !!! Para nosotros fue un placer que te hayas quedado con nosotros. Esperamos verte en un futuro muy cercano Gracias por todo Luis Daniel Martinez

  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
29 Mar 2016
8.3

Stopped here for a night when passing through Montevideo as it's close to the bus terminal. Got a free upgrade to a private room so no complaints! Not sure what the atmosphere is like but it's some distance from the centre of town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.