Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Ipanema

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1521 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1521 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Sie 2017
10.0

Awesome staff. Awesome location. Free alcohol for half an hour come on you serious? Dead set winner

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2017
4.9

Terrible experiencia. El hostel tiene como 5 pisos y tenían el ascensor roto. No hay donde estar. Las zonas comunes son muy feas. El staff es intermedio, no se esmeran demasiado. NO APTO PARA MAYORES DE 27 AÑOS!!!!!! No se lo recomendaría ni a mi peor enemigo. Lo único que tiene de bueno es la ubicación. El resto absolutamente olvidable.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
26 Lip 2017
8.6

Awesome safe area. Lovely staff. Very help full. Totally recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • espinozasam
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Lip 2017
6.0

NO ES UN LUGAR PARA VIAJEROS.Si tu plan es disfrutar de la vida nocturna y llenar tu estancia de fiesta, es el lugar indicado. En cambio si deseas conocer los lugares mas turísticos de Rio, no te recomiendo para nada este hostal. El hostal esta enfocado 100% a la fiesta, el personal no te ayuda para nada a organizar un buen recorrido por Rio y sus hermosos lugares turísticos. Si deseas tips turísticos del personal no lo obtendrás.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lip 2017
9.7

Had a amazing time here! Staff are great, beds are comfy and clean and is just a absolute party! Would recommend if that's what your looking for, only thing I'd say is don't book through hostel world like we did cause you don't get the free breakfast if you do. Loved it over all

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2017
10.0

Excelente lugar, partiendo por el grato servicio desde la bienvenida a despedida, cuartos y baños muy limpios, de hecho 3 veces al día los limpian, es un gran detalle para ser hostel. La ubicación es perfecta tienes playa, shopping, metro y bares a menos de 200 metros. Staff siempre esta dispuesto a ayudar y recomendar lugares y datos de tour. Tienen fiesta todos los días y la hora de caipirinha gratis crea una atmósfera familiar y gran oportunidad para socializar y conocer nuevos amigos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias amigo !!! Te esperamos aca pronto !!! Saludos

20 Lip 2017
9.7

Eu adorei ficar nesse hostel!! O único ponto negativo é o fato de ter somente um banheiro em cada quarto com 8-10 pessoas! Todo o pessoal é muito legal e vale super a pena ficar lá!! Com certeza voltarei!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Obrigado Beatriz !!! Abraços e até a proxima !

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Lip 2017
6.9

Auberge très bien placee à 2 pas du métro, plage et commerces. Personnel souriant et enjoué. Mais ça ne compense pas la saleté des sanitaires... un dortoir au 6ème étage sans ascenseur, avec un système d'accès aux chambres par carte magnétique qui fonctionne 1 fois sur 10 (redescendre à la réception pour faire changer la carte plusieurs fois dans un séjour, c'est du sport). Petit dej non inclus avec une résa hostelworld. Cuisine très mal équipée (cruel manque vaisselle).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci por las critiques.

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
9.1

First experience in any hostel and I would definitely come back here! This hostel has amazing staff, they were very helpful in suggesting things to do in the area besides going to the beach. They were very accommodating to situations I had during my stay. I had a great time socializing with people from all over the world. Breakfast was good. cleaned frequently throughout the day. party hostel for sure, so if you don't like loud music find elsewhere. overall great place, safe location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Lip 2017
10.0

Great place if you want to party. The staff is very helpful and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias Marcos ! Saludos

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.