Hostelworld.com

Central Park Studios at Lexington Ave. Co.

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 959 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 959 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 6.8
Central Park Studios at Lexington Ave. Co. Located at 150 East 105th Street, , New York.
Central Park Studios at Lexington Ave. Co.
USA
New York New York 10029 150 East 105th Street
71% 959
40.7913130 -73.9465690
Central Park Studios at Lexington Ave. Co.
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • eltonviana
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
8.0

The location is really good, close to subways, restaurants and supermarkets and to the Central Park, although the area does not look really safe we did no have any problems walking around during day or night. The hostel is old but decent and well preserved, we stayed in a double private room and it was really comfortable. The Staff was awesome, really friendly and helpful. We would recommend this hostel to our friends or future visits to NYC.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
5.1

EL DUEÑO ES AMABLE Y ATENTO, SIN EMBARGO EN CUESTION DE HIGIENE AL INMUEBLE NECESITAN ESFORZARSE

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
6.0

Local indicado para quem viaja sozinho e não tem interesse em conhecer outros viajantes, pois não há espaço para interação. Apesar de um pouco distante de onde estão as coisas em Manhattan, tudo fica de fácil acesso graças ao metrô bem próximo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2016
6.9

It's a very good deal for visiting New York on a budget. The bad: - The water was warm , but never hot to the temperature I wanted - Residents (who LIVED) on the first floor weren't the nicest. One of the residents stopped me in the hall and accused me of making her sick (she said I coughed in the shower, and she went in after me). Kind of stupid... The Good - Own room, good size - Friendly staff - Wi-Fi - TV - Nobody bugs me (except that random girl in the hall)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2016
8.3

El lugar esta en una buena zona con el metro cerca, el dueño es muy amable y esta en toda la disposición de ayudar en lo que necesites, la limpieza sobretodo en los baños podría ser mejor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2016
8.3

O custo beneficio é excelente . Tem tv , uma geledeirinha, e o principal, quarto privado com cama e roupa de cama limpa. O banheiro e banho são pequenos mas não tive problemas. A segurança foi boa, pude sair e deixar meus pertences trancados. O funcionário que me recebeu era simpatico mas não fica por la muito. vc tem que ligar quando chega ou tentar achar no escritório logo abaixo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2016
7.4

Le gérant de l établissement est super gentil accueillant aimable souriant pleins de bons conseils. L'établissement situé dans l est d Harlem est très bien placé. Vs mettrez à pied en moyenne 5mns autant pour vous rendre à la ligne de metro 6 qu à une des diverses entrées de Central park. Qt a l auberge de jeunesse très bien chauffée (l hiver) mais lavabo pour se laver les dents ou le visage bouché, chambre avec frigo tv manque juste un miroir. Placard et dessous de lit sales. Prix correct.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Lut 2016
4.9

While this is a super good deal, there were a number of problems. The staff was rarely available, I only saw the when I arrived. The location, while safe for Harlem, was not as close to Central Park North as you would expect. The security, was fine for a while until my lock literally stopped working. I had to leave my laptop in my unlocked room. The atmosphere is almost non-existent. It's probably what 25 bucks a night gets you I guess, but I was pretty unimpressed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2016
4.0

An sich nette Mitarbeiter aber Sauberkeit war gleich Mullbinde die Zimmertür hatte ein kaputtes Schloss

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Gru 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Jest to miłe miejsce na pobyt go, w pobliżu linii 6, gdzie można pójść na terenie miasta. Linda (Staff), to zabawna osoba, bardzo helpul i przyjazny, powiedziała nam wszystko, co potrzebne, aby sprostać NYC, również dał nam kilka wskazówek, aby płacić mniej zwiedzania niektórych atrakcji turystycznych .. Gdybym wrócił do Nowego Jorku, ja pobyt w tym miejscu ponownie :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.