Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Che Lagarto Hostel Ipanema

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,276 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,276 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
Che Lagarto Hostel Ipanema Located at Rua Paul Redfern N48, Ipanema, Rio de Janeiro.
Che Lagarto Hostel Ipanema
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro Rua Paul Redfern N�48, Ipanema
86% 1276
-22.9844713 -43.2142710
Che Lagarto Hostel Ipanema
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Lip 2016
9.7

Gran hostel! Muy bien ubicado y gran lugar si viajas solo para conocer gente! Si buscas fiesta este hostel es perfecto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por el comentario ! Saludo

  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
9.4

The guys in Che Lagarto were fantastic, especially Fernanda and Ricardo, very welcoming, enthusiastic and always happy to help. Thanks guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
10.0

I enjoyed my short stay as it met my expectations. Ricardo & all of his staff I interacted with were pleasant & helpful to myself & all other guests that were there. They assisted with any questions I had & the facility was sufficient (clean, secure, wi-fi, breakfast etc.) for all I needed & the location was convenient to all I needed. The price was reasonable as well. I would definitely recommend to others. Ciao'

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hey Jeffrey, thanks a lot for the wonderful comments !!! See ya !

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2016
10.0

Che Lagarto was amazing. The staff was incredibly helpful, especially Ricardo, the manager. Thank you for a wonderful stay and pleasant environment.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hey man, thanks a lot for the comments ! Cheers

  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2016
9.1

Excelente! El personal y la atmósfera fue lo mejor! Hice muy buenos amigos! Gracias Che Lagarto Ipanema.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por el comentario ! Saludos

  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
2 Lip 2016
10.0

Excellent hostel. The staff is awesome, I have been in many hostels and I can say the staff here is one of the best, very helpful, very friendly and empathetic persons from the manager to all the staff! The hostel is well located. In general is nice and clean. The only minor thing: it is a party hostel, so it is not for people thinking they are going to sleep without noise. Thanks for everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a lot for the wonderful comments ! Gracias !

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2016
10.0

Flawless.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vlw mlk !!! Abração

  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Cze 2016
8.9

Os funcionários são Excelentes, alegres e sempre dispostos a ajudar ,a localização é ótima , próximo à reinstalares mercados e lojas e bem próximo à praia . Café da manhã bom. A única parte que pra mim não foi positiva, mas pode ser um ponto positivo para muitos. Eles têm um bar que funciona todos os dias, e o barulho no quarto me incomodou, então pra quem quer descansar não é muito legal, mas quem quer curtição é só descer e pegar uma cerveja 😊

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Oi Daiana !!! Obrigado pelos comentarios !!! Da proxima vez te colocamos num quarto no ultimo andar ! Abraços

28 Cze 2016
4.9

Cold showers. Dirty bathrooms. Decent Wi-Fi.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hey Lindsay, it is a shame you didnt like is that much... Hope you can come back and change you opinion. Cheers

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
26 Cze 2016
9.4

Ótima experiência no Che Ipanema. Sua localização é ótima, próximo a bares, restaurantes, lojas, bancos e apenas a um bloco distante da praia. A estação de metrô não está perto, mas a grande oferta de ônibus perto ajuda a locomoção a outros lugares do rio. Tive ótimo atendimento na recepção desde ao check-in até o check-out. O quarto que fiquei (6 camas) era espaçoso e as camas não eram barulhentas como a de outros hostels. Café da manhã era ok. Voltaria com certeza ao Che de Ipanema!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Fala Jaderson !!! Obrigado pelos comentários !! Até a proxima !

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.