Hostelworld.com

Center Valencia Youth Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 2,476 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 2,476 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.7
Center Valencia Youth Hostel Located at Samaniego, 18, , Valencia.
Center Valencia Youth Hostel
Spain
Valencia Valencia 46003 Samaniego, 18
83% 2476
39.4774050 -0.3762970
Center Valencia Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Maj 2016
7.4

Buen y barato hostel con Linda cocina y desayuno incluido. En el 4piso hay baños compartidos y los inodoros tienen una puerta que no cierra bien, por lo que cualquier otra persona que entre al baño (es unisex) te ve sentado haciendo tus asuntos. Sacando eso, bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Maj 2016
7.1

Rooms were quite small for 6 people. Good location though,close enough to some good restaurants and bars, recommend to rent a bike, it's the easiest way to get around I think! Nice rooftop when it's good weather, common area downstairs quite small though. Not the most sociable hostel I've been to but we met a few cool people! Pretty chilled out place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Maj 2016
10.0

Todo perfecto y con desayuno incluido!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
8.3

Perfekte Lage mitten im historischen Stadtviertel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2016
9.4

Highly recommend you to stay here. Mice friendly stuff, great location.:-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Maj 2016
8.0

Pretty typical backpacker's hostel. In a great location. Would only say that other guests made a lot of noise - the rooms aren't sound-proof - but it is in a quiet part of town. Bathroom was a bit mouldy, shower pressure was good. Really good price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Maj 2016
8.6

This place is okay but not amazing. It was full of school kids when I was there which was really annoying. Poor shower as well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Mikeyboywood2636
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Maj 2016
8.9

The 8 bed dorm was small but has no issues. The lockers if anyone wanted could of been forced open. Had an amazing stay and met 4 great people at this hostel. The free breakfast was good. You got toast and cornflakes, juice and hot drinks, the only negative thing about the breakfast was the toaster being so slow. The female staff where amazing, they went above and beyond, polite and helpful. The male staff were rude and miserable. Overall great hostel and I will be staying here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Maj 2016
6.3

You get what you pay for. Awesome location but the facilities and cleanliness could be better! The hostel smells quite bad. Not great atmosphere so not ideal for solo travellers looking to meet people. Overall a decent/ cheap option for 1-2 nights!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Maj 2016
7.7

Bathroom was not so good : we cannot change the pressure, orientation or temperature. There was moisture in the bathroom and it smells like sewer. We can hear all the people downstairs in the kitchen and dining room. Otherwise, this is a really good place !! The location is great, staff also, as well as breakfast !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.