Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Celica Art Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2,212 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2,212 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
Celica Art Hostel Located at Metelkova 8, , Ljubljana.
Celica Art Hostel
Slovenia
Ljubljana 1000 Metelkova 8
85% 2212
46.0568014 14.5162117
Celica Art Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Sie 2016
8.3

Auberge pour le moins originale ! Installée dans une ancienne prison et au milieu d'une ancienne caserne militaire transformée en lieu alternatif, occupé aujourd'hui par de nombreux artistes et salles de concerts ou bars ! L'ambiance est bien particulière ! Régulièrement sont organisés des soirées à thème, ce qui permet de faire facilement des rencontres. Bien qu'un peu excentrée par rapport à d'autres (on est tout de même dans le centre ville en 15min à pied), elle a bien d'autres a

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Sie 2016
5.4

I was expecting a lot more from this hostel I was actually excited to go to it. Arrived at about 11pm at night which the reception were good about letting me come in so late but I got to the 7 bed dorm to the most awkward layout . A double bed and a single so I had to share a room with a young couple . The room was so hot and the air conditioning unit did not work. The only window was on the roof which I couldn't reach to open. The waiting staff were rude and just over all not a good stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
7.1

Nice place. Clean and colorful. I would have liked more party people 😉

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Kajsafelicia
  • Finlandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Sie 2016
7.7

Nice hostel with all you need! Good vreakfast for 4e and nice helpful staff. Beds a little close to eachother, but all and all nice! Didn't meet that much people during this stay though!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
9.4

Great hostel!! Would highly recommend! Super friendly and very helpful staff, cheap beer, hot showers and a comfy bed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
16 Sie 2016
10.0

very cool place clean cousy with a young vibe

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
8.9

Sitio muy alternativo y diferente. Pero con un precio demasiado alto para lo que se ofrece, es solo una habitación ambientada en una celda. Muy limpio y con un ambiente joven y quizá algo alternativo. Limpio y seguro, personal muy amable. La ubicación si vienes o te vas en bus desde alguna otra ciudad es un 10 la estación de bus está a 5 minutos a pie. El centro queda algo alejado pero no más de 20 minutos a pie. Liubliana es pequeña y te la recorres a pie perfectamente.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
8.0

A nice clean hostel. Room was nice if not a bit strange with a ladder up to one of the beds. A short 10 minute walk into the centre of town. Overall very nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
8.9

Nice hostel, unique location in the artsy area of the city, extremely close to the bus station as well as to the center. Would just add lockers in the room (that can be properly locked) and put less beds in the dorm because you end up sleeping literally next to other travelers..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Sie 2016
8.0

Nice hostel located in a cool area. Didn't have much of a vibe though, maybe because it was a Sunday?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.