Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Charlie Rockets

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 1,672 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 1,672 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.6
Charlie Rockets Located at Hoogstraat 19, B-8000, Bruges.
Charlie Rockets
Belgium
Bruges Hoogstraat 19, B-8000
78% 1672
51.2098946 3.2303023
Charlie Rockets
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Sie 2016
7.7

A fantastic hostel! The staff were amazing and spoke a huge amount of languages. They gave a good insight to the city, especially those that are only in Bruges for a short time. The bar downstairs was really good, even the locals use it which is always a good sign. The rooms were basic, which is fine by me. However the shower that was the in the dorm rooms was a drip, literally. A mixture of little to no water and very soft water means you need to watch out if you're washing your hair! :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Sie 2016
4.6

It´s not a hostel, just a very ugly and noisy bar where they give you a room upstairs. No common areas, no kitchen, and the receptionists are actually also the bartenders....so if they´re serving beer at 10 am you need to wait to check out or ask for directions. Laugagge store is really unsafe and there are no lockers in the rooms. To get to dorms 2 floors of steep and narrow stairs, not reccomendable for a big backpack. I only indicate it for someone that wants a party weekend in Brugge.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
10.0

Ottimo, ma se si sta nelle stanze che danno sulla strada c'è un po' di casino la sera!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
8.3

La recepcion bien, sin mucha calidez... las habitaciones limpias .. el lugar muy cerca de todo y el bar tambien muy bueno.. recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
3.7

It´s a trap

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
10.0

Excellent hostel - central location, safe, clean and comfortable room (we had a private double), laid back atmosphere and friendly staff. Breakfast was help yourself toast/eggs/cereal/coffee and tea. Great place for both backpackers and families, great value for central Bruges.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2016
8.6

Above a bar/club, so expect some heavy bass until late at night. Staff helpful and although a little noisy, the bar is great to relax and chat in during the daylight hours.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
7.7

It is a very loud hostel. If you can sleep through anything it's fine. I can but my wife can't. With no Ac you need the windows open and it is very loud. But you can't get any closer to the action.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kikegonzalez9
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Lip 2016
7.4

Perfecto para Interrial y muy bien situado

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Lip 2016
7.7

El hostel nos pareció que está muy bien ubicado, las habitaciones ordenadas y limpias pero los baños de los pasillos no estaban limpios. El resto normal. Para una o dos noches lo recomiendo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.