Hostelworld.com

Central Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 2471 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 2471 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Lut 2017
9.1

Great location close to the train station as well as the bars and all the beautiful architecture.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
4 Lut 2017
8.3

Everything was nice, but one afternoon we couldn't get in because they changed the password code to enter through the main door without previous notice (also they didn't answer the phone). We had to wait more than 20 min. before someone came.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
8.9

Pros: Great hostel. Much nicer in person (pictures don't do justice), very clean, friendly staff, great location, hot showers. Cons: Lockers aren't big enough for full backpack (but still fit all my valuables), not many showers/bathrooms, hostel is located next to a VERY loud club. From the room I was in (12 bed) you could hear music blasting until very late. I didn't hang out in the common areas, so I can't attest to whether those were good or not.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
2 Lut 2017
9.7

Cool hostel - good little bar/hangout area that is good for cheap drinks and meeting other travellers! Great location, close to the train station and central Oxford. Staff were very friendly & helpful - would definitely stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
6.0

It is located right next to nightclubs and it was really loud outside, so if you are looking for a quiet stay, this would not be the place for you.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
28 Sty 2017
8.9

The hostel is well located, 2 minutes walking from the station and 2 minutes walking from the centre. The toilets are nice and clean. Staff is helpul. And rooms are big, warm and clean. Te common area is open 24/7, the have a couple of sofas, tv and computers. There is also pretty clean kitchen They have locker for things of value, but you wont be able to fit your whole backpack. If I go back to Oxford I will definitely stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2017
10.0

I spent an awesome time there ! Everyone is nice and there's a cool atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2017
9.1

Das Hostel liegt sehr zentral und ist nahe am Bahnhof. In den Zimmern gibt es gegnügend Steckdosen!! Dieses Hostel ist einer der besten von meinem UK trip.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
10.0

Uno de los mejores hostales en los que me he alojado. Tiene una muy buena ubicación por estar a pasos de la estación de trenes y de buses, del centro histórico, restorantes, etcétera, además de ser un lugar muy limpio y ordenado. Lo más importante es el ambiente del hostal, que es inmejorable! El staff es muy amable y servicial, están dispuestos a darte soluciones y ayudarte en todo lo que puedan. Sin duda me sentí como en casa, por lo que prolongue mi estadía.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sty 2017
9.1

Good place to use to visit Oxford and I'd recommend it. My only issue was that the lockers only lock with massive padlocks and they're pretty small in size. Otherwise everything was great. Javi (Spanish staff member) is awesome - friendly and very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.