Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Central Hostel Riga

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,942 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,942 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
Central Hostel Riga Located at E. Birznieka-Upisa iela 20, , Riga.
Central Hostel Riga
Latvia
Riga LV-1050 E. Birznieka-Upisa iela 20
88% 1942
56.9491639 24.1292381
Central Hostel Riga
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
9 Sty 2017
10.0

Excelente Hostel, em todos os aspectos, a 10min andando da estação central, perto de supermercado e da para ir andando até a cidade antiga, onde estão as principais atrações. Boa cama, quartos amplos, aquecedores Bons, excelente atendimento. Totalmente recomendado !!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2017
9.4

Lovely hostel with friendly staff. Definitely enjoyed my stay there. Surely I'd do it again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2016
10.0

Erinomainen. Keskustan vieressä, mutta omassa rauhassa. Hyvät yhteiset tilat, kivat huoneet, oma piha. Ystävällinen henkilökunta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
10.0

Loved everything about this place--especially the super hip, super friendly staff and the several different common areas for hanging out and meeting fellow travelers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2016
8.3

The hostel was nice, well equipped and with good location. The room as well as bathrooms were clean, the only thing that disturbed me was that the sheet didn't look as if it had been changed, the rest of the bed linen was ok. Also, the walls were thin and you could here a lot of noise from the corridor and the other rooms. They provide you with earplugs, though. All in all it is a good value of money, a reasonable choice for the stay in Riga,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • davehazzan8231
  • Kanada, dwójka, 31-40
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
7 Gru 2016
10.0

Awesome place. No complaints.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lis 2016
9.7

Great spaces to work, relax, and socialize. Spacious kitchen, nice rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 65 Recenzje
14 Lis 2016
9.4

I like this hostel very much. They have a good kitchen and good wifi, and the location not bad. Staff are nice also.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 95 Recenzje
13 Lis 2016
6.9

Dronken trashpackers maken dit meer een partyhostel. Was blij dat ik weg kon. Qua ligging en personeel prima

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Lis 2016
9.7

Very satisfied with this hostel. cleanliness an inspiration and comfort, warmth, and friendliness/helpfulness of staff leave nothing to be desired. A perfect place from which to enjoy the Opera House, National Gallery of Art and museums. The music in the hostels I go to always leaves me with a feeling of incompleteness, something which might be improved. Nice to hear a little jazz but much good music is denied the hosteller who never hears a piano or violin concerto or ethnic music-A delight

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.