Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Central Hostel Riga

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2036 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2036 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Lip 2017
8.9

nice hostel - the staff was helpful, though not that friendly. The lockers did not fit even a small backpack (it fit my purse with all the valuable belongings), so you have to trust your roommates and leave you backpack under your bunkbed. Nice area for chilling and good a large parking space (I saw 10 cars there). The room was really warm - maybe because one of the other people closed the window really early n the night. I will totally stay there when I came back to Riga!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
18 Lip 2017
9.4

very good hostel; safe and clean, great atmosphere too

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Lip 2017
10.0

Nice place to stay. A little walk to the old town, but it is quiet at the night. Very good atmosphere with good common areas and kitchen for living. Staff are helpful and rooms are clean with spaces to put down luggages. Good place for solo traveller!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Estonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
9.7

The place was nice and quiet, the bed was comfortable. The staff was helpful and we got an extra blanket on request. The location was good and not noisy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lip 2017
7.7

Overall this hostel is good, only there is not elevator, for traveller that bring luggage is little to make difficult, the pillow must be changed new one, the soap in bathroom or toilet must be often checked by staff cause the bottle soap is empty.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
9.4

Great value for your money with a unique atmosphere and friendly staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marcchristianpaje
  • Filipiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Lip 2017
8.9

Friendly staff, toilet and bathroom are clean. Comfortable bed but the pillow could be better. Good location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2017
9.7

Nicht weit vom Bahnhof und mit einer tollen Stimmung habe ich den Aufenthalt im Hostel genossen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • franoliver95
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
6 Lip 2017
6.6

Location is quite far out. Beds were alright. Quiet hostel. Kitchen was small when everyone was using it and only 1 shower was working.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lip 2017
8.9

The hostel was very nice and well located

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.