Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Center Valencia Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 3298 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 3298 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2017
10.0

Sin lugar a dudas el mejor hostal para hospedarse en Valencia: increíblemente bien ubicado, staff amigable, y lugares comunes perfectos para conocer a otras personas. Además, Lidia es un verdadero sueño; nada mejor que ser recibido con una sonrisa y una increíble disposición. Extremadamente recomendado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2017
6.9

Posizione davvero ottima, in pieno centro, perfetta per raggiungere i più importanti luoghi di interesse. Purtroppo la nostra camera (studiata per 4 persone) era davvero piccolissima e mancava lo spazio vitale per muoversi: se tenevo aperta la valigia io, la mia amica doveva chiuderla perché non ci si stava. La pulizia lasciava a desiderare, la tenda della doccia era macchiata di sangue e le lenzuola non del tutto linde. Ovviamente anche il bagno minuscolo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
17 Wrz 2017
7.4

Overall good.location is perfect but i would not stay more than 2nights.slept in female dorm with 1bathroom and shower within the room but very small and clean, no space on the sink to put stuff. No space on the room to have other things,just the locker.Room was always warm but ok with windows opened.matress are disgusting but with linen on top is ok.breakfast very basic,not so tasty.stuff is good but could be more talkative/interactive with guests.good free city tour.pub crawling possible.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • felixeckstein6180
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
6.0

Zimmer waren sehr klein, Klimaanlage war viel zu kalt eingestellt. Wir haben über Nacht sehr gefroren. Die Duschen waren nicht wirklich sauber und haben nach Kalk gerochen. Eine Möglichkeit zum Zähne putzen war nicht wirklich gegeben. Das Frühstück war sehr chaotisch da zu viele Menschen auf zu kleinem Raum waren.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Wrz 2017
9.4

Great location, helpfull staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
8.0

Let's see. This is a hostel for youth people, I can understand that concept. But I still believe that the staff should take more control on guests behavior. They are just a few people while guests are several dozens. So the few rules that exist , are not followes as they should. In fact, they are commonly so busy as to give you real atenttion, again you're just one in the middle of a crowd. The breakfast is good, and overall is good for that price. Location is unbeatable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
6.0

POSITIVE: amazing location and super friendly/helpful staff NEGATIVE: extremely cramped rooms, no space to even move at the breakfast buffet, fridge was ridiculously overloaded - in general there were way too many guests for the space provided. Bathrooms were creepy and smelly. Common areas were disappointing.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Wrz 2017
8.9

Situated at the center of Valencia, the vibe was very cool and the staff so nice and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
6.6

War OK. Extrem laut, nicht 100 Prozent sauber und wir konnten auf unserem 2er Zimmer die Badezimmertür nicht schließen. Nur zum Schlafen war das Zimmer in Ordnung.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
8 Wrz 2017
8.3

The hostel is good for the price you pay. The location is good, breakfast is free and the staff are very nice. Especially Josi, she helped us with everything and was extremely kind.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×