Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Caulaincourt Montmartre Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 4423 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 4423 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Maj 2017
9.7

Great hostel. Staff was so kind. I had to check out at 3:30am to catch an early flight and the staff stayed awake for me and even ordered me a taxi. The breakfast was also great. The croissants were delicious.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Maj 2017
8.3

Absolutely incredible location. Loved it so much! Wouldn't recommend paying extra for the breakfast if it's not included in your room, very average and next door is the most delicious patisserie. Room was very clean and nice. Everything worked and was in good condition. Very happy and loved our weekend in Paris

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2017
8.9

excellent location in Paris

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
3.1

This was by far the worst hostel for my stay in Europe. Staff was extremely rude, all of the appliances were broken, and the hot water was not functional for our entire stay. Tried to talk to the staff about their refund policy but was immediately shut down by the rude staff. Noticed that the staff was much friendlier to non-American travelers as they were to the Americans.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
8 Maj 2017
8.9

I will honestly say that I would stay here again. I had a private room which had it's own shower. It's all I needed for privacy. I think the price for Paris was ok. The room was cold but that's normal in Paris I lived there years ago and I had to get use to that. if you come expecting the place to be a 5 star hotel you better stay in a 5 star hotel. The point is the place is perfect for someone like me is practical and simple and just what I need. The staff was also really nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Kwi 2017
8.0

モンマルトルらしい階段の多い立地にある小さなホステルです。酒や階段の多いロケーションなので駅からの道順を間違えると急な上り坂を荷物を持って這い上がらなければいけないことになります。部屋は狭いですが、一人部屋にも洗面台とシャワーがあり(ただとても狭くて水はけが悪かったです)トイレだけ共用でした。フロントも24時間対応してくれます。無料の朝食も美味しかったです。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • evertaum
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Kwi 2017
10.0

Very cozy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2017
9.1

Los de la recepción tienen la mejor de las disposiciones para ayudarte sienpre. Uno paga lo correcto para el servicio que entregan. Desayuno igual todos los dias. Pero un desayuno contindente Con cocina y refri para dejar las cosas de cada uno. el único contra son las escaleras del sector. No recomiendo el hostal si vas con maleta grande y no quieres cargarla tanto Si bien no queda tan cerca del centro, el metro está a una cuadra y en 15 minutos estás en los lugares turísticos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
9.4

Super Lage, kurze Wege, sehr hilfsbereite und freundliche Mitarbeiter. Immer wieder gerne.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Kwi 2017
10.0

Très bon séjour, accueil très agréable, hôtel vivant et nous avons apprécié le calme et la vue de notre chambre double. manque un peu de rangements dans la chambre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.