Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Copacabana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 778 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 778 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.1
Che Lagarto Hostel Copacabana Located at Rua Barata Ribeiro 111 - Copacabana, , Rio de Janeiro.
Che Lagarto Hostel Copacabana
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janiero Rua Barata Ribeiro 111 - Copacabana
82% 778
-22.9639501 -43.1784528
Che Lagarto Hostel Copacabana
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
6.3

Es una posada, las habitaciones no tiene baño por cada una, son comunitarios por pisos y la verdad bastante feos e incómodos. El personal que atiende es muy amable y servicial. Las camas tienen colchones muy incómodos y no tienen suficientes conectores de electricidad en cada habitación teniendo en cuenta el numero de huéspedes. Las fotos no corresponden a la realidad. No lo recomiendo hay mejores con precios similares. Bad experience, no have bathrooms by room, are one by floor. Not recommend.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
9.1

Pasé 4 noches en una habitación para 6 personas, que yo suponía que iba a ser de mayor calidad. Pero era demasiado pequeña y bastante incómoda. Pero luego fui a Buzios, y al volver al Che Lagarto Copacabana, fui a una habitación de 8 personas y resultó ser mucho más cómoda y espaciosa. No sé cómo serán el resto de los cuartos, pero no piensen que menos personas implica más comodidad. El ambiente es divertido, los recepcionistas son excelentes y la ubicación es inmejorable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lis 2016
9.1

Excelente todo! Gracias!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lis 2016
10.0

Hostel super bien localisé proche de la plage du métro super ambiance très latino avec beaucoup de argentin pour le reste hostel propre avec une bonne literie et un bon petit déjeuner Je reviendrai pour mon prochain passage à Rio de Janeiro

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lis 2016
6.0

This a great hostel if you're Brazilian, Argentinian or Chilean on a holiday. This isn't the a hostel for backpackers and especially solo ones. The staff were friendly and helpful but the facilities were very old or broken.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • marciafharos1369
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
10.0

Não tem nada que desagregue este hostel, a equipe deste está sempre de bom humor e são educados. Com certeza vou indicar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Olá Márcia, Muito obrigada pelo feedback. A opinião de nossos hóspedes é muito importante. Esperamos você novamente! Marcela Moreira/Gerente Che Lagarto Copacabana

8 Lis 2016
5.4

I had been in a che lagarto in Natal and i really loved the atmosphere, except for Security. In Rio is very different, it is unclean, too much people and noise because it is located in front of a crowded street full of cars all the time. The music at reception was very Loud, so it Made the noise in side and outside unbearable. The girl at reception was nice. But it looked like there were so used to the mess that they didn t even try to fix it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
8 Lis 2016
8.3

Great Hostel, Very Friendly staff! Rooms were ok, not really special but the cleanliness was good!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello Aukje, Thank you for the feedback to us is very important the opinion of our guests. We hope you again. Marcela Moreira Manager Che Lagarto Copacabana

  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
9.1

Minha primeira experiência em estadia em Hostel, foi gratificante, só tenho coisas boas a levar comigo. O pessoal do Hostel são bem legais, animados e eu super indico.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Olá Daiana, Muito obrigada pelo feedback. A opinião de nossos hóspedes é muito importante. Esperamos você novamente! Marcela Moreira/Gerente Che Lagarto Copacabana

  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Paź 2016
9.1

Buen ambiente, excelente staff, aunque el edificio es viejo se mantiene limpio y agradable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Viviana, Gracias por los comentarios, a nosotros es muy importante la opinión de nuestros huéspedes. Te esperamos de nuevo. Marcela Moreira Gerente de Che Lagarto Copacabana

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.