Hostelworld.com

Che Lagarto Hostel Copacabana

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 696 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 696 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.5
Che Lagarto Hostel Copacabana Located at Rua Barata Ribeiro 111 - Copacabana, , Rio de Janeiro.
Che Lagarto Hostel Copacabana
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janiero 0000 Rua Barata Ribeiro 111 - Copacabana
78% 696
-22.9639501 -43.1784528
Che Lagarto Hostel Copacabana
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Cze 2016
7.1

Él staff es muy copada y te ayudan en lo que necesites; la ubicación es buena ya que queda cerca de la playa y cualquier colectivo te deja en la puerta; no tiene un buen ambiente para compartir y la cocina es chiquita, no te permite cocinar mucho por eso todos se compraban comida. Más allá de eso, el Hostel es limpio y está bien armado.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Cze 2016
6.3

De hostel tiene el nombre, es una franquicia, con poca onda y desordenada. Nos pidieron de dormir en un sillón la que llegamos, 1am, hasta las 8am. A la noche estás encerrado, sin terraza y una entrada donde si te reis un poco, el de la noche llama a la policia. Lindo hotel, de hostel, solo la decoración

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Cze 2016
10.0

Very nice hostel. Good wifi, nice and helpful staff, big kitchen, clean bathrooms and very good atmosphere :) if i ever come back to rio -> i would go there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Cze 2016
4.6

The bathrooms were the worst I've ever seen in terms of cleanliness. The shower was so small it was impossible to get a good shower and the hot water world for about 15 seconds. The beds are terrible, one outlet in the room for 8 people and by the door so you can't charge at night. Very loud, no quiet area anywhere. Breakfast was good 1 day, below average after. Staff was OK. Room was dirty and they don't put linen on the beds for you.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2016
10.0

Muy buen hotel. Excelente ubicación y gran staff. Muy serviciales y dispuestos a ayudar en todo momento

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2016
7.1

A localizacao e muito bom, os atendentes sao muito bons, porem o grande problema e as intalacoes que sao antigas principalmente o banheiro e os corredores. O meu quarto estava com problema na fechadura falaram que logo o problema seria resolvido. O cafe da manha estava muito bom e quarto muito bem arrumado, falta tomada proximo as camas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
8.9

Great place, nevertheless the water service presented some problems, I think they should check that.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Maj 2016
5.7

Em relação a estrutura, os banheiros e demais espaços são pequenos, apertados e mal ventilados. Houve falta d'agua constantemente e sem justificativa. Criar uma atmosfera agradável e jovem, n significa ter funcionários barulhentos (as 6 h da manha, enquanto estes preparavam o café, fui acordado aos gritos e risadas) e musica alta na recepção constantemente. No momento do check out, ao questionar o Recepcionista sobre isso, ele simplesmente me deu as costas sem que eu tivesse, sequer concluído.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • marlijnc
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2016
7.7

Staff that feels like friends or family. So friendly and helpfull. The location is good, the rooms are clean, the breakfast is good. The only thing is that sometimes there's no water and you don't know for how long.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Maj 2016
10.0

El mejor hostel de rio! Muy buena ubicacion y el staff increible! Jessica y Sheila las mejores!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.