Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Charlie Rockets

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 1748 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 6.7
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 1748 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 6.7
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2017
5.1

Tell people the front door will be closed at a certain time. We ended up waiting outside the door for 3 hours because we couldn't get in.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2017
2.0

Cuando llegamos a las 3am al hostel estaba cerrado, aunque en sus características dice que la recepción está abierta 24h, mentira. Tuvimos que buscar otro hostel a las 3am con todo el equipaje encima. Un desastre, no se lo recomiendo a nadie

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
4 Mar 2017
5.7

Hostel was very central, we had a very horrible lady check us in which killed the whole vibe. She was not happy with life. Room was nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Mar 2017
8.9

Fantastic area, the staff had good local knowledge and banter, plus the parking they offer was a life saver!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Lut 2017
9.1

非常好 雖然樓下是個酒吧 但是房間非常安靜 有門禁時間 房間挺大 淋雨是公共的(單隔間) 下鋪比較低 可以提供早飯

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
9.1

It was such a great stay in Bruges! The hostel was very nice and the staff were so friendly. We arrived very late Thursday night (much later than we had indicated) but the staff was so friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
8.6

L'auberge est très bien situé, l'ambiance et le décor y sont très sympa! Le seul petit problème c'est qu''il n'y ai que deux douches pour toutes les chambres et qu'il n'y ai pas de lavabos au niveau des douches. Mais au moins l'eau y est chaude.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2017
5.4

Charle rockets podría ser un lugar de mejor estancia si la atención de la recepción fuese más placentera y te llenará de mejores espectativas en cuanto a trato, pago, tiempo de espera, etc.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Lut 2017
8.0

Staff could've been nicer (one bartender was quite the ass), AMAZING location, great atmosphere, overall satisfactory stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Lut 2017
8.9

El hostal está en pleno centro de Brujas, las habitaciones son un poco viejas pero estuvimos cómodas, te ofrecen servicio de desayuno y te guardan las maletas después del check out. Tiene un bar debajo pero las habitaciones están alejadas, y nosotras no escuchamos ruido estando en la 1a planta. La única pega que tiene hora de llegada máxima, las 2 am. En resumen recomendaría totalmente este alojamiento por su calidad-precio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.