Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Central Globetrotter Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 391 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 391 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.0
Central Globetrotter Hostel Located at Kurt-Schumacher Strasse 41, , Leipzig.
Central Globetrotter Hostel
Germany
Leipzig 04105 Kurt-Schumacher Strasse 41
86% 391
51.3477563 12.3778581
Central Globetrotter Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2016
10.0

Rund um perfekt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lis 2016
8.9

Nice hostel and a great atmosphere in a great location. I'd probably stay here again when I visit Leipzig next month!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
9.7

Super zentral gelegenes Hostel, nur einen Katzensprung vom Hauptbahnhof entfernt, freundliche und sympathische Mitarbeiter, die fix auf Emailanfragen antworten und umkompliizert umbuchen, eine einfache aber sehr gemütliche und saubere unterkunft....hab mich wohl gefühlt und komme gerne wieder! ^^

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
9.1

Ich bin nett überrascht. Es war super. Mit sonnigen Grüßen, V. Koch

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Paź 2016
8.6

Amabilidad por parte de las personas que atienden y ambiente agradable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Paź 2016
7.4

Die Lage war sehr günstig. Man war schnell am Bahnhof, in der Innenstadt und auch am Zoo. Leider wurde mir mein Essen weggefuttert, aber das liegt wohl eher an anderen Leuten die nicht so viel skrupel haben. War nicht immer so sauber und das Zimmer war etwas eng und so etwas wie eine Lampe an jedem Bett war leider nicht da. Trotzdem würde ich es weiter empfehlen aufgrund der guten Lage.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Paź 2016
8.6

The hostel is centrally located near the Hbf. Has good staff and a fully functional kitchen. But. they do charge 2.5 EUR for the linens (already mentioned on the website), hence the hostel becomes expensive for bootstrapping backpackers, who wish to stay for just one day.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
8.9

Insgesamt waren wir mit unserem 3tägigen Aufenthalt super zufrieden und können es uns auf jeden Fall vorstellen, wieder dort zu buchen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Wrz 2016
7.1

The location is great and the staff is friendly. The shower space is only separated for each one with curtains. Overall it is a fair choice for a short stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Wrz 2016
10.0

Everything was very fine :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.