Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Ilha Grande

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 646 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 646 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
Che Lagarto Hostel Ilha Grande Located at Praia de Abro n/n (left side of the beach), , Ilha Grande.
Che Lagarto Hostel Ilha Grande
Brazil
Ilha Grande Rio de Janeiro Praia de Abr�o n/n (left side of the beach)
85% 646
-23.1420765 -44.1630649
Che Lagarto Hostel Ilha Grande
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
10.0

Un lugar maravilloso, una atención espectacular, y me encanto que en el personal del hostal hayan perritos que alegran el lugar. Los felicito y volveré :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bkhamarneh8659
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 54 Recenzje
16 Lis 2016
8.9

Che Lagarto has dropped from its standard: for breakfast there is no longer any fresh tropical juices only powder drinks,and no ham and cheese..only bread and butter. Electricity and WiFi is terrible on the Island

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
5.4

La bienvenida de una de las recepcionistas no fue tan agradable. Las sábanas que nos entregó se veían viejas, los cuartos son muy pequeños y los camarotes son de metal, material que en la playa se oxida. No me di cuenta de este detalle hasta que algunas prendas que colgué en la baranda de la cama se pintaron con el óxido. Lo que si podría rescatar es el desayuno que estaba bastante completo y el amable personal que lo sirve.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Paź 2016
9.4

Atencion del staff excelente. Limpio. Buen desayuno. Algunas dificultades con wifi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Paź 2016
9.1

Espectacular lugar para ir a descansar y conocer gente simpática e nun paisaje envidiable!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Paź 2016
6.3

Place is definitely over priced. Although it looks amazing its the little things it lacks, none of our lockers worked properly in our room and bathroom was filthy. Toilet in the common area didnt have soap the entire time we were there and gets used often which says alot about the hygiene. Good breakfast and unbeatable view. We've been travelling SA for 4months and this place just does not have the nice personal hostel feel your looking for.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Paź 2016
6.3

Negativos: - Nos quedamos todo un día sin luz, no había wifi ni agua caliente. Y era solo un problema del hostel porque en los alrededores había luz. - Se nos tapaba el baño a cada rato. - Tardaron mucho tiempo en reparar el aire y en el cuarto había muchísima humedad. - La ubicación está bien porque es una isla y todo es cerca, pero para ir a comprar algo al supermercado hay que caminar al menos 15 minutos (para que lo tengan en cuenta) Positivos: - Muy limpio - Los cuartos son cómodos

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Paź 2016
9.7

Awesome staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Sabrinasn
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Wrz 2016
7.4

As toalhas e roupas de cama eram bem velhas, mas o local é lindo e vale a visita.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
7.7

Nice, clean hostel in good location right on the beach. Close enough to the centre to walk for tours, boat trips etc but far away enough to relax in the evenings. Only issue would be the lack of towels and bedlinen!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.