Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Center Stay Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 137 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 6.4
  • Atmosfera 5.1
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 5.6
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 137 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 6.4
  • Atmosfera 5.1
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 5.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Cze 2017
9.7

Начитавшись довольно ужасных отзывов, решила рискнуть - уж больно удобное место расположения - и очень этому рада. Хостел вопреки тому, что писали, очень чистый и уютный. Душевный персонал - пошли на встречу и заселили гораздо раньше чек-ина, ну и чудесное расположение: через дорогу сердце Вильнюса. Рекомендую все и сама обязательно вернусь!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • antoniony2021
  • Ukraina, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
29 Kwi 2017
5.1

At hostel stay many people who work at Vilnus. It's make bad atmosphere there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Kwi 2017
8.9

Great location and the people were very nice and helpful! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Kwi 2017
4.0

I would not recommend it. The hostel is well located, but the dorm is very smelly, the staff does not speak English and there are some alcoholic people that living there. There is no common room and is hard to meet other travelers. No for Solo traveler.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
6.0

L'hôtel est bien placé, à 1min à peine de l'entrée de la vieille ville. Par contre l'auberge n'est pas du tout moderne, il faut appuyer tout les 3 minutes sur le bouton de la douche pour faire couler l'eau. Le papier peint est abominable et sent le vieux, les lits ont aussi l'air d'avoir fait leurs temps, quand on dort en haut on a l'impression que le lit peux céder à tout moment. Le personnel n'est pas très aimable, mais ça peut être dû à leurs faible niveau en anglais. Cette auberge m'a fait déprimée

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Kwi 2017
6.3

The best price, but that's all. Go if you want to help a local family to survive.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Lut 2017
7.4

Thank you for my stay at Centre Stay Hostel. The location is very good and staff are friendly but many speak little or no English. It is an old building still fitted out and furnished in "Soviet" style with minimal facilties in the kitchen. It is kept clean. There is no cooker only a single electric hotplate, a microwave and kettle. Despite notices issuing warning of heavy fines for smoking the place still smells of smoke and people smoke in the men's toilet. All round it is OK but not smart.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2017
3.7

The smell is unbearable, people live continually in the room and protest if you turn on the light, I had never seen such dirty bathrooms. I told them and they ignore me I was 2 days using the girls' bathroom. REGRETTABLE!!! Do not go ever

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.