Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Caulaincourt Montmartre Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 4,350 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 4,350 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.5
Caulaincourt Montmartre Hostel Located at 2 Square Caulaincourt 75018, , Paris.
Caulaincourt Montmartre Hostel
France
Paris 2 Square Caulaincourt 75018
78% 4350
48.8897215 2.3357105
Caulaincourt Montmartre Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
8.0

Stayed here for one night, hostel was in a great location in Monmartre, five minute walk away from the metro station. Toilet and bathroom space were a bit cramped but then again, it's Paris! Breakfast was ok, a bread roll and a croissant and tea/coffee/ orange juice. Good value for €19.95, would probably stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
9.7

Limpio, buena calidad-precio! Me atendieron muy bien sólo el desayuno era un poco básico por lo demás está perfecto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
7.4

Fui con una amiga y pasamos 2 noches allí. Estuvo bien, la relacion calidad-precio es buena. Si vas como nosotras, a ver la ciudad y estar poco en el hotel, es perfecto. Además es tranquilo y la zona donde esta ubicado, bien comunicado y muy bonito.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Lis 2016
9.7

We stayed at the hostel for 2 days. It was very good. There was croissant for breakfast. We were very pleased. Thanks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lis 2016
10.0

Two blocks away from the métro, very clean, breakfast well served and very nice staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
16 Lis 2016
8.3

l accueil n' était pas très chaleureux, voir froid suivant les personnes, contrairement aux autres fois où je suis venue....

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Lis 2016
7.4

Pros: - Location is Fantastic [5 minutes walk to the Sacre-Couer, surounding area packed with restaurants and bars and cool stuff] - Proximity to metro is good - Room was clean enough but seemed like not much care had been put into it - Beds and Bedding provided and sufficient - Breakfast included [Though mediocre offerings and once it hit 10 a staff member promptly yelled to tell us all to leave] Cons: - Staff a bit standoff-ish - Room up 4 lots of stairs [no elevator]

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lis 2016
8.0

From the hostel bus and tram station is really near by , hostel rooms are really small but people's are really nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lis 2016
8.9

Bon hostel bien situé à Paris, propre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
7.4

Buena ubicación.Buen desayuno, camas cómodas, buena calefacción. Pocos enchufes en las habitaciones. Habitaciones pequeñas para tantas camas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.