Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Central Backpack King

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 2029 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 2029 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
9.4

Amazing stay! Will definitely visit again, great atmosphere and great communication between the staff and guests. Lots of activities offered to us for good prices, however no receipts were given for any money paid for the hostel or activities so be aware of exactly what you have paid for, make sure you take your ticket straight away for an activity when you hand over your money, because if the member of staff changes shift it can become complicated! Very fun and also very safe small hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Rodriave
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Kwi 2017
8.0

Nice place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mbimran
  • Sri Lanka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
1 Kwi 2017
10.0

Central Backpack king is in the heart of Budapest and it's got easy access to the main sites! The feel of the hostel is great which provides Hungarian interiors! The rooms were good! The staff are superb! The manager was extremely helpful! The welcome shots are great! This hostel is worth your money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2017
8.9

Small hostel, was ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Iran, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
9.4

Great management and reception staff. The location is Fantastic. friendly atmosphere. but i should mention the room i stayed was a bit cold at night and wifi didnt work in my room.beside from these everything was amazing and i had a great experience. defently will go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Mar 2017
9.7

The best hostel ever because the staff was very friendly and if I ever to come to Budapest again, I would definitely stay here again! No doubt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2017
8.3

Está ubicado en un viejo edificio junto a otras residencias; es un buen hostel. Buena ubicación y muy buena predisposición de los recepcionistas. Lo negativo es que es pequeño y nunca puedes tener algo de privacidad (aunque claro, es un hostel). Recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Mar 2017
9.7

No estuvimos en el hostal, sino en un apartamento cercano con dos camas, baño y cocina situado en un edificio tranquilo. Está muy céntrico, cerca de monumentos y zonas de fiesta. El apartamento estaba limpio y había de todo lo que se puede necesitar para pasar unos días en la ciudad (en la cocina y en el baño). El staff fue muy simpático y agradable, explicándonos qué ver y qué hacer en Budapest. Repetiría sin dudarlo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maroko, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2017
9.1

Nous avons séjourné 5 jours dans l'appartement situé Zichy Utca et c'était formidable. Le personnel si agreable est toujours à l'écoute et l'appartement situé en plein centre de la ville dispose de tout. Seule la literie reste à améliorer. Nous recommandons cet établissement!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lut 2017
10.0

Amazing location, very helpful staff, lovely accommodations. Absolutely would recommend and look forward to staying again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.