Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Foz do Iguaçu

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1089 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1089 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
7 Wrz 2017
9.7

I really enjoyed my stay at Che Lagartos Hostel. It's has a good location, right in downtown and next to a bus station. The staff is really friendly and helpful. The breakfast is really good for a hostel. I stayed in a 4 bed ensuite bedroom. The only problem is that the beds are really close to each other. I didn't have any problem with that but it depends of what kind of people you're sharing the bedroom with. However, the bathroom was huge for an ensuite bedroom. I'd definitely recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
2 Wrz 2017
7.7

Great staff, good location and facilities. Kitchen is lacking cooking utensils and the hostel Ian extremely noisy. Nightclub next door, no seals on windows or doors makes for a very noisy night/morning. However the staff are awesome!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Sie 2017
9.1

Excellent location, excellent breakfast, nice pools on the top of the building. The scheme of room electricity only working if a keycard is inserted doesn't work well for collective rooms. Also, one night there was no toilet paper and the WiFi didn't work well for two days and worse, is disconnected in the beggining of the day of the checkout, not after the checkout.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2017
9.4

Café da manhã deixou a desejar. O ar condicionado nao funcionava. O restante foi perfeito! Voltaria sim!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sie 2017
9.4

Cet hostel est davantage un Hôtel. On a pas eu le droit à l'happy hours pour nous car cetait Le jour de congé du barman, mais la qualité de service est incroyable. La salle de bain à quelques traces de saleté mais le rapport qualité/ prix est excellent !! La wifi fonctionne hyper bien et le petit dej est copieux et super bon !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Sie 2017
9.7

Exactly like a hotel but at hostel prices. Great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • cecyloiacono5350
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
9.4

El hotel, personal, ubicación, desayuno y habitación estuvieron perfectos, excelente relación precio calidad... la única queja es q es un poco ruidoso.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Sie 2017
8.3

The hostel was really clean and more like a hotel. The shared dorms are cramped as the beds are all basically touching. The kitchen was not well equipt however the breakfast was one of the best we have had so far in South America.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
15 Lip 2017
9.1

Bom hostel parecido com um hotel. Mais fica gelado no inverno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Cze 2017
10.0

O melhor hostel que já estive em todos os sentidos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Oi, Raissa! Tudo bem?? Muitíssimo obrigado pelo feedback de sua hospedagem no Che Lagarto! Ficamos muito felizes em saber que alcançamos as suas expectativas, isso demonstra que estamos atingindo nossos objetivos, que nada mais é senão a plena satisfação de nossos hóspedes! Venha nos visitar mais vezes! Abraços de toda a equipe Che Lagarto Foz do Iguaçu!! Roberto Leal Gerente

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×