Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Foz do Iguaçu

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 895 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 895 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
Che Lagarto Hostel Foz do Iguaçu Located at Avenida Juscelino Kubitschek, 874 Centro, , Foz do Iguacu.
Che Lagarto Hostel Foz do Iguaçu
Brazil
Foz do Iguacu Parana 85851210 Avenida Juscelino Kubitschek, 874 Centro
92% 895
-25.5365692 -54.5869604
Che Lagarto Hostel Foz do Iguaçu
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
7.1

Hostel is close to bus terminal and city center. Very clean and comfortable. More like a hotel than hostel really.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Sie 2016
8.0

Really nice & clean rooms. Good breakfast. Perfect location if you want to visit the falls, bus station just down the road. "Downtown & party area" a bit far but thats not why we came.. Bus stop to Puerto Iguazu just a cross the street.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
10.0

Never seen a friendier staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
21 Sie 2016
9.4

Really good hostel and definitely felt like more of a hotel! Jacuzzi on the top floor is awesome and breakfast is decent. Only thing to improve would be the wifi - worked well on top and bottom floors but was pretty much non existent in our room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2016
8.6

The place was great: good location and staff were friendly and helpful. We used the kitchen, which was nice and big, but could have done with some better pots (with handles) and there wasn't really anywhere to hang stuff in the room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
10.0

Excelente ubicación, cerca de todo; tiendas, bares y restaurantes, de fácil acceso para todos los puntos turísticos, cerca del terminar de buses, es decir, todo lo necesario para una buena visita a Iguazú. Además de eso, muy buen ambiente, limpieza, desayuno y atención permanente de parte de todo el personal, en especial de Roberto, su apoyo e información fueron de primera, Ok, gracias Roberto. Definitivamente muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
9.7

Best hostel ever!!!!! Perfekt mix between hostel and hotel. The rooms are very clean an look like a high quality hotel. The guys at the reception are verry friendly and helpful. We wanted to stay there for just one night but exented our stay here because we felt in love with this cheap but very high quality hostel. Best hostel I've ever been ! Thanks for everything guys 😍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
8.3

Great hostel, more like a hotel! First time I wasn't in bunk beds and bed made every day. A few restaurants close by and bus stops just outside. Would definitely recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
9.1

Such a lovely clean hostal. Maids clean and make your bed each day, breakfast has a good selection and such good value for money. More like a hotel than a hostal :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
10.0

Todo excelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.