Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Montevideo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 268 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 268 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
20 Lip 2017
10.0

La cama en la que estuve era viejita porque decidí no dormir en ella por seguridad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
9.1

Precisava ficar perto do Tres Cruzes pq iria para Colônia no dia seguinte e atendeu bem essa necessidade.Funcionários muito dispostos e gentis,principalmente o Marcelo.Precisavam melhorar o chuveiro do quarto feminino (N consegui prender no suporte) mas estava quentinho. Sistema de Cartões para acessar o quarto e é elevador para subir com as malas. Muito bom!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • manuseiblitz
  • Brazylia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Lip 2017
3.7

Havia 2 mulheres fofas na equipe porém o resto era bem grosso. A energia do local é esquisita e a única coisa boa foi o café da manhã(que não é muito variado mas da pro gasto). Não trocavam os cobertores quando chegavam novas pessoas. A cozinha não tem forno e tem poucos utensílios. O aluguel da bike é caro pelo produto oferecido. O chuveiro esfriava no meio do banho. Não voltaria lá é muito menos no Uruguai. Pra quem procura uma viagem divertida, montevideo não é o destino!Me decepcionei muito.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muy buenas tardea mi nombre es Luis el Gerente del Hostel, la verdad que tu comentario nos ha asombrado muchísimo ya que como se puede observar en nuestro historial de comentarios somos un hostel que busca brindar el mejor servicio posible. Te pido que por favor verifiques esta información ya que no es un comentario acorde a nosotros y si tu experiencia en Uruguay no fue grata, capaz es por que Montevideo es una ciudad muy tranquila y no tan cosmopolita como lo puede llegar a ser Buenos Aires

17 Lip 2017
9.1

Excelente suite onde nos hospedamos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Día a día damos nuestro 100% para poder conseguir nuestro mayor objetivo. PODER BRINDAR EL MEJOR SERVICIO POSIBLE Simplemente Gracias Luis Daniel Martinez

  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Lip 2017
8.9

Solo pase una noche allí. Me dieron un cuarto privado de cortesía. El personal muy amable!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por tu comentario y por valorar todos nuestros aspectos, fue un placer poder consentirlos y que se sintieran como en su casa. Gracias por todo Luis Daniel Martinez

11 Lip 2017
9.1

My friends and I made a reservation for a shared dorm room, but upon arrival we were given a free upgrade to a really nice, really large private room. The room was incredible and the staff were so incredibly nice the whole time. The hostel is simple, but very close to the Tres Cruces bus station and within walking distance to all major attractions/public transportation. Clean and great breakfast in the morning. Overall, an excellent experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
3 Lip 2017
9.4

One of the best hostels I've been to! my only complaint is that there were no lockers (at least I didn't see any, maybe there were) reccomended! The location was a life-saver

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Poder recibir un comentario así, es el mayor premio que podemos recibir Simplemente Gracias Luis Daniel Martinez

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Cze 2017
9.4

very good reception

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • charlenedoheny5986
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Cze 2017
5.4

Lockers are not secure, anyone could easily get into your things

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2017
8.9

Amei o hostel, pessoal atencioso, bem limpo, além do que é cheio de brasileiros e fiz varias amizades.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.