Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Central Park Studios at Lexington Ave. Co.

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 965 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 4.3
  • Udogodnienia 5.7
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 965 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 4.3
  • Udogodnienia 5.7
Central Park Studios at Lexington Ave. Co. Located at 150 East 105th Street, , New York.
Central Park Studios at Lexington Ave. Co.
USA
New York New York 10029 150 East 105th Street
66% 965
40.7913130 -73.9465690
Central Park Studios at Lexington Ave. Co.
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
5.7

Ménage jamais fait, des cafards dans la chambre, une climatisation inefficace

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2016
9.4

Great guest house near Central Park and the line 6. The owner, Santos, is nice, friendly and helpful. I met great people, we spent time outside talking, eating, chilling. I recommend this guest house if you're traveling alone during summer. I would stay in this guest house if I go back to NY.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Makau, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2016
4.3

Poor wifi and room is (only a single bed, a A4 size TV and refrigerator) and the fan and air conditioner are so noise. The shower room and restroom are so small.. And the shower room can't be locked..

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • eltonviana
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
8.0

The location is really good, close to subways, restaurants and supermarkets and to the Central Park, although the area does not look really safe we did no have any problems walking around during day or night. The hostel is old but decent and well preserved, we stayed in a double private room and it was really comfortable. The Staff was awesome, really friendly and helpful. We would recommend this hostel to our friends or future visits to NYC.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
5.1

EL DUEÑO ES AMABLE Y ATENTO, SIN EMBARGO EN CUESTION DE HIGIENE AL INMUEBLE NECESITAN ESFORZARSE

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
6.0

Local indicado para quem viaja sozinho e não tem interesse em conhecer outros viajantes, pois não há espaço para interação. Apesar de um pouco distante de onde estão as coisas em Manhattan, tudo fica de fácil acesso graças ao metrô bem próximo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2016
6.9

It's a very good deal for visiting New York on a budget. The bad: - The water was warm , but never hot to the temperature I wanted - Residents (who LIVED) on the first floor weren't the nicest. One of the residents stopped me in the hall and accused me of making her sick (she said I coughed in the shower, and she went in after me). Kind of stupid... The Good - Own room, good size - Friendly staff - Wi-Fi - TV - Nobody bugs me (except that random girl in the hall)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2016
8.3

El lugar esta en una buena zona con el metro cerca, el dueño es muy amable y esta en toda la disposición de ayudar en lo que necesites, la limpieza sobretodo en los baños podría ser mejor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.