Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Ipanema

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1475 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1475 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • unicolef
  • Tajlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Cze 2017
10.0

Awesome place located in nice area many restaurants, shops, laundry and Ipanema beach. Cool and super friendly staffs, they can give you great advises and also you can find city tour or any trip from them. At 19:30-20:00 FREE Caipinha plz DON'T MISS IT!! but anyway the place is cool. I think traveling alone isn't problem here, you can find new friends here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2017
8.0

The staff were lovely specially a girl called Cynthia who was an absolute delight and so sweet! It's a party hostel where you'll meet people to go clubbing with as they literally have events every night. Overall it was a lovely stay : ) Bad point would be that it's a bit misleading as on the profile pictures it said breakfast included but then when we arrived we found out it wasn't :/ however.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the comments !! We are sorry for the misleading pic. It has already been removed to prevent future problems. Cheers

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Cze 2017
8.6

Super bem localizado !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vlw Matheus !! Abração e volte sempre

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2017
9.7

Muito bem localizado e funcionários super atenciosos..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vlw Caio !!! Abração e volte sempre

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
9.4

Great staff, super location, nice parties, cool people. the furniture was a bit old, but still worked

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a lot my friend !! Cheers

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Cze 2017
8.3

Excelente localização, ambiente fantástico, funcionários dispostos, solícitos e alegres, recomendo e retornarei com certeza em uma próxima oportunidade. Wifi não funcionava corretamente no meu quarto, muito lenta só funcionava Whatsapp.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Obrigado pelos comentários Thiago !!!!!

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Cze 2017
9.1

Great vibe, clean, excellent location, price and location. If you want to chill out at the hostel its not the ideal place since there are not very good chill out confy areas. But to go out and do tours its perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por los comentarios Mateo ! Nos vemos !

  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
10.0

Me trataron como 👸 Todo el staff es un amor. Gracias Tati, Roberto, Johnny, Ricardo, Marcus, Ale, Ariel y a todo el resto. Volveré pronto 🙌🏻

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Yuli !!!!!!!! Muchas gracias por el hermoso comentario !! Te esperamos aca otra vez pronto !

  • dnel20051184
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
8.9

시설 좋습니다. 깔끔하고 안전한 이파네마에서 숙소 지내는게 좋을꺼 같구요. 클럽같은 분위기 싫어하시면 안좋아하실수도 있고 다 괜찮아요 굿

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much !!! Cheers

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Cze 2017
10.0

Muy conforme..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias Amigo ! Saludos

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.