Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Center Valencia Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 3029 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 3029 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Maj 2017
6.3

El hostel está bien ubicado y es lo único bueno. No hay ambiente de hostel, no hay bar ni zona común para conocer gente. El desayuno está incluido, eso está bueno. Los baños sucios. Nos tocó en el 4to piso y había un solo baño compartido con todos los de mismo piso. Horrible!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
9.7

Excelente ubicación. Trato muy amable. Limpio. Desayuno de agradecer para ser gratuito.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
10.0

Buen sitio para alojarse, está en pleno centro. Limpio y recepcionistas simpáticos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
9.1

Es este alles recht gut. Sauber, freundlich und bestens gelegen. Perfekt fuer einen preiwerten Besichtigungstrip.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2017
9.1

This hostel is in THE best location in Valencia. We could walk anywhere in old town Valencia without a problem. They have bike rentals for very cheap, and also a pub crawl every night. Every person I came into contact with was friendly. The rooftop terrace is amazing, and they have laundry! LOVED IT !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Maj 2017
7.4

Very well located hostel. In the heart of the old Valencia and near the Turia park. The rooms are VERY tiny and not that clean. There is also a breakfast with the strict necessary. I wouldn't go a second time. But for 1 night, just to sleep it's more than OK.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
16 Maj 2017
5.7

Il n'y a pas eu de connection wifi la majorité du temps. Les murs dans les chambres étaient très sales... Par contre, l'emplacement était super et l'acces à la terrasse était agréable. Cependant, elle ferme à 22h ce qui est tôt.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
10.0

Great place! Recommend 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
9.7

Great place to stay!! Central location, clean, has all the stuff you need & is great value for money! Me & my mates went on the free walking tour which is fantastic for learning about all the history of Valencia. We also went on the pub crawl one night which is a must! You get to meet people from other hostels on the way & it's a great night out for sure! Would be a 10 if it not for having a bar like another hostel we visited, and maybe a revamp on the bathrooms & showers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2017
4.9

INTERNET NOT WORKING IN OVER A WEEK,"Clean sheets" stained of blood and poop-like,matrice very spongy,stair of bed unbelievable narrow and impossible to be used,toiletts really dirty and uncomfortable with doors not closing,showers OK, breakfast really really bad and full of sugar,location OK, staff indifferent,ALOT OF LOST DRUNK NOIZZY GUYS THROWING UP EVERYWHERE AND HITTING ON YOU AND ALSO OLDER CREEPER TRYING TO HOOK UP WITH ANY GIRL HE SAW.I paid 10 euros a day but definitely not going again

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.