Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Ipanema

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,382 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,382 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
Che Lagarto Hostel Ipanema Located at Rua Paul Redfern N48, Ipanema, Rio de Janeiro.
Che Lagarto Hostel Ipanema
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro Rua Paul Redfern N�48, Ipanema
89% 1382
-22.9844713 -43.2142710
Che Lagarto Hostel Ipanema
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
10.0

Muy buena atención, limpieza, el personal te atiende con la mejor buena onda!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias Agustin !!!!!!! Esperamos que regrese !

  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
8.0

Great location and within easy reach of the beach, lots of great restaurants and bars. Was in a private room so it was pretty pricey for what it was (but that's also Rio). The internet didn't always work in the room and the bathroom smelt damp but other then that, I'd recommend this place. Helpful staff and decent breakfasts.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Sty 2017
8.6

Nice cool place to hang out. The beds/facilities are a bit worn at times and the lockers are not very safe as they can just be opened with a screwdriver! Besides that the staff is very cool and helpful and the location amazing (literally 5 mins from the beach). Overall I'd definitely recommend you to stay here if you go to Ipanema.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Samoa Amerykańskie, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
7.7

Please just rent towels as you rent bedsheets and pillowcases. There is no need to sell the towels. Also, there needs to be soap in the bathroom. Please put soap or a bottle of liquid soap to wash our hands after using the bathroom. Many people come and go and most people don't carry soap or hand sanitizer into the bathroom with them. It is very disgusting. Other than that my stay was good. The bedsheets and pillowcase were super clean! I liked that a lot.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the constructive feedback !!! We will make the adjustments in the near future ! Cheers

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Gru 2016
9.4

Excelente opción. Muy buena atención y la relación calidad-precio es muy favorable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias Juan ! Nos vemos pronto !

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Gru 2016
10.0

Che Lagarto Hostel in Ipanema is an awesome hostel. I had a blast there. The staff is super friendly and helpful. I met cool travellers from all over the world. It is in a great location and very close to the beach. I really enjoyed staying there and I plan on staying there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hey John !!! Thanks a lot !!! Hope to see you soon !

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Gru 2016
10.0

일단 스탭분들이 너무 착하다ㅋㅋ내가 말이 잘 안통하는데도 불구하고 나무 열심히 설명해주셔서 지내는동안 아무불편함없이 지낼수있었다 ㅋㅋㅋ나는 거기 여자스탭분들이 너무고맙다 하지만 말로 표현할수없으니 이렇게라도 도와드려야지 하여튼 호스텔 굳굳

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We didnt understand a thing, but thanks for the 10 heheh. Cheers

10 Gru 2016
10.0

Excelente relación de precio-calidad. La mejor ubicación en Río de Janeiro, a una cuadra de la playa de Ipanema (sector 10). Múltiples opciones de transporte, panoramas y demás en la esquina del hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por el comentario!!! Saludos

  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2016
9.1

Increible lugar, solo 150 mts de la playa de Ipanema, el personal super amable y bien dispuesto, la limpieza muy bien, sin dudas un lugar para volver!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchissimas gracias !!!!!! Te esperamos aca de nuevo ! Saludos

  • emilianosada
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
8 Gru 2016
8.0

Excelente predisposición del personal de la mañana (olvidé sus nombres, una chica y un chico pequeñito). Muy buena atención también por parte del encargado, atento a las solicitudes. 2 edificios, 3 limpiezas de cuartos y baños al día. Aire acondicionado con disposición de encendido a gusto. Desayuno y FreeCaipirinha a las 18:30hs. Bien ubicado en Ipanema cerca del Posto 10. Como ÚNICA crítica constructiva podría sugerir actividades de integración de huéspedes por la tarde-noche. Muy recomendable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas Gracias Emiliano !!! Te esperamos aca otra vez

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.