Hostelworld.com

Charles Bridge Economic Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 2,231 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 2,231 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
Charles Bridge Economic Hostel Located at Mostecká 4, 110 00 Malá Strana, Prague.
Charles Bridge Economic Hostel
Czech Republic
Prague Prague 118 00 Mostecká 4, 110 00 Malá Strana
92% 2231
50.0873407 14.4065737
Charles Bridge Economic Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
23 Maj 2016
8.9

A great stay - the staff were wonderful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
9.7

Super Hostel, immer wieder gerne!! Wirklich sehr zu empfehlen, super Lage direkt an der Karlsbrücke. Sehr nettes und freundliches Personal! Wir hatten das 4er Delux Zimmer, war echt klasse, mit Küche und sehr großzügig!! Alles war perfekt, würden sofort wieder dort übernachten, wir kommen wieder!!! Vielen Dank war schön bei euch!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Maj 2016
9.7

Un excelente hostel con una ubicación inmejorable y te dan muy buenas ventajas por tener la oficina de turismo ahí mismo hay descuentos para el segway y para muchas cosas más. Muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
10.0

Great place to stay! Perfect location near everything we wanted to see. We loved the city and if we return will stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
10.0

Charles Bridge Hostel does not disappoint! I was greeted by their amazing staff with smiles and free coffee. They are a tourist information point and are knowledgeable and willing to point you in the right direction regarding all of your questions about Prague. The rooms are clean and modern. They offer clean sheets and towels. There are also common rooms with kitchens and computers for guest use. The location is amazing. Do stay here! You will love it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
10.0

Best first Hostel experience you can ever dream off especially when you get a really friendly group of people around you. The staff, facilities and location is great and it adds value to an already fantastic city of Prague.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
8.9

Great place to stay if you want a quiet and comfortable holiday in Prague.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
9.4

Top Hostel! 1a Lage, direkt an der wunderschönen Karlsbrücke und quasi am Fuße der Prager Burg. Sehr nette Mitarbeiter. Einzig einen Parkplatz zu finden ist ne Qual. Ansonsten 👍👍👍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
10.0

Very nice hostel, good location, clean, nice rooms, very friendly and helpful staff, free water and coffee... all in all really cool hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
9.4

Really good location being right next to Charles Bridge. Charles bridge is forever filled with people but staying near by gives you the option of waking up early to take pictures where there's fewer people. It's also walking distance to other tourist attractions. The hostel itself is also a tourist information booth where the staff were really friendly and offered good suggestions. we got an ensuite for 4, but it ended up as an apartment which was a pleasant surprise :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.