Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Charles Bridge Economic Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 2,288 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 2,288 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
Charles Bridge Economic Hostel Located at Mostecká 4, 110 00 Malá Strana, Prague.
Charles Bridge Economic Hostel
Czech Republic
Prague Prague 118 00 Mostecká 4, 110 00 Malá Strana
92% 2288
50.0873407 14.4065737
Charles Bridge Economic Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
10.0

중앙역에서 걸어가기에는 거리가 좀 멀지만 관광하기에는 위치가 최고입니다. 그리고 직원 여자분이 이쁘고 굉장히 친절하십니다!! 방도 넓고 층마다 휴식공간이 있으며 물도 공짜로 제공됩니다. 무엇보다 체크아웃시간이 12시인점이 저는 좋았습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
9.1

찾기힘든데 가믄 좋음 까를교바로앞

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jhs8381
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Lip 2016
7.4

위치는 바로 까를교 뒤에 있구요. 까를교 뒤에 무슨 인포메이션 센터있는데 글로 들어가면 됩니다. 이렇게 친절한 직원 처음 봤고 티나 물같은거 계속 무료로 주고 인포메이션 센터도 같이 해서 모르는거 물어보기 편해요. 근데 시설이 일단 그렇게 좋지 않고 이불이랑 수건에서 약간.. 냄새나는 것 같고 앞에 너무 시끄러워요.. 무슨 피자 집이 밤 늦게 까지 하는데 새벽 4시까지 잠을 못 잤네요. 화장실도 쓰기 좀 불편하고..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Lip 2016
9.4

Everything was awesome, just for security have to improve because when I lived, there some body stay in our dome room which was very annoying us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2016
10.0

친절한 주인아저씨~~~넓은방~~~좋은위치 모두다 완벽했습니다^^

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2016
5.7

Everything in the bathroom had something wrong with it ie. Plug in the sink was always closed so couldn't use it properly, shower head holder was broken so just had to leave it on floor of the shower when not in use, there was no flusher button for the toilet. Main light in the room was broken and a table blocked the bathroom door. Could not use window as it opened out onto the stairway for everyone walking by to see in and with no air con our room was boiling hot day and night! Uncomfortable!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2016
9.1

The location was amazing as you're basically on the bridge! Lots of places to meet new people and the rooms were really nice, definitely going to go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2016
8.3

짐들어주고, 한국어 관광책 빌려주시고, 여러 서비스 안내해주고! 이렇게 정말 친절한 스탭이었다는것이 가장 기억에 남는다. 까를교 바로 옆에 있다는 위치도 좋다. 전부 일층침대여서 편해요! 하지만 처음에 입구를 찾는것이 조금어려울 수 있다. Very kind steffs, they provided many helpful informations and bottle of cold water. And you can exchange Euros to korunas in reception.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
8.9

Stayed here for two nights, knowing absolutely nothing about Prague before we arrived. We were warmly welcomed by Paul. The location was amazing, with the Old town right outside our door. We spent a whole day just walking around nearby, seeing the churches, Kafka museum and the panoramic view from the top of the hill. Restaurants and supermarket a few metres away. Beds were okay, a bit warm at night as there were no airconditioning (we went there in July). Except from that, we were very happy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2016
10.0

다른곳 보다 넓고, 친절하고, 깔끔하고 좋아요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.