Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Copacabana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 804 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 804 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Suyash12
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
9.7

Great Hostel, Excellent location very close to beach, Staff are very friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • luizmarcos814871
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Sty 2017
10.0

It was my third time there, even now with the high season it's a nice place to be. Close to the beach and metro station. Thanks Eduardo and Jessica for your help and Flor for the caipirinhas!!! Definitely will return. Obrigado!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
10.0

Booked to stay one night, but in the end decide to stay longer, great location, hostel is clean and the staff is helpful with great tips for things to do during the day and nightlife.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2017
2.9

No lo recomiendo, el personal es grosero, los baños y recámaras sucias y los aires no sirven, pedí cambio de cuarto y fingieron no entenderme, no rentan toallas, pésimo hostal!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Sty 2017
9.1

Lindo hostal. Súper amables en el servicio :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
8.9

buena ubicación, aunque hubo problemas con el agua en una ocasión

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • gonzacortes
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
9.7

Muy buen Hostel, el ambiente es perfecto para quien vieja solo y desee compartir con nuevas personas! Volvería de todas maneras

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2016
6.0

Staff muy bueno. Desayuno bueno. wifi con algunos problemas en primer piso. duchas electricas con problemas, deficientes. faltan lugares comunes. piscina con agua sucia. colchones muy gastados.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Gru 2016
9.7

Hostel muuuto bem localizado perto de tudo o que é preciso para aproveitar bastante o Rio. Os funcionários são atenciosos e os preços são muito bons. Para mim... destino certo nas próximas vezes no Rio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • flogonckel
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 41 Recenzje
15 Gru 2016
5.4

Hostel is clean and safe, however I've been a bit disappointed by the atmosphere which was not as social as expected. The fact that most of the guests are from Brazil or Argentina didn't help. Should be ok if you speak spanish or portuguese.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.