Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Charlie Rockets

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 1856 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 1856 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2017
6.0

El hostel esta bien ubicado. La limpieza del baño es relativa, primer dia bien, segundo mal. Lo que no me gusto es q no tiene espacios en común donde poder sentarte, como un comedor. Solo tiene el dormitorio donde no hay mesa o algo asi. El espacio en común es un bar que esta en planta baja que para estar ahí tenees q consumir algo del local.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Sie 2017
4.9

Los baños son horrorosos! No nos atrevimos a ducharnos! Había un olor muy raro en el ambiente....las habitaciones dejaban bastante que desear. El ruido del bar se escuchaba mucho.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Sie 2017
6.0

It's ok if you go just to sleep. The location is perfect, however it seems that they do the absolute minimum to keep the hostel running... don't expect much :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Sie 2017
9.7

Beautiful hostel in the city centre of Bruges. Staff is very nice, especially the breakfast guy. The street's loud, which is annoying, but you can't expect different from a hostel. Definitely coming back. Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2017
4.0

La recepcionista una desorganizada y descortes con los clientes, nos hizo ir 3 veces a horas diferentes antes de registrarnos y con malas formas. El personal mas pésimo que me he encontrado tanto por maleducado como por insuficiente. Las instalaciones son basicas, las camas estan bien, pero es 1 retrete para toda la planta y 1 ducha en muy malas condiciones ya que sale muy poca agua ardiendo con demasiada presión. Le salva la ubicación.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
5.7

Los muebles de la habitación estaban llenos de pintadas. Una de las literas de arriba de rompió y le cayó a la persona que estaba debajo haciéndole una brecha en el ojo y teniendo que ir al hospital a las 4 de la mañana. Al día siguiente les costó ofrecernos el desayuno gratis... Una vergüenza

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • barracudatom2981
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Sie 2017
7.7

It's the first hostel experience but I thought it was pretty good. Showers were fine, not the horror story that has been said in other reviews.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Lip 2017
10.0

第一次住这种旅社,感觉很棒,干净,方便,性价比高,免费早餐也不错,下次还会选择,也会推荐给其他朋友。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2017
5.1

Ich hatte das Hostel vor allem aus zwei Gründen gebucht - Fahrradabstellraum und Frühstück inklusive. Beides war nicht wirklich gegeben. Mein Fahrrad durfte ich in einem allgemeinen Bühnen und Abstellraum einschließen der in keinsterweise den in Belgien sonst üblichen Fahrradgaragen entsprach. Das Frühstück kostete 4,- € . Es war die ganze Nacht sehr laut, bis spät in die Nacht checkten neue Gäste ein. Die Sanitärräume waren einfach und nur bedingt sauber, die Zimmer sehr eng.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • chelrose6199
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
28 Lip 2017
6.3

Great location, close to the main square. The showers feel like they are piercing your skin and would be terrible if you wanted to wash your hair. It's like they've purchased the most horrible water saving shower heads ever. It was reasonably clean, but there was no soap in the toilets. The resident cleaner was cool though, was very helpful with any questions and always asking if everything was ok. The female reception staff were so so. Can't speak for the bar as I didn't go but it looked cool.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.