Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Ilha Grande

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 681 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 681 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Cze 2017
9.7

Excelente experiencia, la calidez de todo el personal es increíble. Volveré y lo recomiendo 100 %.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
4.6

One of the worst hostels I have ever stayed in. The staff are extremely unfriendly and more focused on partying with their friends that come to the hostel every night than helping their guests. Zero atmosphere. Would never stay here again and would definitely not recommend.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Cze 2017
9.4

Tolle Lage, tolles Personal! Die Betten könnten besser sein, sind aus Metall und machen Krach bei jeder Bewegung.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
30 Maj 2017
10.0

It was great!! Staff was awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Maj 2017
9.4

Beautiful location. Great staff. Good breakfast. The dorms are really clean. There were not enough power points in my dorm but for the rest it was perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2017
9.7

Increible el deck con vistas a la isla. Personal siempre dispuesto a solucionar los problemas (Agustin genio). Hermosa la isla.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
9.4

Hostel muito bom. Vista incrível, funcionários prestativos. Único ponto é quanto ao valor (muito caro comparado aos outros hostels da mesma rede) e o café da manhã (muito simples, poderia ter ao menos queijo e presunto).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
9 Kwi 2017
4.9

Receptionist tried to put me and my girlfriend in separate rooms (I booked us in the same room). Breakfast had wasps flying all over it, locker in room was broken and for some reason they have installed the AC on the floor so bottom bunk freezes and top bunk cooks. A big step down from Paraty Che Lagarto.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Kwi 2017
9.7

I loved the stay in the Che Lagarto Hostel. The staff was really nice and always helped with any question. It is really good located to go the main hikes and the huge terrace with view to the ocean and the Abrao beach is amazing. I defenitly recommend a stay their!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Mar 2017
4.6

La ubicacion del hostel es muy buena, esta al lado de uno de las paradas del transfer. Me hospede en la habitacion femenina, no habia enchufes suficientes para ocho camas, solo habia dos. No habia cesto de basura en la habitacion, solo en el baño. Al tener baño dentro de la habitacion estuvo tapado tanto el inodoro como la pileta, asi que para lavarte los dientes tenias que ir al baño de abajo. Lo unico positivo de la habitacion es la vista, que justo da la balcon principal y es hermosa.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.