Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Ipanema

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,357 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,357 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
Che Lagarto Hostel Ipanema Located at Rua Paul Redfern N48, Ipanema, Rio de Janeiro.
Che Lagarto Hostel Ipanema
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro Rua Paul Redfern N�48, Ipanema
88% 1357
-22.9844713 -43.2142710
Che Lagarto Hostel Ipanema
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Lis 2016
10.0

Great place to stay ,staff were so helpful.breakfast was good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Lis 2016
7.7

If you want a quite hostel then this might not be the place as the music is very loud constantly. However, it's very clean with good wifi everywhere. The security is excellent and so is it's location. The staff were very friendly, but provided me with incorrect information about onward travel which could have cost me money and time I didn't have. The breakfest is basic with fruit, bread and butter which is disappointing.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the comments John. Could you please send an email to ricardo.r@chelagarto.com about the wrong information , so it doesn't happen again. Cheers

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Lis 2016
7.7

Increíble la atención de Marcos y Fernanda. Está muy buen ubicado. El desayuno es bueno.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por los comentarios ! Saludos

2 Lis 2016
10.0

I loved this place the staff here was excellent Marcos and Fernanda were especally helpful on the rainy days helping me find things to do and treating me as if i had payed hundreds of dollars per nigth. Those 2 know how to treat people. The caipirhinas were great and it was a very social place thanks for the great week in Rio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a lot Arturo !!! Please come back !

  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
8.3

Overall, is a nice hostel with freindly staff that willing to takes extra miles to help on any request. Furthermore, they will make your stay warm just like home in the day & night as a party place too Taken 2 tour (Favela Tour & City Tour) with hostel and all i can say it worth the price priced

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Joe !!!! Thanks for the wonderful comments !!! Cheers

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Paź 2016
10.0

Che Lagarto ofrece todas las cualidades que se esperan en un hostel. La estadía fue excelente, por el ambiente y la calidad de su gente. Muy bien ubicado y con un desayuno justo pero suficiente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por los comentarios !!!!! Saludos

  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Paź 2016
10.0

Loved every minute at this hostel. Awesome vibe and the staff are so helpful, felt very at home! Perfect location and definitely recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Nicoleeeeeeee !!!!! Thanks a lot for the comments !! We hope to see you in the future !

  • vmalanche4866
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 95 Recenzje
12 Paź 2016
9.1

Nice place. Excellent staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vlw Valdir !!! Abraços

1 Paź 2016
6.3

Nos hospedamos en una habitacion de 8, el baño altamente desagradable, la señora de la limpieza solo barria y se iba. Esta ubicado a 2 cuadras de la playa, en recepcion Marcos y el otro chico muy buena onda, pero hay una chica que es infumable y mala onda. Con respecto a los servicios el Wifi funcionaba bien, tiene 3 computadoras bien y la cocina estaba bien. Las señoras que preparan el desayuno fueron muy amables. No volveriamos pero si viajas con amigas te lo recomiendo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Maria, una lastima que no le gusto de se quedar conostros... Esperamos que regrese para cambuar su opinion... Saludos

  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Wrz 2016
8.3

Had a great time here. Staff are excellent and the location is perfect. Rooms were clean and beds were comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks Baxter !! Hope to see you soon !

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.