Hostelworld.com

Central Hostel Riga

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,778 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,778 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.9
Central Hostel Riga Located at E. Birznieka-Upisa iela 20, , Riga.
Central Hostel Riga
Latvia
Riga LV-1050 E. Birznieka-Upisa iela 20
88% 1778
56.9491639 24.1292381
Central Hostel Riga
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Maj 2016
8.9

Very cute hostel! So nice and cozy! Everything is wonderful! Absolutely recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
14 Maj 2016
9.4

住的五人女生宿舍,非常好。位置比较方便,很安全,房间内也有密码柜,设施齐全,公共卫浴,提供床单和毛巾。价格便宜,wifi非常快!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
9.4

Such a cozy hotel with so many flowers! If I ever come to Riga, I'd like to stay with you guys again! Thanks for arranging taxi to the airport!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Kwi 2016
9.4

A great hostel! The price and quality of the match! Very comfortable and clean. We don`t expect such a good repair and furniture for this price. More like a hotel. I advise all travelers. But only one thing - the hostel is not on the busy street, so at night it`s not very comfortable to go alone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2016
10.0

Close to Old town, very warm, nice atmosphere, friendly staff, power shower and good cleanness!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
9.1

Awesome hostel! People very nice in the commun rooms and staff people very kind! I really recommend this hostel :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
9.1

Our stay was really nice, good location, really nearby bars so we did'nt have to go across the whole city! Staff is very friendly, they will always say good morming or goodnight. Atmosphare is cozy too. Our private was nice and cozy too. And even though the bathroom is shared, didn't made any waiting lines and it was very clean!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.4

It's a nice hostel to stay. I spent first two nights in female dorm and last night I stayed in twin room with my sister. Room was really nice and comfortable enough. The only thing I don't really like is that the street of hostel is a bit dark. Although there was nothing happened, I was still a bit scared on the day I arrived late nearly midnight. So if you are female and walk alone in the evening, you just need to be more careful :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
10.0

I have never lived in such a cheap,wonderful,friendly hostel.The staff are warmhearted,unbelievable facilities with almost every.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Johny24
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
6 Kwi 2016
5.7

La ubicación es cercana a la estación de tren, pero la verdad no es muy buena, no hay nada alrededor y el barrio no se siente muy seguro, en cuanto a la relación calidad-precio deja mucho que desear, a pesar de ser barato no necesariamente tiene que estar en malas condiciones, los "colchones" ni eso son, y las sábanas rotas y viejas, no tiene ambiente en lo absoluto. Pero para una estancia rápida igual y no está mal.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.