Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Center Valencia Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 3157 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 3157 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Lip 2017
8.6

The room was a bit dirty, the showers and beds were old, but in general the location was amazing and the people

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Lip 2017
8.0

Lo peor fue el empleado de la noche, que tenía mucha mala onda. El resto todo excelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lip 2017
8.3

They offer tours and pub crawls - the pub crawls are super fun! Great location. Breakfast is just cereal and toast. Rooms were reasonable but the bathrooms were pretty bad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Lip 2017
6.3

The location is great. We stayed in a 6 bed dorm and the air condition wasn't working so it was really too hot to sleep! The staff said they would fix it every day but they never did! The room was so small we couldn't even open our locker and there was only one bathroom ok the whole floor! We asked the staff for some advice but they couldn't help at all. Anyways the location and the rooftop is lovely.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
9.4

Very nice hostel, perfect location, would go again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lip 2017
7.4

Some beds dont have plugs and you have to ask for AC to turn on.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
15 Lip 2017
6.3

Small and squishy rooms, no room to open your bag and even smaller bathrooms. Very basic hostel, no atmoshphere but good location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Lip 2017
9.1

Tolles Hostel zum übernachten, Lage perfekt und große Spinte Würde dort wieder hin wenn ich in Valencia bin

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lip 2017
6.0

Really great location and a lot to do. Met a lot of fun people there. The rooms where so hot and stuffy though and they aren't very regular about turning on the AC. In our room-the AC smelled terrible when it was on finally. The Todd area is really fun to hang out at-some of the staff was really nice and helpful and a few were pretty rude and unhelpful. Overall-was alright. The location is the best feature.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Lip 2017
8.3

Great location.! Everything is close by the place.! AC works great only sometimes it wld be off during the day whoch would get annoying beacause the rooms would be hot and stuffy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.