Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Central Backpackers Quepos

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.0
Dobry 75 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.8
  • Bezpieczeństwo 6.5
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 4.7
  • Czystość 4.8
  • Udogodnienia 5.3
ZAREZERWUJ
6.0
Dobry 75 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.8
  • Bezpieczeństwo 6.5
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 4.7
  • Czystość 4.8
  • Udogodnienia 5.3
Central Backpackers Quepos Located at Playa Manuel Antonio road in front of the INVU, , Quepos.
Central Backpackers Quepos
Costa Rica
Quepos Puntarenas Playa Manuel Antonio road in front of the INVU
60% 75
9.4278946 -84.1581487
Central Backpackers Quepos
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
8.6

Ein super netter Besitzer, der sich sehr viel Mühe gibt und sogar super leckeres kostenloses Frühstück anbietet. Nur die Sauberkeit lässt sehr zu wünschen übrig, vor allem im Bad nicht sehr angenehm, da darf man nicht zu genau hinsehen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
14 Lip 2016
6.9

Good place for that price. Everything was fine for a backpacker

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
5.1

Mauricio the proprietor greeted us with a cold coke upon arrival which was appreciated after long bus ride. We feel that additional staff should be hired to assist. There is clutter in the common areas and lack of shelf space in the room. We could barely unpack and for 2 people the room is too small. No hot water, not that big a deal unless you expect it. Wifi worked decently, but, not great. The place was a little grim inside and could use better lighting and paint.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Kwi 2016
4.3

Pros: - Breakfast included - Helpful staff - Cheap Cons: - The doors of the hostel and the room are 24h open so anyone from outside can enter anytime - The walls of the room consist on a piece of cloth, so the noise of the street is very present at night - Found bedbugs in the bed - When leaving early morning we found a person sleeping in the couch at the reception, covered in his own vomit

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2016
3.7

Debe mejorar la infraestructura, colocarl aires acondicionados a la habitaciones, mas espacios de relajación para los huéspedes, permitir tener una cocina abierta para el backpacker

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Mar 2016
7.4

Wenn man an der richtigen Bushaltestelle aussteigt, ist das Hostel nur wenige Meter entfernt (wir sind fälschlicherweise am Terminal in der Innenstadt ausgestiegen ). Ganz in der Nähe sind Supermärkte. Und der Bus nach Manuel Antonio fährt in unmittelbarer Nähe ab. Unser Doppelzimmer war recht klein, aber das ist ja immer Geschmackssache. Das Frühstück wurde mit Liebe zubereitet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
19 Mar 2016
7.4

We arrived late around 8pm so initially there was no one around but we found the owners and all our details we in the guestbook and ready to go. He spoke good english and was very nice in providing anything we requested such as towels and toilet paper. The room and bathroom were clean and tidy and the fan was excellent. Kept us cool through the night. The wifi speed was under 1mbps but worked for basic messaging and email. A bit pricey but a very pleasant stay none-the-less. Free breakfast!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
10 Mar 2016
7.1

The owner is an excellent cook and a good host, but the hostel is pretty basic and lacks an atmosphere (not many people around when I was there).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Mar 2016
4.0

Zimmer und Bad hatten den Charme einer Gefängniszelle. Frühstück war eine Banane, zwei ungetoastete Toasts und etwas Rührei. Besser ins Soda in der Stadt gehen. Betreiber war hilfsbereit, wenn man ihn mal gefunden hat. Ca 15 Minuten vom Busbahnhof Richtung Man. Antonio oder mit Regionalbus Richtung MA (hält fast vor der Tür) - besser Hostel in Man Antonio suchen !!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.