Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Copacabana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 788 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 788 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.0
Che Lagarto Hostel Copacabana Located at Rua Barata Ribeiro 111 - Copacabana, , Rio de Janeiro.
Che Lagarto Hostel Copacabana
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janiero Rua Barata Ribeiro 111 - Copacabana
81% 788
-22.9639501 -43.1784528
Che Lagarto Hostel Copacabana
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sty 2017
2.9

No lo recomiendo, el personal es grosero, los baños y recámaras sucias y los aires no sirven, pedí cambio de cuarto y fingieron no entenderme, no rentan toallas, pésimo hostal!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Sty 2017
9.1

Lindo hostal. Súper amables en el servicio :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
8.9

buena ubicación, aunque hubo problemas con el agua en una ocasión

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • gonzacortes
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
9.7

Muy buen Hostel, el ambiente es perfecto para quien vieja solo y desee compartir con nuevas personas! Volvería de todas maneras

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2016
6.0

Staff muy bueno. Desayuno bueno. wifi con algunos problemas en primer piso. duchas electricas con problemas, deficientes. faltan lugares comunes. piscina con agua sucia. colchones muy gastados.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Gru 2016
9.7

Hostel muuuto bem localizado perto de tudo o que é preciso para aproveitar bastante o Rio. Os funcionários são atenciosos e os preços são muito bons. Para mim... destino certo nas próximas vezes no Rio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • flogonckel
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 38 Recenzje
15 Gru 2016
5.4

Hostel is clean and safe, however I've been a bit disappointed by the atmosphere which was not as social as expected. The fact that most of the guests are from Brazil or Argentina didn't help. Should be ok if you speak spanish or portuguese.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
6.3

Es una posada, las habitaciones no tiene baño por cada una, son comunitarios por pisos y la verdad bastante feos e incómodos. El personal que atiende es muy amable y servicial. Las camas tienen colchones muy incómodos y no tienen suficientes conectores de electricidad en cada habitación teniendo en cuenta el numero de huéspedes. Las fotos no corresponden a la realidad. No lo recomiendo hay mejores con precios similares. Bad experience, no have bathrooms by room, are one by floor. Not recommend.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello Isaias, Thank you for the feedback to us is very important the opinion of our guests. We hope you again. Marcela Moreira Manager Che Lagarto Copacabana

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
9.1

Pasé 4 noches en una habitación para 6 personas, que yo suponía que iba a ser de mayor calidad. Pero era demasiado pequeña y bastante incómoda. Pero luego fui a Buzios, y al volver al Che Lagarto Copacabana, fui a una habitación de 8 personas y resultó ser mucho más cómoda y espaciosa. No sé cómo serán el resto de los cuartos, pero no piensen que menos personas implica más comodidad. El ambiente es divertido, los recepcionistas son excelentes y la ubicación es inmejorable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Gustavo, Gracias por los comentarios, a nosotros es muy importante la opinión de nuestros huéspedes. Te esperamos de nuevo. Marcela Moreira Gerente de Che Lagarto Copacabana

18 Lis 2016
9.1

Excelente todo! Gracias!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Carlos, Gracias por los comentarios, a nosotros es muy importante la opinión de nuestros huéspedes. Te esperamos de nuevo. Marcela Moreira Gerente de Che Lagarto Copacabana

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.