Hostelworld.com

Chambers of the Boheme

  • İstiklal Avenue, Kucukparmakkapi sokak No 13, Beyoglu, Stambuł, Turcja
Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1,313 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1,313 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
Chambers of the Boheme Located at İstiklal Avenue, Kucukparmakkapi sokak No 13, Beyoglu, Istanbul.
Chambers of the Boheme
Turkey
Istanbul 34334 İstiklal Avenue, Kucukparmakkapi sokak No 13, Beyoglu
92% 1313
41.0348554 28.9824914
Chambers of the Boheme
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2016
8.0

I enjoyed my stay a LOT. Here are some reasons... - even if the location is great, close to all the bars and shops and night life...I could sleep like an angel, no sound to disturb me, not too much light. You are 100% able to have a good night rest, which is great! - the owner was extremely nice, imagine that my check out was at 5 pm!! Who would ever give you the permission to use the room for so long? Nobody! In my case i made all the difference cause I had a late flight. Conclusion? Loved it

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Gru 2015
9.7

Had great experience here! Perfect location 3 min away from Taksim sq and Istiklal st where all the shops, pubs and clubs are. Security for personal items is great as both door lock and personal locker are provided. It is a quite cozy sized hostel ran by Ahmet who is an extremely warm hearted owner. He recommended great hamam place, nice pubs, and didn't come to wake me up even when I was 3 hours late for check out! Def recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Gru 2015
10.0

That staff was warm and friendly. The room was furnished in such a beautiful way that was very memorable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Gru 2015
8.9

Im falle einer zimmerkontorollezimmerkontorolle von Mitarbeiter bitte for Eintritt ins Zimmerkontorolle anklopfen.sonst alles in ordung.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Gru 2015
8.9

Nice that they had lockers. Pretty place. Nice location near the subway station. Comfortable beds. Bathroom and shower is fine but bring your own towel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Gru 2015
10.0

Excellent location close to bars and shopping. Owner was extremly helpful and went out of his way to make my stay enjoyable. In particular he dealt with a taxi driver that wanted more money. Also recmmended restuarants, and places to avoid. Accomadatons are basic, but clean. Good hot showers. Quiet. Highly recommend the Chambers of the Boheme.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Gru 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Bardzo zadowoleni z naszego pobytu w izbach Boheme. Właściciel był bardzo przyjazny i sprawił, że nasz pobyt w Stambuł, jak bez szwu, jak to możliwe. On zarezerwowaliśmy transportu Kapadocji, lot balonem, zakwaterowanie i wycieczki, a nawet osobiście szedł z nami, aby pokazać dokładnie, gdzie mieliśmy złapać nasz autobus nocy przed naszym Kapadocja podróżuje. Pokój był wygodny i lokalizacja była doskonała, ale personel były jasne kulminacyjnym naszego pobytu-nawet kolację z właścicielami na drugą noc!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2015
10.0

a clean and nice place to stay in, it is also on the main shopping street with loads of good food. The owner is a very nice person too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.