Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Chambers of the Boheme

  • İstiklal Avenue, Kucukparmakkapi sokak No 13, Beyoglu, Stambuł, Turcja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1368 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1368 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • vdagli3238
  • Turcja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
9.7

best price/comfort rate

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • shahrukhnaveed
  • Pakistan, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2017
10.0

Best. Especially the guy is the best.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2017
6.0

Music from an opposite cafe/bar place was blasting super loudly until 3.30am, and the staff downstairs shrugged it off saying it's normal (I suppos it's an ongoing thing you have to consider) Generally I would say the 4-bed mixed dorm room was comfortable, but the noise throughout the night ruined the stay!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2017
10.0

Staying at chambers of the boheme was such a warm experience. The owner Ahmet was very friendly and he makes sure you feel at home during your stay at the hostel. I met such great people including the staff at the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2017
9.1

Really enjoyed my stay at this hostel, even though the hostel was not too busy while i stayed there, I really had a great time spending my time in istanbul with the hostel staff who were at young age group, and also a special shout out to Reza who worked at the hostel, who really made my stay at istanbul so much better, he really had been why my experience at the hostel was so good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Jordania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
10.0

The location of the hostel is perfect and the hotel manager is so kind.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2017
10.0

Hostel MUY RECOMENDABLE!!! El dueño del hostel fue super amable, incluso nos dejó su tarjeta de transporte para que desplazarnos nos saliera más barato. La relación calidad/precio es excelente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Maj 2017
8.9

Authentic hostel .. simple but with everything we need.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Maj 2017
9.7

The host was a very funny guy, very nice and clean rooms, hot shower, comfy pillows, and just on the main shopping street. Although there is Sheesha street right in front of the hostel for Sheesha lovers but for others it could be a little bit noisy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Maj 2017
8.9

Super nice hostel in a perfect location with nice staff and a good price! Would definitely come here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Great to hear you enjoyed your stay. We hope to see you again in the future!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.