Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Central Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.2
Dobry 3185 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 6.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 5.0
  • Udogodnienia 5.1
ZAREZERWUJ
6.2
Dobry 3185 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 6.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 5.0
  • Udogodnienia 5.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Mar 2017
8.3

A mí me quedo bien por lo que iba a conocer, el único inconveniente es que la luz tenía problemas la última noche no tuve luz!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
6.3

It's a perfect place if you want to visit London spending in the hostel less time possibile (only for sleeping). Position it's great! So close to underground!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
18 Mar 2017
8.3

Todo bien salvo que la habitación estaba en un cuarto piso sin ascensor y para subir las maletas un poco duro, mejor ir ligero de equipaje, por lo demás todo perfecto

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
4.0

Horrible, rude staff. Smelly, poor hygiene.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
5.7

It really lacks cleaning ... Although the staff and the guests in the hostel were really nice I wouldn't stay there for a second time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2017
3.4

Nasty place

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Mar 2017
7.7

You have to have cabinet for lockers in the room!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
8.6

Lugar es muy en especial encuanto la atención de recepción especialmente Silvia una persona educada coordinadora y inteligente con empatia siempre con una atención personalizada al cliente me he sentido muy bien atendindo pero se puede mejorar y en la página web tendría que ver alguna forma de indicar cuando viaja con niños para tratar de atender y preparar las habitaciones un saludo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
6.9

The majority problem is the amount of stairs

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Mar 2017
5.7

This place is not too nice for female solo travelers. It has sketch residents. But if you're not planning to stay there during the day that's fine cuz it's close to 2 tube lines. The top bunks are hard to jump since there is no way to do it unless you put the chair and the table and build up some stairs. Also, there were no barriers so I was afraid of falling

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.