Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Ilha Grande

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 630 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 630 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
Che Lagarto Hostel Ilha Grande Located at Praia de Abro n/n (left side of the beach), , Ilha Grande.
Che Lagarto Hostel Ilha Grande
Brazil
Ilha Grande Rio de Janeiro Praia de Abr�o n/n (left side of the beach)
86% 630
-23.1420765 -44.1630649
Che Lagarto Hostel Ilha Grande
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
7.7

Nice, clean hostel in good location right on the beach. Close enough to the centre to walk for tours, boat trips etc but far away enough to relax in the evenings. Only issue would be the lack of towels and bedlinen!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Wrz 2016
8.9

Muy buena vista la vista desde el hostel. Buenas instalaciones, todo ordenado y muy limpio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
9.7

The only thing that was not perfekt was the wifi. Other than that this place was really nice! Would defnately go there the next time again! Really enjoyed it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
8 Wrz 2016
8.3

THE place to meet new people and start a party in Ilha Grande

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
10.0

Una lástima que el tiempo cambio y elegimos no ir, Ojalá en una próxima podamos ir , saludos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Felipeee
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
9.7

Muito boa a minha estadia, gostei bastante!! Recomendaria a Meus amigos e familiares Wi-Fi precisa melhorar um pouco, alguns funcionários estavam num astral diferente mas nada tão ruim.. O paulista é um cara que se destaca, muito atencioso e conhece bastante lugares, show de bola suas recomendações. Agradeço a toda equipe do Che lagarto! Nos veremos em breve ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sie 2016
9.1

Superb hostel on the beach in a prime location. Boat trips pick you up from the private pier rather than trek along the beach. Pretty lively in evenings but always respectful for others sleeping past 11. Pizza and BBQ nights are great, cheap and Tasty.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2016
10.0

El mejor Hostel de la Ihla. Genial ubicacion, a 2 cuadras del centro y muelle principal (a nosotras el transfer nos dejo en Aquarius que queda a unos metros del Che, por lo tanto no caminamos NADA en llagar al hostel). El personal EL MEJOR, en especial Belu y Maru, dos Argentinas diosas viviendo en la Isla, que nos recibieron con la mejor onda, compartieron mates e historias con nosotras. Las habitaciones geniales, super limpias, con baño propio. El desayuno muy rico y con LA MEJOR VISTA

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2016
6.9

My boyfriend and I stopped in Ilha Grande for a couple of days after going to Rio. We were quite disappointed with Che Lagarto hostel. The bathrooms weren't very clean and the common area was completely exposed so during the storm we all had to sit in the cold, wet reception with no light and no warmth. Although the weather was out of the control of the hostel they could have responded better to the situation and offered food/more back up lighting/blankets etc.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Lip 2016
10.0

The staff is very pollite and helpful, amazing location, very clean, all the best

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.