Hostelworld.com

Che Lagarto Hostel Foz do Iguaçu

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 825 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 825 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4
Che Lagarto Hostel Foz do Iguaçu Located at Avenida Juscelino Kubitschek, 874 Centro, , Foz do Iguacu.
Che Lagarto Hostel Foz do Iguaçu
Brazil
Foz do Iguacu Parana Avenida Juscelino Kubitschek, 874 Centro
93% 825
-25.5365692 -54.5869604
Che Lagarto Hostel Foz do Iguaçu
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Maj 2016
10.0

I booked a bed but they actually put me into a private room. Location is excellent, easy walk to the central bus terminal. Breakfast is decent. Thanks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
10.0

Absolutely nothing to fault here. Great location - 5 mins to bus terminal for bus to falls, 5 mins to huge supermarket and ATM. The friendliest, most welcoming and accomodating staff. Excellent wifi. Huge breakfast buffet. Great lounge area with TV, and bar. Events every night if you want to socialise. But equally can be very chilled. Computer to use. Great games room. Large well equipped kitchen. Super clean bedroom and bathrooms. Would absolutely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
8.6

Really nice hostel, seriously clean!! Amazing bar staff and nice staff on reception as well. Can't fault it! Only complaint is travel agency joined with che legarto. Seemed to offer only expensive options and very unhelpful with helping how to get around if not with them. Eventually I bought a bus ticket on their recommendation for £137 (GBP) to Salta, when I got the bus ticket its value was £70!! So I paid double... Go directly to the station and do not book through the travel agent

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
10.0

Simplesmente excelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
9.1

Os funcionários são carismáticos sempre sorridentes e dispostos a ajudar

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Maj 2016
10.0

FABULOSO, NÃO PERDE PARA HOTEL NENHUM, MELHOR HOSTEL DE FOZ, RECOMENDO A TODOS DO WOSTELWOLD

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Maj 2016
8.3

Great breakfast and great location. Room and bathroom really clean. Staff are ok, lacking the atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2016
9.4

Fantastic location. Super friendly staff. Spaicous, clean rooms. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Maj 2016
9.1

Muy limpio, el mejor hostel en este sentido al que he ido, muy buena atención.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2016
9.4

It's better think twice before beeing in a private room (double bed) cus they're in the 8th floor, and the 9th is the roof, where the guest normaly party every night. Despite that, it was one of the bests hostels I've ever been.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.