Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Ilha Grande

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 667 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 667 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Kwi 2017
4.9

Receptionist tried to put me and my girlfriend in separate rooms (I booked us in the same room). Breakfast had wasps flying all over it, locker in room was broken and for some reason they have installed the AC on the floor so bottom bunk freezes and top bunk cooks. A big step down from Paraty Che Lagarto.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Kwi 2017
9.7

I loved the stay in the Che Lagarto Hostel. The staff was really nice and always helped with any question. It is really good located to go the main hikes and the huge terrace with view to the ocean and the Abrao beach is amazing. I defenitly recommend a stay their!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Mar 2017
4.6

La ubicacion del hostel es muy buena, esta al lado de uno de las paradas del transfer. Me hospede en la habitacion femenina, no habia enchufes suficientes para ocho camas, solo habia dos. No habia cesto de basura en la habitacion, solo en el baño. Al tener baño dentro de la habitacion estuvo tapado tanto el inodoro como la pileta, asi que para lavarte los dientes tenias que ir al baño de abajo. Lo unico positivo de la habitacion es la vista, que justo da la balcon principal y es hermosa.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
9.7

I felt welcomed and very safe for myself and my possessions. I will return there again for another trip.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Mar 2017
9.1

great staff!! nice and friendly atmosphere and events like dinners are common. nice common areas and close to beaches and the main port.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lut 2017
8.9

Great location, clean and comfortable. Some of the staff were a little unfriendly, like you were bothering them by asking to check in etc but no real problems.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Lut 2017
10.0

Un hermoso lugar :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
28 Sty 2017
7.4

La gente del staff es excelente, unos genios, te ayudan en todo. La atmósfera tambien, el desayuno buenísimo y las cenas que organizan también. Solo me pareció algo caro para lo que son las habitaciones. No llega el wifi, el agua de las duchas sale fría y casi no hay enchufes por ejemplo. El resto, todo perfecto. Saludos a todos!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
9.4

El wifi no funciona nunca. Lo demás excelente !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Sty 2017
10.0

Lo mejor que tiene es el Personal. Gran equipo. Saludos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.