Hostelworld.com

Central Hostel Riga

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,759 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,759 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.9
Central Hostel Riga Located at E. Birznieka-Upisa iela 20, , Riga.
Central Hostel Riga
Latvia
Riga LV-1050 E. Birznieka-Upisa iela 20
88% 1759
56.9491639 24.1292381
Central Hostel Riga
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Wietnam, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.4

It's a nice hostel to stay. I spent first two nights in female dorm and last night I stayed in twin room with my sister. Room was really nice and comfortable enough. The only thing I don't really like is that the street of hostel is a bit dark. Although there was nothing happened, I was still a bit scared on the day I arrived late nearly midnight. So if you are female and walk alone in the evening, you just need to be more careful :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
10.0

I have never lived in such a cheap,wonderful,friendly hostel.The staff are warmhearted,unbelievable facilities with almost every.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Johny24
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
6 Kwi 2016
5.7

La ubicación es cercana a la estación de tren, pero la verdad no es muy buena, no hay nada alrededor y el barrio no se siente muy seguro, en cuanto a la relación calidad-precio deja mucho que desear, a pesar de ser barato no necesariamente tiene que estar en malas condiciones, los "colchones" ni eso son, y las sábanas rotas y viejas, no tiene ambiente en lo absoluto. Pero para una estancia rápida igual y no está mal.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Kwi 2016
6.6

The area felt pretty dodgy and was a decent walk to old town. The bathrooms were ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Kwi 2016
10.0

Lovely hostel! I'd always come again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
10.0

Great hostel. Everything was perfect just the wifi got a little bit problem during our stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Kwi 2016
9.1

Very clean and nice hostel, the only problem was the terrible WIFI connection.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
10.0

a great place to stay, close to everything you want and need, really helpful staff always on your disposal, easy to get to know people (though that may differ from time to time)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
25 Mar 2016
8.0

Nice hostel. Everything u need is there. Only thing that was not so nice is that the place is a bit noisy. Old building with a lot of stairs, doors and floors that make a lot of noise

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Mar 2016
7.7

Nice place to stay in Riga, really close to the train station and city center. Very helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.