Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Ipanema

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,305 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,305 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
Che Lagarto Hostel Ipanema Located at Rua Paul Redfern N48, Ipanema, Rio de Janeiro.
Che Lagarto Hostel Ipanema
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro Rua Paul Redfern N�48, Ipanema
87% 1305
-22.9844713 -43.2142710
Che Lagarto Hostel Ipanema
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
10.0

Desde 2012 fico hospedado no Che Lagarto Ipanema. Equipe sensacional! Valeu galera!! Em breve estarei de volta. ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Sie 2016
9.4

Always a nice stay in Che Ipanema !!! Thaks again to all the amazing staff !!! Will be back

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
9.1

My stay was great, the best part was the staff! They were fantastic and very helpful. I would recommend your facility to anyone I know who might be looking for a great hostel to stay in. Jay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hey Jay !!!! Thanks a lot for the comments !! We hope to see you soon !

9 Sie 2016
9.1

I stayed at Che Lagarto Ipanema for 5 nights during the Olympic Games and it was fantastic. The staff was very helpful and always friendly. Overall, this is a basic hostel with the essential facilities in an excellent location. It has everything you absolutely need for your stay and at great value. I highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hey Craig !!!! Thanks a lot for the wonderful comment !!! Hope to see you soon !

  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
8.6

Amazing location- a stones throw away from the famous Ipanema beach- atmosphere is better at Copacabana beach- nevertheless the beach is just as beautiful. Staff were extremely helpful & very friendly - smiles all round for everyone. If you're travelling alone it's great, I stayed during the olympics therefore it was really quiet. Breakfast is great a large selection of fruit and lots of other home-made treats. All in all really clean, friendly staff, great breakfast & amazing location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Francesca !!! Thanks a lot for the wonderful comments !!! Cheers

  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
8.9

Limpeza boa, funcionários muuuito simpáticos, animados e prestativos! O que incomoda um pouco são os ultimos dois andares que subimos de escada após 4 andares de elevador, apenas! O que não impede a estadia de forma alguma! Localização tambem otima! Sucesso!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Oi Camila ! Obrigado pelo comentario ! Abraços e da proxima vez, prometemos colocar você em um andar mais baixo !

5 Sie 2016
10.0

Very good place to stay I stayed here before for carnival in 2007 and there wasn't any other place to stay for me

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks man !!!! Hope to see you again !!!!

  • lautarorincon
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Sie 2016
7.4

El día que llegué la cama tenía sábanas que había usado otra persona puesta. El agua de la ducha sale fría. Faltan enchufes cerca de las camas. El desayuno es bueno. Parte del personal es muy amable, otra parte no. El hostel podría ofrecer más actividades para realizar, crear un ambiente más cálido con mejor onda. La ubicación está muy bien y en si es un lugar limpio.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Victor, gracias por las criticas construtivas. Estamos siempre trabalhando para dar al hospede una experiencia 100% . Saludos

  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Sie 2016
10.0

Great place, very friendly staff who are always willing to help. Very welcoming especially for people arriving in Rio for first time. Would recommend this place to friends and family back home so that speaks volumes for itself. Play it safe and stay and stay here if you want a smooth sail in Rio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2016
9.1

The staff is really friendly and the atmosphere was great. They did to me a big favour, at first my reservation was for 3 nights but for a last minute call I could only stay 1 night and they charged me that one night only. Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por los comentarios !!! Saludos

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.