Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Chambers of the Boheme

  • İstiklal Avenue, Kucukparmakkapi sokak No 13, Beyoglu, Stambuł, Turcja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1378 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1378 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jkofe5072
  • Arabia Saudyjska, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2017
10.0

Brilliant , lovely,kind and helpful staff I enjoyed my whole stay here highly recommended 👍🏾 Ahmet and Sasha ,meal Xd and her daughter thanks for everything

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • epmccart
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Sie 2017
9.4

Right in the center of Taksim, at a great price. The owner is friendly and helpful, and the building was a historic-feeling (I have no idea how old it is, but I assume old) large home that feels much nicer and homey than typical hostel fare.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
18 Sie 2017
9.1

Their staff is really great and overall I enjoyed my time in Chambers of The Boheme, but two things bothered me a lot though: the wifi is not very stable, specially inside the rooms, and sometimes I didn't get hot water.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2017
10.0

One word: EXCELLENT

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2017
10.0

It was a pleasure to be in the hostel. Always friendly and helpful. It is close to the centrum, so perfect if you want to explore the city. Rooms are very clean and you should try the menemen there… Cok teşekkürler

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • beersie_7099987
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Sie 2017
9.7

Great place to stay in Istanbul, the host is a true gentleman

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2017
9.7

Achmed ist der Hammer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
26 Lip 2017
8.6

No kitchen, the common area isn't super huge but it's still decent. The staff are good fun and up for a chat, great location between Taksim Square and Galata Tower. Good coffee

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • vdagli3238
  • Turcja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
9.7

best price/comfort rate

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • shahrukhnaveed
  • Pakistan, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2017
10.0

Best. Especially the guy is the best.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×