Hostelworld.com

Central Park West Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
5.9
Ocena 43 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.9
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 6.1
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 4.6
  • Udogodnienia 5.2
ZAREZERWUJ
5.9
Ocena 43 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.9
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 6.1
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 4.6
  • Udogodnienia 5.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Lut 2017
8.0

Very nice location. hot shower, room is warm for cold winter, coffee in the morning. Free map is very helpful Wifi available only in the lobby. Staff are nice, they put me in a 2-bed room, even when I paid for a 4-bed room. My room and sheets is fairly clean. But I do have to chase and kill a roach in the shower room cause it gross me out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Sty 2017
8.9

Very nice place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • charlieblnt2373
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Sty 2017
2.0

Avoid this place! The staff were very unhelful. There was no key card avaialable for the room so I had to get the staff to give me access to the room There was a man staying in the room And it appeared he was homeless so I was concerned leaving my things unattended. The toilets on my floor were out of order or else the door didn't lock properly. I was on edge the entire stay due to the above reasons. It really put a bad end to my stay in New York.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
2.6

Overall a pretty horrific experience. My friend and i were on the 4th floor and listened to a woman screaming every night in one of the neighbouring rooms. This is hardly a hostel. It is filled with residents and not an atmosphere where one can readily meet people. The bathrooms were filthy and our whole floor smelled like urine. Pay a little extra and stay somewhere else!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
25 Gru 2016
2.0

No puedo creer que una pagina con la reputación de HostelWorld, proponga un hostel tan horrible, sucio y asqueroso como este. Las reseñas en hostelworld sobre este hostel no son reales, deberían quitarlo de las opciones.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • rosemaryquiroz734
  • Meksyk, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Gru 2016
8.0

Excelente ubicación, tranquilo, seguro. Lo único malo es que había muchas cucarachitas en uno de los baños del tercer piso, en el pasillo vi una.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Lis 2016
4.3

El personal no es amable, el espacio social es un pequeño y el baño no está cerrado por lo q en viento entra todo el tiempo, en invierno debe ser imposible entrar. Tiene buena ubicación

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Lis 2016
3.7

The only good point about this hostel was the location. The place was dirty, especially the bathroom and the staff not very helpful. .

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Paź 2016
6.3

There were bugs all over. We honestly killed 3 or 4 bugs every night before we went to sleep, even though we hardly spent any time in the room. The kitchen/common space was small and typically full of less than welcoming people. They also played Fox News all day in that room, so it was really hard to sit in there if that's not your thing. Bathrooms were cleaned occasionally but toilets overflowed more than once. It's hard to find a reasonable hostel in New York but this one's somewhat bearable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
3.1

La atención fue muy mala. El hostel se encuentre MUY deteriorado. El deposito de las luggage siempre estaba sin llaves por lo que no había seguridad. Al estar allí consulte con compañeros de cuarto cuánto habían pagado y me aseguraron que un 30% menos sin reserva. El hostel posee un lobby muy chico donde ni te puedes sentar en alguna ocasión. Solamente tienes internet en el espacio de lobby. Los baños siempre están sucios y no poseen, en algunos casos, papel higiénico. Me estafaron!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.