Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Copacabana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 825 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 825 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jonifoster012023
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
8.0

Overall, ok, good value for $ Shared bathrooms were kept relatively clean, but, they are a bit old. Overall I felt a bit cramped in the hostel because there are very narrow stairways leading to dorm rooms that are a bit cramped and not much space for anything else, lockers under beds enable you to store your backpack, but if not for those, there would be no floor space in the room. Also the rooms were a bit stuffy because they are quite small with a lot of beds, even a 4 bed dorm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
6.0

Ubicación inmejorable. La infraestructura deja mucho que desear. En La Cocina casi no habían implementos para cocinar(cuchillos, platos, etc)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
8.3

esta ubicado sobre una avenida con mucho ruido, algunos cuartos son muy chicos y al ser todo de metal hacen mucho ruido, el baño podria estar mejor cuidado, sin duda lo mejor del hostel es el personal super predipuesto y el intercambio cultural que proponen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • ivandavies043098
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
8.9

Muy bueno todo, muchas gracias.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Kwi 2017
8.0

Nice place with good atmosphere. Breakfast is very good on weekends but in weekdays it is not that good. Location is pretty good as it is near everything but it is a very noisy street. good place if you dont mind that. Great place to meet new people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2017
9.1

Muy bueno, seguro. El personal súper amable y el desayuno muy completo. Recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
6.0

Estuve 2 semanas en brasil, dentro de las cuáles me quedé en 4 hostel diferentes, siendo por lejos Chelagarto el peor de todos. Mi habitación, tenía las cerraduras de casi todos los lockers malas por lo que era imposible guardar tus pertenencias con llave; el baño siempre estaba sucio y en la tarde cuando era la hora de la ducha si había mucha gente se acababa el agua , vi a varias personas quedarse con el shampoo en la cabeza porque se acababa el suministro. Pésimo servicio

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Kwi 2017
6.6

Party hostel. Cold showers, WiFi absent for 2 days in a row. Rooms in a cellarsmall with noisy air conditioner. Apart for that, it's 0k.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
2 Kwi 2017
4.3

Had high hopes for this place when we booked however thankfully we only booked for the first few nights of our trip in Rio & we were lucky enough to be able to book in somewhere else which really emphasised that we weren't getting our bang for the buck in Che Lagarto. Location for Copacabana beach is fabulous however this place lacks the happy vibes of this Marvelous City. P.S yards away from a street with VERY heavy traffic which (unless you're into that sort of noise pollution) is a buzz kill

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Mar 2017
6.6

Bien si tu veux faire la fête! Et bon choix d'activités

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.