Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cathedral House Sevilla

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 192 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 192 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Cze 2017
10.0

Maria was such a great host and we really had a pleasant stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
8.3

The rooms were very small but the location was good. The breakfast was all out by the time we went to go get it but I felt safe and it was fine for a cheap hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2017
2.0

Think about all the discomfort that you could possibly have while staying at hostels. This place has them all. Imagínate las molestias que pueda tener mientras te quedes en hostales. Este hostal tiene todos. 호스텔에서 지내면서 불편한 점들을 생각해보세요. 이 곳에 다 있습니다.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Maj 2017
10.0

Hermoso hostel, muy tranquilo con excelente ubicación, super limpio, el personal super amable! Definitivamente excelente lugar para hospedarse!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2017
8.0

Bon emplacement par rapport aux visites. Mais une seule salle d'eau incluant la partie toilettes pour tout l’hôtel, c'est un peu juste. Sinon un personnel très aimable quand il est présent.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Kwi 2017
10.0

Un hostal muy recomendable. Muy tranquilo y en una zona muy bien ubicada. El personal siempre atento a cualquier cosa. Seguro que volveré.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
9.7

Great and central location - walking distance to many things in Seville. The street is very lively - can get loud at night because of the bars. However, the living space was very clean and comfortable. The host was welcoming and informative. There was also an elevator which was a great plus!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2017
8.6

It's a cute place, not a real hostel as you imagine. Everything is really nice in here, they take care that you are feeling good. But for me it wasn't the right place, because there isn't a social atmosphere to meet other travelers (especially when you're traveling alone). But if you want to have a calm place where you can relax after sightseeing maybe it's the right place for you. Depends on what you are looking for.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • skinnnn
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Mar 2017
10.0

성당 바로 앞이면서 아주 대로변은 아닌 위치가 좋았음. 4인실의 경우 발코니 문으로 햇살이 들어와서 항상 포근한 분위기. 방이나 화장실 모두 살뜰하게 정돈되어 있음. 조식은 근사한 정도는 아니지만 시리얼과 빵 쥬스 등이 준비됨. 특히 2층침대임에도 불구하고 소음이 심하지 않아 굿잠.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lut 2017
10.0

A beautifully situated hostel - so small and private it almost felt like being in a large apartment. Nine euros to do laundry was perhaps a little expensive, but the facilities were great - particularly the bathroom which felt just like being in a proper home! Had a great couple of nights here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.