Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Central Globetrotter Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 432 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 432 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Sie 2017
10.0

Sehr schönes hostel im bahnhofnähe. Das zimmer war sauber und die Mitarbeiter sehr freundlich. Kann ich nur empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2017
8.0

Loved how close the backpackers was to the train station. Nothing wrong at all with the stay, very basic accommodation that's all you need, friendly staff also.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Hungry_Chemist
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
24 Lip 2017
8.9

Really convenient location, close to both the train station and the old city. Everything was quite clean, rooms were small but didn't feel cramped.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lip 2017
9.4

Receptionist was so lovely and very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lip 2017
9.1

Great hostel, wonderful city. Actually liked it so much that when i returned to Leipzig i returned to Globetrotter, it has a great vibe and the layout encourages social interaction. Also one of the cleanest places ive stayed in europe, though bring your own bedsheets.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Cze 2017
7.4

Près de la gare centrale et du centre. Très bruyant étant donné le tram qui circule à toute heure de la journée et de la nuit. Très propre en général. Les employés sont sympathiques. Ambiance peu animée. Globalement, bon rapport qualité prix, parfait pour un séjour à Leipzig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2017
8.6

Was there for the WGT and I heard that due to high demand I had payed more than regular so I'm a little bit biased on the "Value for Money" part. Except that the bunk above me where I was sleeping could use some repair I don't have much to remark. Overall it's just a 5 minute walk from the central station, the staff was friendly and the place basically served its purpose.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Maj 2017
9.1

Parfait, très bien situé, propre et personnel sympa et accueillant !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
25 Kwi 2017
10.0

This is an excellent hostel. I recommend it without hesitation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Mar 2017
8.0

nettes Hostel - aber iwie eher Jugendherbergsflair als Hostelflair...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.