Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Caulaincourt Montmartre Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 4470 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 4470 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Lip 2017
7.4

El hostel esta bien, es pintoresco y muy bien ubicado. El desayuno es básico pero bueno. Lo que tengo que destacar es la pésima atención del personal. Salvo un solo empleado que se portó amable, el resto de los recepcionistas ni siquiera respondían al saludo. Ni que hablar si solicitabamos alguna recomendación o teníamos consulta. Siendo un lugar tan turístico como París, creo que es una gran falla.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • roodydoody
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
8.3

The bar was permanently closed. I wish the luggage room was clearly accessable. It is like I had to know to insist. They told ne know when I first arrived... overall, I would go back. Staff were very helpful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2017
6.0

Location was in a nice neighborhood. Room was very small and dark. The light kept flickering which was annoying. Good for one night stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Lip 2017
8.9

Em geral o hostel é bastante bom, principalmente considerando os preços de Paris e a localização! Deixou um pouco a desejar na segurança, já que não tinha armário com chave no quarto. Também a limpeza dos quartos não era muito minuciosa, limpavam somente o banheiro e o chão do quarto era cheio de cabelos e sujeiras. O lugar possui muitas escadas, mas isso é bastante característico da cidade de Paris, principalmente do bairro de Montmartre, quem viaja com malas muito grande pode ter problemas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Lip 2017
8.3

Me encantó que tuvieran un recepciónista que hablara español!! Y el desayuno muy bien!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Puerto Rico, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2017
9.4

Very cozy and parisian. Although is far from the center, it's right in the heart of Montmartre, which is rich in history, art, food and magic.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2017
9.4

Súper cool, vuelvo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Cze 2017
2.6

Not very clean, noisy at midnight (you can hear everything), beds aren't comfortable, no security at all, basic breakfast (croissant and cereal), reception closes at 2 am, they make you leave the room from 11 to 4 because "they have to clean the rooms", super rude staff, not that close to the city center and on top of ALL that I forgot to bring my plug to charge my US devices and the front desk guy sended me to one of the sketchiest part of Paris (Barbes). Not recommending it or going back ever.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Cze 2017
7.4

I had a hard time finding this place and it wasn't in the best area of town. The people were OK, the rooms large but had "interesting" bunk beds. All in all, it was fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2017
10.0

First experience in a hostel and it was an amazing one! Very friendly staff and perfect location! Close taxi ride from all the main attractions in Paris and even walking distance if you're feeling adventurous ;) thank you for everything! Defiantly recommend! 10/10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.