Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Chase The Wild Goose Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 754 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 754 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9
Chase The Wild Goose Hostel Located at Great Glen Way, Lochiel Crescent, Banavie, Fort William.
Chase The Wild Goose Hostel
Scotland
Fort William Inverness-shire PH33 7LZ Great Glen Way, Lochiel Crescent, Banavie
81% 754
56.8468011 -5.0969018
Chase The Wild Goose Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Wrz 2016
8.9

Kurzfassung: wer dieses Hostel wählt, trifft keine falsche Wahl. (+) Gute Lage zentral in den highlands, freundliche Mitarbeiter, bequeme Betten, Waschbecken auf dem Zimmer, viele einzelne Badezimmer, Toiletten und Duschräume im Haus, genügend kostenlose Parkmöglichkeiten, ( - ) einige Duschen funktionieren manchmal nicht (sowohl Temperatur als auch genereller Wasserfluss), instabile Interetverbindung (Schuld von Telekom Scotland, nicht die des Hostels!), eher minimalistisches Frühstück,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
9.4

J'ai personnellement beaucoup aimé l'ambiance chaleureuse de l'endroit. Les salles de bains sont grandes et propres. Les espaces communs ( salon, salle à manger ) sont conviviaux. Les bémols, il vaut mieux avoir le lit du haut dans le lit superposé car l'espace entre les deux est plus petit que la normale. Et il est préférable d'avoir une voiture car c'est à 30 min à pieds de Fort William.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
10.0

Good value, nice refurb, would benefit having a new cooker , took forever to cook breakfast. Staff very friendly and eager to help

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for you 'top marks' review. We are already planning stage 2 of our hostel refurbishment, to include new cookers. Should be great. Great meeting you.

  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
9.4

Clean rooms, friendly staff! I had a really good stay! The beds are comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Wrz 2016
9.4

A really nice hostel! Clean, nice stuff etc. I can absolutely recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for you 'top marks' review. It was lovely to meet you.

  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Wrz 2016
6.6

La pulizia generale lascia un po' a desiderare. Saldano il conto prima dell'arrivo utilizzando la carta di credito usata per la prenotazione su hostelworld aggiungendoci anche delle commissioni.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Grazie per rivedere il vostro soggiorno. Il nostro ostello è pulita ogni giorno, ma in camere da letto e bagni in comune lo standard è affidamento su altri ospiti mantenendo un buon livello intorno a loro. È possibile ridurre il costo di stare prenotando direttamente. Spero di rivederti.

12 Wrz 2016
10.0

Great place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for you 'top marks' review. We hope to see you again.

  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
9.1

Our party of 5 stayed here for a climbing trip, having the Eigg dorm of 5 beds to ourselves, and whilst a squeeze for 5 adults and kit, it was adequate. Facilities were generally excellent, and the only complaints would be small number of showers relative to guests(not helped by one of them being out of order!) and being a little out of town. However that aside, it was great, Staff were friendly, breakfast was good,the atmosphere was amiable, and the local pub(Lochyside?) had good value meals.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your review following your stay with us. Many people have remarked on our new showers and super improvements done at the start of this year. We plan to continue our hostel improvements this winter, but before then to stop our leaking shower... :) Great to meet you.

  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
29 Sie 2016
8.0

Buono, consiglio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Sie 2016
6.9

Alejado del centro del pueblo, hay un pub y un supermercado cercano. Buen servicio, atención y limpieza. Varios baños completos y limpios. Desayuno sencillo e instalaciones cómodas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.