Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Che Lagarto Hostel Copacabana

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 720 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 720 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.7
Che Lagarto Hostel Copacabana Located at Rua Barata Ribeiro 111 - Copacabana, , Rio de Janeiro.
Che Lagarto Hostel Copacabana
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janiero Rua Barata Ribeiro 111 - Copacabana
79% 720
-22.9639501 -43.1784528
Che Lagarto Hostel Copacabana
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
9.1

Excellent stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
8.3

Localização ótima, bom custo-benefício. O hostel podia ter mais tomadas nos quartos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Paragwaj, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
9.7

Gostei muito do hostel. Fui muito bem atendida por todos, especialmente pela Jessica e pelo Eduardo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lip 2016
9.4

Really nice hostel! Good atmosphere and friendly staff! Nothing else to say...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Carlaobolado22
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
9.7

Louve-se o esforço da equipe para manter o hostel arrumado. O problema é que a galera não tem educação mesmo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
10.0

Excelente servicio, mi primera vez en un hostal y rompieron todos los paradigmas que existían de ellos, la atención la ubicación, todo fue buenísimo, si volviera a Copacabana me hospedaría ahí sin ningún problema :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • BenjaminPPearce
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
8.9

After travelling for almost 24 hours it was a relief to be met a pleasant smiley face. Any problems I had were quickly dealt with by the super friendly staff. The hostel is in a great spot, five minutes from gorgeous Copacabana beach and five seconds from Dominos pizza ;). As a solo traveler I made the most of there free social evenings in the lobby area to make friends quickly. I'll be looking out for the Che Lagarto logo for the rest of my trip. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2016
10.0

Já fiquei no hostel algumas vezes e é sempre bom voltar. Ótima localização e limpeza. Bom rever o staff que estava da última vez. Espero voltar logo!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Olá, Muito obrigada pelo feedback, para nós é muito importante a opinião dos nossos hóspedes. Te esperamos novamente. Marcela Moreira Gerente Che Lagarto Copacabana

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
9.7

Simplesmente amazing !! Voltaremos com certeza ! Muito boa localizacao , os funcionários super friendly , café da manhã variado , pertinho da praia , tudo de bom ! Saudades já .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Olá Lucas, Obrigada pelo feedback, para nós é muito importante a opinião dos nossos hóspedes. Esperamos vocês novamente. Atenciosamente! Marcela Moreira Gerente Che Lagarto Copacabana

  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Lip 2016
4.9

This hostel was way to much for me, even though the guy who checked me in really wanted to welcome me, the atmosphere was like coming going out in the schoolyard again. If you're up for party and doesn't care about anything else, it might be you're place. Also, I booked a dorm in a 12-bed shared room, but I got a bed in a private room that I had to share with another guy, which was not as comfortable as expected. Noisy and annoying place.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello, Thank you for the feedback to us is very important the opinion of our guests. We hope you again. Marcela Moreira Manager Che Lagarto Copacabana

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.