Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
6.2
Dobry 691 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 6.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 5.0
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.1
ZAREZERWUJ
6.2
Dobry 691 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 6.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 5.0
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.1
Central Station Located at Viale Lunigiana 4, , Milan.
Central Station
Italy
Milan 20125 Viale Lunigiana 4
62% 691
45.4912314 9.2062211
Central Station
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Kwi 2016
6.6

Correct, mais bruyant...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2016
6.9
Przetłumaczone przez Google

Potrzebne mi miejsce w Mediolanie w pobliżu stacji, więc lokalizacja była dobra. Byłem trochę zaniepokojony, że pokój nie był zamknięty i nie mieliśmy kluczy, itp Jednak nie było wiele osób w pokoju i pensjonacie - Wszystko było dobre (a może po prostu szczęście). Są szafki w pokoju wieloosobowym, więc jeśli masz lock - Brink z Tobą i będziesz czuć się znacznie bezpieczniej. Potrzebowałem tylko tani pobyt tak mam.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2016
4.3

L'atmosfera è terribile, non tutto il personale parla inglese e/o italiano, non c'è un'area comune dove poter mangiare in tranquillità. Non so state date alcune informazioni nè sugli spazi utilizzabili nè sugli orari (ad esempio per la colazione). Mi hanno fatto pranzare in una stanza adibita a magazzino, dove il giorno dopo al mattino presto non ho potuto neanche fare colazione, perchè era stata trasformata in una sala da letto. Non lo raccomanderò mai a nessuno e non ci tornerò mai più.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Gru 2015
6.6

El personal es atento y amable. El hostel está muy bien ubicado cerca de la estación central, la limpieza no era mala pero las sábanas y el cuarto en general no tenían buen olor.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Gru 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

Odpowiednia hostel, nic specjalnego, ale wystarczająco dobry na jedną noc

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • gianninigabriel3403
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Gru 2015
6.0

A disposição dos móveis era muito ruim, tanto dentro do quarto quanto nas áreas comuns. Havia lockers no meio do caminho nos corredores e faltou um espaço de convivência adequado. A cozinha não estava equipada e não havia bancadas para a preparação de lanches. Só havia uma única mesa pequena com dois lugares.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Lis 2015
2.0
Przetłumaczone przez Google

I przypadkowo dokonaniu rezerwacji na następny dzień (ok, to jest to moja wina), ale natychmiast e-maila do celu, zanim go zmienić na jeden dzień. Tak oczywiście nie ma odpowiedzi. Więc zadzwoniłem następnego dnia i brutalnie mówiąc człowiek powiedział nie mogłem zrezygnować i musiał zapłacić tak, to powiedziałem mu, ok, nie ma problemu, więc nie przyjdzie, bo nie mam dużo pieniędzy w lewo bo praktycznie będzie zapłacić za dwie noce i niegrzecznie odłóż słuchawkę na mnie.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Lis 2015
3.1
Przetłumaczone przez Google

Odległość od głównego dworca kolejowego. Idealny jeśli masz szybkie zatrzymanie się w Mediolanie ... co każdy z nas zrobił. Nie dobrze podpisane; poprosić faceta w sklepie kebab na kierunkach po osiągnięciu właściwej ulicy. Brak obiektów fantazyjne; tylko łóżko i prysznic. Bądź ostrożny, dziewczyna w recepcji znacznie nadpłata mnie do II pokazał jej moje cenę reeservation.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.