Hostelworld.com

Central Backpackers Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 523 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 523 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
Central Backpackers Hostel Located at 16 Ly Quoc Su st., Hoan Kiem, Hanoi.
Central Backpackers Hostel
Vietnam
Hanoi 16 Ly Quoc Su st., Hoan Kiem
88% 523
21.0302880 105.8488833
Central Backpackers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Maj 2016
8.6

Very helpful and frinedly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
9.7

Superb place to stay with some of friendliest staff I've come across. Had an amazing time and met some great people during the free beer 7-8pm. Any help you need just ask one of the staff. Definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Kwi 2016
9.4

Muy buen hostel, muy buena ubicación. Las habitaciones son grandes, cómodas y están limpias.... El desayuno tb es rico. Y lo mejor es que de 19 a 20hs hay birra gratis!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
26 Kwi 2016
8.6

Halong bay trip is awesome. Free beer, free shots, free games. Decent breakfast. Would be better if more options for the breakfast. Decent stay for your buck

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Kwi 2016
8.3

Decent hostel in a decent location. Good AC and nice bathrooms in the dorms, and it's always nice to have breakfast included (a baguette with eggs and some fruit). Really good wifi on every floor. The staff were really friendly and helpful, I booked a Ha Long Bay cruise through the hostel and had a great time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Kwi 2016
8.0

Nice hostel, very nice rooms and bathrooms, nice breakfast included, helpfull staff little bit pushy about booking tours with them.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Kwi 2016
7.4

Good Hostel. Got a free Beer, free Shots and and a free drink at Happy Hour :) Beds are hard but not Bad. If you want to Book a halong Bay Trip ask if they can do something about the Price for a tour! Never Take the First Price ;)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Kwi 2016
10.0

Our stay at Central Backpackers was ideal. It was in a great location, the staff were so accommodating and the atmosphere was brilliant. Our dorm rooms were standard. Comfy and clean which is all you really need. They provide free breakfast and free beer during happy hour which was a brilliant way to socialize and meet other travellers. The food in their sky bar restaurant is good too. We booked our Halong bay trip here - an amazing experience. I'd stay again and definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2016
8.6

I would defenately stay at the Central Backpackers again !! The staff is super friendly and always willing to help. You can't get a better Location, whole it is directly located in the old quarter next to the old City Gate. The rooftop bar has good prices and the free Beer every Night ist more than enough !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.