Hostelworld.com

Central Backpack King

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,775 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,775 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
Central Backpack King Located at Oktober 6. utca 15., 1st floor, 5th district, Budapest.
Central Backpack King
Hungary
Budapest 1054 Oktober 6. utca 15., 1st floor, 5th district
91% 1775
47.5013587 19.0510225
Central Backpack King
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Rumunia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Kwi 2016
8.9

Very very nice staff and excellent location. Very clean. Would visit again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
10.0

I love BUDAPEST j'ai adoré je suis venu avec mon frere pour 5 jours ont a u l'appartement super l'acceuille etait parfait dailleur tres jolie :D on a u toute les information dont ont voulaient je recommande a tous. et merci encore je reviendrai au plus vite merci merci

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Kwi 2016
9.7

Small hostel, very friendly staff (particularly Leila (sorry for my spelling?) who made me feel very welcome and offered free shots on arrival). Location great for exploring Budapest, and staff can recommend which sights to see. They also have plenty of info on pub crawls, boat parties, spa parties, walking tours etc. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Kwi 2016
8.9

Loved our stay here! Would definatley recommend it to anyone travelling to Budapest! The staff were amazing and were always welcoming and willing to help wherever we wanted to go or whatever we wanted to do! Hope to see you again in the future!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
10.0

My stay at Central Backpack King was one of the best weekends I've had in Europe. The hostel is in a perfect location, at a very fair price, with the most amazing staff. Layla is one of the employees at the front desk and is incredibly helpful — a true friend to all of the guests. She has a true gift in hospitality and consistently went out of her way to ensure my friends and I were enjoying Budapest each day. I highly recommend staying at this hostel and hope you get a chance to meet Layla!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2016
8.3

perfect location clean very friendly quiet

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Kwi 2016
10.0

Absolutely amazing staff, helpful above and beyond. The hostel itself is very cosy and well kept.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
9.4

Very cozy hostel, i loved it and felt like home! The staff is so nice and helps you with everything. Good located as well, nice rooms. THANK YOU!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Kwi 2016
8.6

This has the best location in Budapest just near at St.Stephen Church. They have common bath and toilet and not that really clean and very noisy at the living room which is very near in our room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Mar 2016
10.0

Ficamos no apartamento privado que fica a poucas quadras do hostel. A funcionária que nos recebeu foi incrível e nos deu dicas valiosas. Chegando no apartamento estava tudo limpo e confortavel. Localização ótima.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.