Hostelworld.com

Che Lagarto Hostel Ipanema

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,196 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,196 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7
Che Lagarto Hostel Ipanema Located at Rua Paul Redfern N48, Ipanema, Rio de Janeiro.
Che Lagarto Hostel Ipanema
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro Rua Paul Redfern N�48, Ipanema
85% 1196
-22.9844713 -43.2142710
Che Lagarto Hostel Ipanema
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Kwi 2016
9.7

Tiene una onda increíble, eso sí llévense su toalla porque ahí no te dan, es hostel es súper recomendable. Tiene muy buena onda.-

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2016
8.6

Staff are extremely friendly and helpful. Toilets were clean but the showers were a bit dirty and only Luke warm. Everything else is excellent. Nice English playlist one afternoons which I really enjoyed for a change.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.7

Incredible staff, amazing location and great security. The hostel was kept very clean and reviewed a few times a day to make sure it stayed that way. The only thing that keeps it from a perfect 10 are logistics - lots of stairs, old elevator that doesn't go to every floor, older bunk beds whose lockers don't all open easily. But these issues were easily over looked with all the great people and prompt service.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks very much for the comments ! We hope you can come back soon !! Cheers

  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
7.4

Great staff! The atmosphere was ok. Not many people were social. The location Is ok, I'm from the USA and the resturants were expensive to me.Take an Uber everywhere. The tours they offer were great. Maid cleaned twice a day.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the comments !!! Cheers

  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
10.0

Foi uma experiência maravilhosa ficar no Che Lagarto Ipanema! A equipe é muito simpática e está sempre disposta a ajudar, inclusive o Roberto, da recepção me salvou quando perdi a chave do meu cadeado! Adorei o café da manhã com frutas e muitas opções de pães e bolos. Além disso, o bar é super animado à noite. A localização, instalações e limpeza também são ótimos, não tenho do que reclamar. Pretendo voltar com certeza!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Obriagdo pelos comentarios !!!!! Esperamos você de volta !!!!

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Kwi 2016
8.9

Ótima localização, duas quadras da praia de Ipanema, atendentes bem atenciosos e estrutura boa, além de oferecer vários serviços para os turista. Recomendo muito!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Mar 2016
6.0

Creo que sus instalaciones no cuentan con una atmosfera comoda y divertida, si pasar tus vacaciones inolvidables quieres. Un edificio de 6 pisos donde el asensor llega al 4to, una recepcion que es barra, sala de tv, zona de esparcimiento, etc. La musica no cuenta con variead (cumbia argentina todo el dia). Aunque el personal es muy buena onda y su ubicacion es casi perfecta para la playa, su esfuerzo lo desmerita por las instalaciones.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Mar 2016
10.0

Perfect place to stay while your are traveling in Rio de Janeiro. Awesome place! 👍🏼

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2016
8.0

Muy buena ubicación. El personal muy amable y atento. Lo malo: Un día no tuve agua en la habitación. El desayuno muy pocas frutas y el jugo no es natural. Poca fiesta para los comentarios que había en los foros Excelente: las caipis free :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
27 Mar 2016
7.7

The best part of this hostel is the location and the free caipirinhas. It's just one block from the beach and the free caipirinhas is a great place to meet other travelers. Breakfast is ok and the beds are comfortable although the lockers could use an update.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.