Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Chase The Wild Goose Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 765 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 765 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
Chase The Wild Goose Hostel Located at Great Glen Way, Lochiel Crescent, Banavie, Fort William.
Chase The Wild Goose Hostel
Scotland
Fort William Inverness-shire PH33 7LZ Great Glen Way, Lochiel Crescent, Banavie
81% 765
56.8468011 -5.0969018
Chase The Wild Goose Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Paź 2016
9.7

Awesome!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Paź 2016
9.4

only issue was the large shower went down to a trickle while I was showering and thus had to take all my things and get into another shower. everything else was great. maybe consider more hanging hooks in bathrooms? otherwise good stay, good facilities, extremely helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
8.6

Das Hostel hat mir im Großen und ganzen sehr gut gefallen. Es liegt etwas außerhalb daher ist es ohne Auto schwer zu erreichen. Die Parkplätze direkt vorm Hostel sind knapp, wenn es wirklich voll ist. Die Ausstattung war zufriedenstellend und die Mitarbeiter sehr sehr freundlich. Es gibt leider etwas wenig Toiletten und Duschen. Das Preis-Leistungsverhältnis hat definitiv gestimmt und ch würde wieder in dieses Hostel gehen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Paź 2016
8.6

Simple hostel outside of town. Mostly climbers and adventurous types just trying to sleep.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
9.4

Good Clean and cheap...awesome location for Ben Nevis

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Paź 2016
8.0

Fort William isn't cheap, but this place was about as good as we could find at short notice. Only stayed one night before doing the ben in the morning. It's easy access with a car, there are shops (coop) nearby. Staff were helpful and friendly. I didn't see or use any lockers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Wrz 2016
8.9

Kurzfassung: wer dieses Hostel wählt, trifft keine falsche Wahl. (+) Gute Lage zentral in den highlands, freundliche Mitarbeiter, bequeme Betten, Waschbecken auf dem Zimmer, viele einzelne Badezimmer, Toiletten und Duschräume im Haus, genügend kostenlose Parkmöglichkeiten, ( - ) einige Duschen funktionieren manchmal nicht (sowohl Temperatur als auch genereller Wasserfluss), instabile Interetverbindung (Schuld von Telekom Scotland, nicht die des Hostels!), eher minimalistisches Frühstück,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
9.4

J'ai personnellement beaucoup aimé l'ambiance chaleureuse de l'endroit. Les salles de bains sont grandes et propres. Les espaces communs ( salon, salle à manger ) sont conviviaux. Les bémols, il vaut mieux avoir le lit du haut dans le lit superposé car l'espace entre les deux est plus petit que la normale. Et il est préférable d'avoir une voiture car c'est à 30 min à pieds de Fort William.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
10.0

Good value, nice refurb, would benefit having a new cooker , took forever to cook breakfast. Staff very friendly and eager to help

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for you 'top marks' review. We are already planning stage 2 of our hostel refurbishment, to include new cookers. Should be great. Great meeting you.

  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
9.4

Clean rooms, friendly staff! I had a really good stay! The beds are comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.