Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Ilha Grande

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 653 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 653 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2
Che Lagarto Hostel Ilha Grande Located at Praia de Abro n/n (left side of the beach), , Ilha Grande.
Che Lagarto Hostel Ilha Grande
Brazil
Ilha Grande Rio de Janeiro Praia de Abr�o n/n (left side of the beach)
86% 653
-23.1420765 -44.1630649
Che Lagarto Hostel Ilha Grande
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Sty 2017
10.0

Lo mejor que tiene es el Personal. Gran equipo. Saludos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2016
8.3

O hostel tem uma vista incrível e é bem bacana. A equipe é simpática, atenciosa, fala outros idiomas e fomos muito bem atendidas. Tem um café da manhã simples mas bem gostoso! A distância do píer é a pior parte, por isso vá de mochila, poque carregar malas não dá... anda a praia inteira até chegar. A entrada é meio escondida e o pessoal acaba jogando lixo ali perto. Achei o quarto bastante adequado mas no final achei que a limpeza dos banheiros deveria ser diária e era apenas dia sim, dia não.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Gru 2016
9.7

Me encantó! La ubicación es increíble, levantarse bien temprano y desayunar mirando el mar y todos los barcos, sentir el canto de las aves, simplemente te llena de energía. El personal y la atmósfera es muy buena, mucha buena onda!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2016
8.9

Excelente atención y ubicación

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
10.0

Un lugar maravilloso, una atención espectacular, y me encanto que en el personal del hostal hayan perritos que alegran el lugar. Los felicito y volveré :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bkhamarneh8659
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 54 Recenzje
16 Lis 2016
8.9

Che Lagarto has dropped from its standard: for breakfast there is no longer any fresh tropical juices only powder drinks,and no ham and cheese..only bread and butter. Electricity and WiFi is terrible on the Island

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
5.4

La bienvenida de una de las recepcionistas no fue tan agradable. Las sábanas que nos entregó se veían viejas, los cuartos son muy pequeños y los camarotes son de metal, material que en la playa se oxida. No me di cuenta de este detalle hasta que algunas prendas que colgué en la baranda de la cama se pintaron con el óxido. Lo que si podría rescatar es el desayuno que estaba bastante completo y el amable personal que lo sirve.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Paź 2016
9.4

Atencion del staff excelente. Limpio. Buen desayuno. Algunas dificultades con wifi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Paź 2016
9.1

Espectacular lugar para ir a descansar y conocer gente simpática e nun paisaje envidiable!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Paź 2016
6.3

Place is definitely over priced. Although it looks amazing its the little things it lacks, none of our lockers worked properly in our room and bathroom was filthy. Toilet in the common area didnt have soap the entire time we were there and gets used often which says alot about the hygiene. Good breakfast and unbeatable view. We've been travelling SA for 4months and this place just does not have the nice personal hostel feel your looking for.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.