Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Central Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2593 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2593 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Sie 2017
8.3

Great place to stay for a night or two.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • dylanmcburnie
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Sie 2017
8.3

Great location, all facilities are clean and functioning. Nice place to stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2017
6.3

Out of the two main hostels in Oxford, this one is definitely the best. But not much better. The room I stayed in was dark, dingy, smelly and didn't feel particularly clean. It's frustrating that hostels in the UK can get away with a third rate spaces and charge higher end prices.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Sie 2017
9.7

Sólo estuve una noche pero estuvo muy bien. Podrian agregarle luces individuales a las camas para no tener que prender la luz general mientras alguien está durmiendo. El personal muy amable y dispuesto a ayudar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Sie 2017
9.1

Great, cosy hostel with a kitchen and friendly helpful staff. Only downside is the noise from the many clubs in the streets.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
10.0

me ha encantado, el sitio, las habitaciones estan limpias, aparte del convivir con 20 personas, el personal es super amable, la mayoria habla español, me han ayudado muchisimo, les debo casi la vida en solo 3 dias que he estado en oxford A huge hug for all the staff!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lip 2017
8.9

位置也蛮好,过条河沿着最忙的那条街走就是各个学院了,本来牛津就很小。 房间比较小 英国都这样。 就是晚上有点吵,外面露台会放音乐到11点还是12点,睡的早的要带耳塞了。 其他都还好。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lip 2017
7.1

Beds were very comfortable, and though there was noise from the street, it was easily bearable. Showers were good, and hot. Kitchen was great, really appreciated the free teas! The main problem was the rooms smelt a bit like a gym changing room the first night, and we couldn't open the windows due to the noise. Also, the lockers were small and need a special padlock to work. A bit expensive, as well.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2017
9.1

Great location between town and train/bus stations, and good cleanliness made for a very pleasant stay. Not a party hostel, but the staff are very friendly and if you take the step out onto the terrace of a night time they'll be sure to direct you to the cheapest drinks. Can't really fault and would definitely come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lip 2017
8.0

Pros: Good location Friendly staff Low cost Cons: Little space; rooms, hallways, bathrooms, are all rather cramped

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.