Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Charlie Rockets

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 1797 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 1797 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • omaribarra001287
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
8.3

El hostal está cerca del centro, en la noche hay mucho ruido del exterior. Está bien pero no incluye el desayuno ni tiene cocina.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kingtheginger
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Cze 2017
7.7

Brugge is wonderful, and the location could not be better! Showers were cold and left flooding floors into the bathroom. Pretty basic, but definitely did the trick! The hostel also has a card to get you discounts which was neat! Would recommend the walking tour (they give you a bunch of restaurant/museum coupons too.)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • parkie1909
  • Szkocja, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Cze 2017
8.0

Good location, first night in good room but moved to an overflow room which was small and very hot. Good bar underneath the hostel, a happy hour would be good idea to encourage socialising.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Cze 2017
4.6

Horrible experience

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
8.9

Super zentrales Hostel. Betten waren bequem und sauber. Personal war super nett. Wir hatten sogar ein eigenes Bad im Dorm. Das Bad war auch sauber nur leider hat der Abfluss gestunken. Zusammenfassend aber ein super Hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
8.9

I slipped on the floor stepping out of the shower (which was cold) I fell backwards and put my back out It should not have happened The floor should be non slip Foolishly i did not complain at the time My back still bad Apart from that! I had a great time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Maj 2017
6.3

Location is terrific. Bartender/checkin clerk is great. Bar downstairs is convenient but everyone smokes in the open window so it might as well be right at your table. Choose another spot to have a few drinks instead. It is a noisy bar and we heard it aĺl night long. Beds pretty creaky and noisy. Sweep the floors! You can walk to everything from here.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2017
3.4

Hostal sucio, incómodo y muy caluroso. El personal de trabajo es realmente desagradable y mal educado. La dama que atiende la recepción no es nada simpática. La habitación quedaba sobre un ático con techo transparente (imposible dormir de día) la habitación hiper calurosa y sin ventilación. No recomiendo para nada este hostal.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Maj 2017
6.9

The hostel is located above their bar/restaurant so you will hear some noise. The staff is not really friendly or welcoming. Towels are additional fee. The room itself was a bit musty and lacked essentials such as hand-soap for the sink/toilets. Breakfast and some other perks are included, but we only ate the breakfast. The location is great and close to the attractions. Overall, it was fine for staying one night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
23 Maj 2017
7.7

La limpieza en general era buena. La ubicación es genial. Hay muchos enchufes en las habitaciones. No tiene una sala de estar asi que debes permanecer en el cuarto todo el tiempo. El personal es alegre y servicial. Es muy molesto el bar que esta en la entrada si quieres acostarte temprano. El desayuno esta bien aunque es un poco caro en relacion a otros hostels.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.