Hostelworld.com

Charlie Rockets

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 1,599 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 1,599 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.9
Charlie Rockets Located at Hoogstraat 19, B-8000, Bruges.
Charlie Rockets
Belgium
Bruges Hoogstraat 19, B-8000
75% 1599
51.2098946 3.2303023
Charlie Rockets
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
8.6

It was very clean and neat. The atmosphere was lovely and the location was amazing. It was easy to go and see everything without the dread of walking back. Would recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
8.6

Ubicación inmejorable en la encantadora Brujas.Tiene bien separada la zona de bar de la de alojamiento,estuvimos en la primera planta en una habitacion doble privada y no oímos nada de ruido en las 3 noches:La habitación es amplia y limpia,con cama de matrimonio(bien grande aunque con el somier algo descolgado)y un lavabo con espejo,echamos en falta un poco de calefacción.Los baños y duchas muy limpios,sin ningún inconveniente de que estuvieran fuera,que no sea eso lo que os eche para atrás.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jurtazun
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Kwi 2016
4.0

No se puede hacer el checking hasta las 14hs y hay que volver antes de las 20hs. La limpieza es pésima. No incluye desayuno. No se tiene lockers. Lo único rescatable es la hubicacion.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Kwi 2016
7.4

It's all good enough. A bit loud at night due to the bar downstairs and the smoke form the patrons flows up to the rooms. Otherwise, accommodating and reasonably priced.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
7.1

We had a great time here as it is attached to a local pub. However they have not updated their website. It is not a 24 hour reception like advertised. My friend was locked out when he came back at 330 am and I was locked in. Then I realised had their been a fire I was done for! The fire exit information is terrible and unclear. We tried calling reception and no answer or diversion to an on call staff despite the ' 24 hour' reception they boast about. Not the cleanest but it's a hostel aftera

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Kwi 2016
6.9

Excelente ubicación, pero arriba de un bar (ruidoso). Sin espacio común. La habitación mínima (la de 4 era p 1 con suerte!). Los baños dejan mucho que desear. Caro para el servicio que ofrecen.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Kwi 2016
9.1

Great location! Seemed to be a local hangout spot, which was a great atmosphere. Toilet facilities could have been better, as well as directions to different room numbers, but other than that it was a great place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
27 Mar 2016
3.4

El hostel es realmente muy malo. Mi consejo es visitar brujas por el día saliendo desde bruselas

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Mar 2016
9.4

Other reviews talk about the shower situation; believe it! Beyond to water pressure and lack of a quality shower, I'd recommend this place with no reservations. We unexpectedly had to extend our stay and the staff was most accommodating. Bruges was a great city, and Charlie Rockets added to a wonderful experience .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
7.4

Well located. Actually Bruge was not a big city and I could walk around most part of the city without discomfort. I liked the atmosphere of this place and the bar on the ground floor was awesome. Only one problem was the shower. I couldn't control the temperature because there was only one button. It started with cold water and turned into "really" hot and it lasted until I finished my shower. I was almost boiled.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.