Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Chacha's Garden

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 118 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 118 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 8.0
Chacha's Garden Located at Pushkar 305022, Ajmer (Raj), , Pushkar.
Chacha's Garden
India
Pushkar Rajasthan Raj 305022 Pushkar 305022, Ajmer (Raj)
85% 118
26.4910086 74.5572996
Chacha's Garden
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • rod0390
  • Meksyk, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Sty 2017
7.7

Nice chill place at no more than 10 mins walk to the lake. I enjoy my stay there is simple and basic but enough to enjoy your stay, good value for your money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2017
10.0

Very nice please...Friendly staff.all good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Rahul_Does
  • Indie, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
9.7

It could be a home away from home, for months at end! We cut short 700 kilometers of our bike trip to just chill at Chacha's for 5 days in stead of the scheduled 1! I guess that that says it all!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • marie200022716
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
21 Gru 2016
8.9

Very nice and quiet place. Very good to have a rest. The staff are very friendly, they did tea everyday for me as I had a cold. Would go back there! Thanks, Marie

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Gru 2016
8.6

The garden is a real nice place to sit by the fire and its walking distance from everything in Pushkar. Also, Chacha is a real nice, interesting guy. The beds however are hard as rock and the facilities are basic.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
9.1

Best location to stay in Pushkar. And the owner "Chacha" is gem of a person . Very helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lis 2016
7.7

Litterie moyenne ainsi que les parties communes Jardin très agréable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Lis 2016
4.9

Clean but expensive for the facilities: 2 washrooms and 3 showers for 10 rooms... Rooms clean but very simple.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Paź 2016
10.0

Lovely stay at Chacha's!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.