Hostelworld.com

Che Lagarto Hostel Copacabana

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 678 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 678 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.9
Che Lagarto Hostel Copacabana Located at Rua Barata Ribeiro 111 - Copacabana, , Rio de Janeiro.
Che Lagarto Hostel Copacabana
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janiero 0000 Rua Barata Ribeiro 111 - Copacabana
80% 678
-22.9639501 -43.1784528
Che Lagarto Hostel Copacabana
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Maj 2016
9.7

Only stayed for one night but staff were very kind and helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
8.0

Nice location. Girls dorm is big, clean and had a nice balcony facing the street. Staff was friendly. But I didn't like the common areas. No place to hang out really. They should change the lighting and make it a little bit warmer. It's dark and cold looking, made me feel like I was inside of a fridge!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
10.0

Mais uma vez foi tudo ótimo no hostel, já é a quartaa vez que fico. Era pra ficar somente uma noite, mas acabei ficando 2, mas querendo ficar mais. Ótima localização, perto da praia e metro. Staff como sempre super atencioso. Obrigado Lucia e Igor pelas dicas. Espero voltar logo!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2016
8.9

Lovely stay at Che Lagarto Copacabana. The staff were very friendly and helpful. Rooms were clean, tidy and plenty of facilities, with a nice balcony looking out onto the street. Breakfast and outside seating area was great. Roughly a 5 minute walk to the beach. Lots of cafes and restaurants nearby. The only thing was the Internet not being that strong and tours weren't really advertised. However, would definitely recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
8.6

Staff were incredibly helpful and friendly and spoke excellent English. The location is perfect with easy access to all the main areas of Rio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • danielgalvalizi5983
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 80 Recenzje
9 Maj 2016
8.3

I stayed there 6 times. Now i found it a bit overpriced, and the breakast got poorer. But the atmosphere is always good, easy to meet people for solo travelers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Maj 2016
2.0

Worst hostel I have ever stayed in, wifi did not work, no atmosphere, kitchen is dirty, beer is expensive, security was horrible and had things stolen , staff have no idea how to treat guests would rather sleep on the street

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Kwi 2016
8.9

Tuvimos una estadia muy buena. El staff fue siempre muy amable y servicial. Reservamos cama en habitacion de 6 (eramos 2 personas) y como no tenian disponibilidad nos alojaron en una habitacion para nosotros 2 solos al mismo precio que reservamos. Recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
8.6

Incredibly friendly staff. Great location. Good hostel all round.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Kwi 2016
10.0

Really nice place right near the beach, wifi works, air con is good, super clean rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.