Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Central Hostel Riga

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1981 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1981 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Kwi 2017
8.3

Cool place to stay if you're looking for accommodation around Riga. It's about ten minutes walk from the main bus and train station, and more importantly from the old town. The staff is very helpful and nice!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Kwi 2017
9.1

Nice little hostel with amazing staff. Thanks to Janis we had an amazing stay and enjoyed Rigas spring snow for a few days. Its a calm vibe here which is nice once you've done a long day of sightseeing etc.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Kwi 2017
6.6

I was so excited about staying here, but felt a bit let down. I arrived fairly late when it was dark& the street it was on felt a bit sketchy to me. When I asked the guy working if it was sketchy he replied with where he lives is sketchier! Didn't make me feel great. Atmosphere was lacking, I only saw 3 other people in the 4 days I was there. Some staff were more helpful than others - some had no idea of activities or where to get food. However, was clean & room was awesome & quiet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Kwi 2017
7.4

One of the staff was rude

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
6 Kwi 2017
9.7

Very positive! I like the idea with the hammocks in the rooms, it is so cozy! I am a little uncomfortable with the lockers - they looks fragile and easy to break in. Will recommend you to buy new and strong ones.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Kwi 2017
7.4

The private double room was spacious and comfortable - great value for money. Bathroom facilities weren't that clean. Comfortable common room. Easy walk to old town and Quiet Centre, close to train and bus stations.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
31 Mar 2017
10.0

10+ for everything, nice place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2017
9.4

I'm impressed to see so clean and tidy hostel. All life essentials are provided: bed, clean towel, hot drinks and kitchen facilities, WiFi and restroom, great showers. Excellent value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2017
9.4

Cool place. Great People ;))

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Mar 2017
9.4

가성비 좋아요. 위치도 좋구요. 코코아 무료라서 겁나 좋았어요 희희

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.