Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Central Park Studios at Lexington Ave. Co.

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.4
Dobry 1006 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 4.7
  • Udogodnienia 5.6
ZAREZERWUJ
6.4
Dobry 1006 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 4.7
  • Udogodnienia 5.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
7.4

The Neighborhood was safe and relaxed.. it was much better than Down town. You come in 2 min to the subway and to a Supermarket. The people where friendly and our Host was really helpful when we needed something.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
8 Mar 2017
4.9

For the price the place was okay. It's close to the subway and the major stores. I thought that the place could've been a little cleaner. There were dead cockroaches on the floor of my room, when I checked in. The bathroom needed to be cleaned regularly. I would recommend if you can afford a place at a higher price, don't come to this place.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
3.1

I had a very awful experience at Lexington Ave Central Park Studios. First, I paid for 7 nights for the 4 nights I needed. Second, the room was so dirty that I could not put my foot on the floor. It is not conducive for human habitation. The room was also filled with smoke. The bathrooms are equally awful. I could not use the toilet for the 4 days I spent there. On the 2nd day, I realized that there are addicts in the house. My advise is that, it's not a place for a holiday maker.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
7.1

Wenn man das Zimmer nur zum übernachten braucht reicht es völlig. Nur die Dusche ist nicht so der hit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Sty 2017
9.1

Excellent people and a good place for the price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mponta321474
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
2.9

Worst accomodation ever. Tiny and completely unconfortable bed, dirty basement, old dirty linen with holes, owner never available, no service and assistance. STAY AWAY! DO NOT TRY THIS NIGHTMARE!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
29 Gru 2016
10.0

Love this place will stay my next time to New York. Wifi need to be better. Staff was very friendly and cool😇😎😇

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Honduras, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
9.1

The place was good for the price, it needs some remodel on the rooms, but its was good. The man that is on the front desk, was very polite and helpful. We enjoy our days there

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Panama, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
7.7

Cerca de la estación del metro

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
9.7

Excelente, confiable, muy amable, seguro. Muy recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.