Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Chase The Wild Goose Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 739 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 739 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.0
Chase The Wild Goose Hostel Located at Great Glen Way, Lochiel Crescent, Banavie, Fort William.
Chase The Wild Goose Hostel
Scotland
Fort William Inverness-shire PH33 7LZ Great Glen Way, Lochiel Crescent, Banavie
81% 739
56.8468011 -5.0969018
Chase The Wild Goose Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Sie 2016
8.6

Buen ambiente. Camas comodas. Cocina correcta. Lavabos bien. Buena ubicacion.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • chrisadamsgk01
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Sie 2016
9.7

2nd time staying at Chase the wild Goose and the stay was just as good as the 1st time. I still feel you need a vehicle to easily access fort William town centre however, the hostel is a fantastic little find.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for coming to stay again and for leaving this very nice review. A vehicle is useful, but the walk to town along the Great Glen Way is a delight. Hope to see you again.

2 Sie 2016
6.9

Las zonas comunes estaban bien, las habitaciones para ser de 8 en la que estuvimos, muy pequeña y pocos lavabos y duchas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Lip 2016
5.7

Estaba escondido y sin carteles, por lo que tienes que andar preguntando si quieres encontrarlo. En la web ponía que incluían desayuno,pero no era así, si lo querías,tenias que pagar aparte. El personal, normal,sin nada que destacar.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por tu opinión. lo sentimos se ha perdido los signos de nuestro albergue. También ha perdido que la habitación estándar que ha reservado no incluye desayuno. Para usted, la próxima vez que venga se puede tener de forma gratuita. Los mejores deseos.

28 Lip 2016
7.7

Si vous n'avez pas de voiture, utiliser le great glen way pour vous y rendre! Ca rend la balade pas plus cool et l'hostel est à côté :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Omitier
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Lip 2016
8.3

Schönes Hostel! Leider etwas abgelegen - zum Glück ist in der Nähe eine Hauptstraße mit einer Busverbindung ins Zentrum von Fort William. Eine Taxifahrt kostet ca. 6-8 Pfund. Zimmer war vollkommen in Ordnung, mit Waschbecken. Wlan gab es auch. Wahnsinnig tolles Bad aus dem man garnicht mehr rausgehen wollte. Leider hat das mit dem Warmwasser in der Dusche nicht so richtig funktioniert. Dafür war das Frühstück weltklasse! Würde aber das nächste mal eher ein Hostel im Stadtzentrum buchen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Lip 2016
6.0

Leider sehr ungünstig gelegen,wenn man kein Auto zur Verfügung hat und z.B.auf den Ben Nevis steigen möchte. Räume genau so groß, dass die Betten reinpassen,schwierig,Gepäck mit Wandersachen zu verstauen, wenn das Zimmer voll ist. Mitarbeiter nett und hilfsbereit,Frühstück nur süß,aber in Ordnung.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir lieben unsere Lage. Die Herberge befindet sich in der Nähe des Kanals, gibt es zwei Bars in der Nähe, es ist auf dem Great Glen Way, und die Aussicht auf Ben Nevis sind erstaunlich. Wenn die Sonne scheint seine ein großartiger Ort zu sein.

  • Anonimowy
  • Brytyjskie Wyspy Dziewicze, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
10.0

I couldn't make due to being sick, however I'm sure it's a nice place to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2016
8.6

Auberge sympathique, excentrée donc il faut une voiture de préférence. Très propre et dans un coin calme.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci Beaucoup.

  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
25 Cze 2016
7.4

Overall not a bad place to stay. Not enough bathrooms in the building

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We're sorry to have a few plumbing problems (to our lovely new showers) during your stay. These things happen occasionally and are beyond our control. We are reliant on outside contractors doing repairs, which we always have done as quickly as possible. We are sorry for any temporary inconvenience.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.