Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Copacabana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 837 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 837 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Lip 2017
6.6

A equipe foi hiper prestativa. Colocaram otimas musicas no ambiente de convivência. O que pesou foi o estado so quarto. Muito apertado e o banheiro nao tinha pia.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Cze 2017
8.3

todo muy bien, cuando fui estaban arreglando la cocina por ende nos prestaban la del personal

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Cze 2017
10.0

I really enjoyed my stay there. Staff was super friendly, I had some problems with my stolen credit card and the let me use their phone, a lot of toilets and bathrooms, always toilet paper, not like other hostels. Great breakfast and super close to beach, bus station and metro, wifi works everywhere really quick, comfy beds. I def. go back to this hostel in a few weeks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Raulltejada703
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2017
7.1

El guardia nocturno era malhumorado y trataba mal, al menos al grupo de argentino que estuvimos hospedado. Los demás trabajadores 10 puntos

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2017
7.4

El hostal es una buena opción si tu intención es encontrar un lugar cerca d la playa al que solo quieras llegar para dormir. está muy bien localizado, el precio es muy bueno para la zona, pero se trata de un espacio muy pequeño, con staff muy agradable, excepto el señor que cuida por las noches, que es nada amable y hasta mal educado. Las habitaciones apenas tienen espacio para las camas, el aire acondicionado es terrible, no hubo internet por 4 días, cierran la cocina y terraza muy temprano.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jonifoster012023
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Maj 2017
8.0

Overall, ok, good value for $ Shared bathrooms were kept relatively clean, but, they are a bit old. Overall I felt a bit cramped in the hostel because there are very narrow stairways leading to dorm rooms that are a bit cramped and not much space for anything else, lockers under beds enable you to store your backpack, but if not for those, there would be no floor space in the room. Also the rooms were a bit stuffy because they are quite small with a lot of beds, even a 4 bed dorm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
6.0

Ubicación inmejorable. La infraestructura deja mucho que desear. En La Cocina casi no habían implementos para cocinar(cuchillos, platos, etc)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
8.3

esta ubicado sobre una avenida con mucho ruido, algunos cuartos son muy chicos y al ser todo de metal hacen mucho ruido, el baño podria estar mejor cuidado, sin duda lo mejor del hostel es el personal super predipuesto y el intercambio cultural que proponen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • ivandavies043098
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
8.9

Muy bueno todo, muchas gracias.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Kwi 2017
8.0

Nice place with good atmosphere. Breakfast is very good on weekends but in weekdays it is not that good. Location is pretty good as it is near everything but it is a very noisy street. good place if you dont mind that. Great place to meet new people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.