Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Central Backpack King

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,885 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,885 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
Central Backpack King Located at Oktober 6. utca 15., 1st floor, 5th district, Budapest.
Central Backpack King
Hungary
Budapest 1054 Oktober 6. utca 15., 1st floor, 5th district
91% 1885
47.5013587 19.0510225
Central Backpack King
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
8.6

Location , as its name, was so central. Staff was so helpful. Security was ok. Big lockers were useful. Rooms were a little bit crowded.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Sie 2016
10.0

It was great, the hostel staff were super friendly and incredibly informative. They knew all the best places to go. The place was really clean, and had a super friendly atmosphere. I didn't use the kitchen but it seemed decent enough. The bed was comfy, and the lockers big enough for the whole bag. The hostel had an atmosphere more like a home, so its not ideal for people who just want to party, but still good if you do want to, as well as see some of the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sie 2016
10.0

Location was great, easy walking access to the sights and to the nightlife. Everything was clean and well-kept. The sturdy lockers were huge. The staff were wonderful. The beds were only OK, the foam type over wooden boards. Overall it's a fantastic place and I would definitely go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
23 Sie 2016
10.0

Just a great Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
9.1

Hostel conforme aux descriptions, propre, bien équipé et situé dans une rue calme (agréable pour dormir). Le personnel était très aimable (surtout de jour) et prêt à répondre aux questions pour une bonne découverte de la ville. L'ambiance n'y est pas très festive, ce qui ne sera peut-être pas du goût de tous, mais la situation de l'hostel dans un ancien appartement à taille humaine favorise la convivialité et les rencontres avec les autres voyageurs. Une adresse où je retournerais avec plaisir!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Sie 2016
8.9

Great location, staff are fantastic very friendly and interactive, hostel has all the facilities you need for a decent price

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
9.4

The Hostel was completely amazing. I had a wonderful time threre. It is good located and the staff is truly friendly and very helpful. The rooms are clean and you have a locker for your things. I can absolutely recommend a stay at this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
10.0

Central backpack King was awesome! The staff and guests were very friendly. The staff was also very accommodating and helpful with everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Sie 2016
9.4

We stayed in the apartment. Few blocks away from hostel. Was very homely, well equiped and in great location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
10.0

Good location, helpful and friendly staff and a great place to see Budapest , would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.