Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Centralstation Vandrarhem Uppsala

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 237 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 237 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8
Centralstation Vandrarhem Uppsala Located at Bangardsgatan 13, , Uppsala.
Centralstation Vandrarhem Uppsala
Sweden
Uppsala Bangardsgatan 13
83% 237
59.8578119 17.6440429
Centralstation Vandrarhem Uppsala
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
8.3

Very friendly staff!!! :D I booked the wrong date but I had luck and the staff helped me. No problems!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2016
7.1

Sehr kleine Zimmer, z.T. ohne Fenster. Morgenbuffet hervorragend: grosse Auswahl, Mehrweggeschirr!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lip 2016
7.7

good location and very nice staff, but place is strongly claustrophobic and feels more like a small box than a place to actually stay and breathe

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2016
10.0

Great breakfast and great staff. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lip 2016
9.7

The location is perfect, close to the central station and close to the attractions. The bathroom is perfect and clean. The only thing that is missing is a window in the room. The breakfast is perfect. The people who work there are very helpfull and nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2016
9.7

Some critics said there are no windows in the rooms and that it is terrible. I came with no good feeling because of that, but I had a REAL GOOD STAY there. Stuff was super friendly and also my roommates. The breakfast for 79SEK was amazing :) I washed my clothes and also washing machine and dryer are good machines. One thing that is a little bit awkward is, that the card you use to open the door you also use for turning on the light what is unconfortable in a dorm...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Iran, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
3 Lip 2016
8.6

that is Hotel, not hostel, except the shared room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2016
9.7

Nous avons adoré notre séjour dans cette auberge très sympathique. Le personnel nous à agréablement accueilli et a prit la peine de nous répondre et de nous remercier lorsque nous leur avons communiqué notre retard. Les lieux sont surprenament propres et classes pour son prix. Les chambres sont petite et manque d'aération, mais les lits sont confortables. Sans oublié que la salle de bain principale est spacieuse et que nous n'avons eu aucun problème de file. Le wifi est gratuit et de qualité.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Cze 2016
9.7

Room is a bit too small

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tanzania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2016
8.9

Great place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.