Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.3
Ocena 768 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.3
  • Bezpieczeństwo 5.9
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 5.7
  • Atmosfera 4.0
  • Czystość 5.2
  • Udogodnienia 4.6
ZAREZERWUJ
5.3
Ocena 768 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.3
  • Bezpieczeństwo 5.9
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 5.7
  • Atmosfera 4.0
  • Czystość 5.2
  • Udogodnienia 4.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
7.4

Only there for one night and was nice for last minute booking

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
9 Lip 2017
8.6

Good Hostel, cheap and very friendly the guy who attend the reception.for a night was perfect..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Maj 2017
2.0

Bad,very Bad, I canceled stayng there because the Person at the reception hás no education ti work in á Hostel ir anyhere.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Maj 2017
4.3

Un véritable scandale! Nous avions une nuit a passé près de la gare de Milan pour prendre un train dimanche matin très tôt. Nous avions choisi cet endroit pour sa proximité (théorique!) avec la gare ainsi que pour avoir une chambre seule pour moi et ma fiancée (non partagée). Au final, l adresse de l "hôtel" était diffèrente (et plus du tout aussi proche et pratique que ce que imaginé), sans disponibilités et on a souhaité nous reloger a des km de la sans nous donner d explications ni garantie

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maroko, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
2.6

E reservado una cama cuando llegué era en una casa en una finka y el que te atendía estaba durmiendo se despertó y me dijo estamos completos , por su culpa tobe que dormir en la calle, porque los demás hostales estaban todo completos, y aunque hubiese dormido no estaría como porque era en una casa no un hostal .en fin mal muy mal

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Kwi 2017
2.0

Terrible hostel - was doubly booked and had to go somewhere else. Staff were moronically incompetent and clueless. Stay someone else - you may well end up having to.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Kwi 2017
4.3

Wiuld not recommend this hostel. The rooms were small, cramped and beds were uncomfortable. Cleanliness was also not a huge priority here.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Kwi 2017
5.4

Felt scared walking in the neighbourhood, although it was close to the main train lines. Room was spacious. Wc was strange. Felt like we staying in someone's private home, surrounded by their clutter and things. Would not recommend staying here. We have stayed in a lot of various places around the world and this was close to the worst

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
19 Kwi 2017
6.6

Upon checking in, their machine cant read both my credit cards and my friend's 2 credit cards...this is crazy! We had to go out and withdraw money from the nearest atm in the middle of the night,insane! And they turn off water heater I guess at 9am coz I had to leave at 10am to catch my flight so i just had to deal with the cold shower...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Kwi 2017
5.4

Uncomfortable beds (I could feel the springs in the mattress and the blankets were very thin) unclean facilities (including no toilet paper), unwelcoming environment. Don't stay here unless you really need to be close to the station.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.