Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Ilha Grande

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 693 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 693 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Wrz 2017
9.4

Ya sólo con las vistas y la ubicación no hay más que decir. Si a eso se le añade que las instalaciones son muy buenas y que los empleados son lo más, además de que el precio está muy bien, hace que sea uno de los mejores hostels en los que he estado. PD: Un abrazo a los empleados Belén, Eli y Natam, y al resto del equipo, por su trabajo y su amabilidad

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Wrz 2017
5.1

Place is noisy, grubby and the bathroom/shower facilities are dated/broken.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
16 Sie 2017
4.6

We went during à rainy week unfortunately, and noticed few issues : - no wifi (due to the rain) - no heater, no hair dryer, no clothes dryer - no easy laundry process, you have to ask for it 24h before and clothes are not dry - no hot water in the shower - not a very clean room - used bedsheets However there were good points : - Good breakfast even though you have to leave your dishes in time (10h05..) - good atmosphere - really good caipi !!!! - perfect location :)

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • katebrosnan364
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Sie 2017
8.6

Overall a great place to stay. Very modern and clean. There was a great breakfast provided. A good place to meet people and the staff were very friendly. The wifi was poor and it is a bit of a walk across the beach to get into the main village.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
22 Lip 2017
10.0

Excelente lugar. Está un poco alejado de la villa, pero vale totalmente por el deck sobre el mar, el cual es excelente para desayunar, cenar o simplemente contemplar. Muy buen desayuno, bastante completo y abundante. El personal muy buena onda, siempre atento. Buen lugar para conocer gente. Volvería sin dudar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Cze 2017
9.7

Excelente experiencia, la calidez de todo el personal es increíble. Volveré y lo recomiendo 100 %.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Cze 2017
4.6

One of the worst hostels I have ever stayed in. The staff are extremely unfriendly and more focused on partying with their friends that come to the hostel every night than helping their guests. Zero atmosphere. Would never stay here again and would definitely not recommend.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Cze 2017
9.4

Tolle Lage, tolles Personal! Die Betten könnten besser sein, sind aus Metall und machen Krach bei jeder Bewegung.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Maj 2017
6.9

Sehr unfreundliche Stuff. Bei einem Internetausfall auf der Insel wurden wir gebeten auszuchecken um 11 obwohl wir mündlich schon verlängert hatten. Also mussten wir total verkatert nach 4 Stunden Schlaf raus. "Man könne im System nicht sehen, ob das Zimmer neu gebucht sei". War es nicht, hatten wir ja abgesprochen... Das Hostel ist sauber und hat eine tolle Lage, aber die Atmosphäre ist nicht gut.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
30 Maj 2017
10.0

It was great!! Staff was awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×