Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Charles Bridge Economic Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2451 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2451 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • francooc07
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2017
9.1

Excelente lugar, los recepcionistas más copado y buena onda que nos toco en el viaje. Son muy hamables y dispuestos a ayudar en todo lo que puedan. Wifi bueno, limpieza, café MUY bueno !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
9.7

Really nice hostel and perfect location to walk into city center. Would def recommend it. The only downside, was that the bathroom was a bit odd though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Mar 2017
5.1

Muito sujo e velho

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Mar 2017
8.6

Really great location if you want to be close to the tourist attractions of the castle and Charles bridge. The staff were excellent, really friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Mar 2017
9.7

The CBEH was lovely to stay at! The staff was so friendly, and always had complimentary tea when we came by. The lobby of the hostel is actually a tourist office, which is extremely helpful if you need info about Prague (& there's a machine where you can buy bus/metro/tram tickets). The room was clean and big (and the beds were some of the most comfortable I've ever slept on). My only complaint is that not all of the beds had a plug right beside them. Would definitely recommend staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2017
9.7

This was an absolutely top notch hostel. I wouldn't stay anywhere else if I go back. The staff is super friendly and every recommendation they gave us was spot on. Shout out to Elishka and Paul at reception for going above and beyond for us, just really great service. Loved every second of it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Lut 2017
9.4

There's a kitchen inside the standard double bed ensuits, we love it!! And very close to the Charles bridge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Lut 2017
9.1

숙소가 까를교 진짜 바로앞에 있음 그래서 처음에 살짝 해맸어요ㅋㅋㅋ근데 코앞에 있었음..ㅋㅋㅋ 도미토리 묵었는데 1층 침대고 침대도 괜찮았음! 늦게 나가도 뭐라 안하고 아! 이 호스텔에서 빨래 2번했음.. 빨래 할 수 있다는게 너무 좋았어요ㅠㅠㅠㅜ청결도는 중상?이고 프라하는 물가 사랑입니다😍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
10.0

Fab stay! And in the best location just off the bridge! Not loud or busy either. Perfect for me!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2017
10.0

The staff was very very friendly and the rooms were very clean and spacious! The location is excellent, you can walk from the hostel to all the main attractions!! Excellent value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.