Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Copacabana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 738 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 738 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.8
Che Lagarto Hostel Copacabana Located at Rua Barata Ribeiro 111 - Copacabana, , Rio de Janeiro.
Che Lagarto Hostel Copacabana
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janiero Rua Barata Ribeiro 111 - Copacabana
79% 738
-22.9639501 -43.1784528
Che Lagarto Hostel Copacabana
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
10.0

My stay at Che lagarto was memorable! definitely wort the money and the best location!!!! and a special shoutout to the amazing staff! :) they speak English very well and are super friendly and happy to help you out with everything you need. the bar keeper makes amazing caipis and you get to meet a lot of people! all in all I enjoyed every minute of my stay!:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
9.7

La pasé muy bien y lo disfruté mucho. Volvería a ir. La verdad que se vive una experiencia única. Muy buena atención y la ubicación es excelente; la limpieza extraordinaria.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Sie 2016
4.0

3 baños x piso que y no completos (la ducha en el inodoro es uno) y muy sucios -teniendo que x piso son 4 cuartos (+ 16 personas). Se corto el agua. 2 dias no hubo WIFI por que la capacidad del wifi se sobrepasa y no funciona. La buena onda de la gente de dia, se ve opacada por la falta de soluciones a los problemas descriptos y la mala atencion de la gente de la noche. La ultima noche que tenia me habian bloqueado la llave y sacado las sabanas. NO VAYAN!! PESIMO!! CARISIMO!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
7.4

Instalaciones limpias...algún personal nuevo poco amable

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
9.1

80% perfeito, somente instalações do banheiro a desejar, um chuveiro sem agua quente, outro com vazo sanitário precisando de manunteção, torneira da pia tambem. E o principal fiz minha reserva via web, e esta sendo debitado em dolar, sendo que fiz a reserva aqui e sou do Brasil, pagando até IOF. No demais, perfeito, com otimos funcionários, incluindo Eduardo e Marcela, e tb o rapaz do bar. esqueci o nome, mas parece que é Mineiro

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • racingpablo
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Lip 2016
8.0

Muy buena onda, las chicas/os de recepción, a las 12 pm te apagan todo por mas que estés armando un rompecabezas. Faltaría una limpieza a los baños, los limpian de mañana y en todo momento se baña gente. Saludos

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
27 Lip 2016
7.1

Hostel OK.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lip 2016
9.1

Excellent stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello Alex, Thank you for the feedback to us is very important the opinion of our guests. We hope you again. Marcela Moreira Manager Che Lagarto Copacabana

  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
8.3

Localização ótima, bom custo-benefício. O hostel podia ter mais tomadas nos quartos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
9.7

Che lagarto is awesome! I stayed in 12beds room and they have a 2 private bathroom. They changed my bed stuff once (i stayed 3 days) . Rooms are clean and safety. You can put your stuff in locked wardrobe. Their breakfast is delicious; fruits, cakes, cereals, coffee, tea, margarin, jam, tost etc. At 7-7.30, they served free calpirinha brezilian special alcohol. Personals are so cheerful. I'm so glad to service.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.