Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 711 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 6.4
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 711 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 6.4
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.6
Central Station Located at Viale Lunigiana 4, , Milan.
Central Station
Italy
Milan 20125 Viale Lunigiana 4
70% 711
45.4912314 9.2062211
Central Station
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
12 Lip 2016
8.6

Very close to central station and metro. Bathrooms & rooms are clean. However, a little bit noisy due to the road which is very close. I'd recommand for a short stay in Milano

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2016
5.7

Se encuentra cerca de la estación central , en el barrio chino , es un sitio tranquilo para dejar las cosas visitar la ciudad y luego volver para dormir , mucho calor en las habitaciones.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Lip 2016
7.4

Un buen lugar muy cerca de la estación de trenes, perfecto si tienes que viajar temprano. Muy limpio y ordenado. El personal es oriental y no saben mucho de ingles ni italiano, así que no esperes una larga conversación, pero ayudan en lo indispensable. Lo recomiendo!! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Cze 2016
7.1

Okay hostel for a night or two and very clean. However not that easy to find, and zero atmosphere. Not a place to go as a lone traveller.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Cze 2016
8.0

Really cool hostel close to the station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
16 Cze 2016
7.1

Old building with old facilities, but it does the job for one or two nights. All beds in the 6 bed dormitory where single bed (not unkbed). That was nice. About 10 minutes of walk from the central station, perfect location for the price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Cze 2016
5.7

The lady at the front reception was so absorbed into her cell phone, that she barely looked up. I literally stood in front of her for about 2 minutes until I interrupted her texting so I could sign in. I paid the remaining balance, and then she absorbed immediately back into her phone, without giving me my change or the key to the room. I waited again, then cleared my throat and said hello. The room was suffice for one night. No hot water for the shower. Cheap place for Milan, close to Centrale.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2016
3.7

Horrible.. lo unico bueno seria q cierren el lugar. O no lo ofrezcan en hostelworld.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Maj 2016
8.9

Muy buenas instalaciones y todo limpio, pero super lejos de los atractivos turísticos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ladybigfield4254
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Maj 2016
4.9

Close to station, clean and fine staff, But the double room room was extremely noisy, hot, not cosy and the beds were rock hard. We could hardly sleep unfortunately

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.