Hostelworld.com

Che Lagarto Hostel Copacabana

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 669 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 669 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.9
Che Lagarto Hostel Copacabana Located at Rua Barata Ribeiro 111 - Copacabana, , Rio de Janeiro.
Che Lagarto Hostel Copacabana
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janiero 0000 Rua Barata Ribeiro 111 - Copacabana
80% 669
-22.9639501 -43.1784528
Che Lagarto Hostel Copacabana
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Kwi 2016
8.9

Tuvimos una estadia muy buena. El staff fue siempre muy amable y servicial. Reservamos cama en habitacion de 6 (eramos 2 personas) y como no tenian disponibilidad nos alojaron en una habitacion para nosotros 2 solos al mismo precio que reservamos. Recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Kwi 2016
10.0

Really nice place right near the beach, wifi works, air con is good, super clean rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
7.7

No sirve el aire acondicionado

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Kwi 2016
8.9

Buena ubicación del hostal, el único problema es que el wifi no llega a la habitación.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2016
7.4

El servicio del hostel en general es bueno. Confortable y seguro. Bien ubicado, muy cerca de la playa y del metro. Desayuno es espectacular, abundante y variado. Durante mi estadía el problema fue el agua... hubieron varios dias en los que no había agua y dado el tamaño y la cantidad de gente hospedada el hostel se convirtió en un ASCO. Tardaron en solucionarlo.. lo que ofrecían era irte a bañar a los postos de la playa y te devolvian el dinero. Salvo eso, lo recomiendo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
8.9

Achei muito bom o atendimento, mas na recepção onde o pessoal se confraterniza é um calor terrível, não tem ar, fica meio desconfortável. Mas os quartos são ótimos, com ar, cama macia, chuveiro bom e café da manhã simples mas gostoso.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
5.7

Wifi only in the common area and no running water

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • tkunovac352763
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
6.9

I'll start off with the good to not scare people away since this place is pretty good price wise. The people at the desk are friendly know english which is good. There is someone who comes around once a day to clean. The people at the resort are also nice and however this hostel seems to be mainly South American travellers? (Aka learn the basics to Spanish and Portuguese, some know English) The bad..Ugh people don't flush! Ew! The washrooms just don't feel sanitary at all... No need to add mo

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
1 Kwi 2016
10.0

I absolutely loved my stay at Che Lagarto! From the moment I arrived the staff made me feel so welcome and went out of their way to help! Massive thanks to Carol, Bruno, Moises and Henrique for everything they did. The location is great with all facilities you need really nearby and the hostel feels safe as there is always a security guard at the front door/ terrace area. Great selection at breakfast, nice dorms and overall brilliant atmosphere in the hostel. I will definitely return....!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
10.0

Hostel was in a great location, Copacabana beach just a short walk away. Rooms were big and clean, beds were comfortable with big lockers for your belongings. Best staff I've experienced in a hostel on my trip so far... Have to mention Carolina, Ed, Lucy & Henrique; always so helpful and friendly with everything. Big thanks for all their help throughout my stay. Great atmosphere both day and night - would definitely recommend Che Lagarto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.