Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cathedral House Sevilla

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 180 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 180 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • skinnnn
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Mar 2017
10.0

성당 바로 앞이면서 아주 대로변은 아닌 위치가 좋았음. 4인실의 경우 발코니 문으로 햇살이 들어와서 항상 포근한 분위기. 방이나 화장실 모두 살뜰하게 정돈되어 있음. 조식은 근사한 정도는 아니지만 시리얼과 빵 쥬스 등이 준비됨. 특히 2층침대임에도 불구하고 소음이 심하지 않아 굿잠.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lut 2017
10.0

A beautifully situated hostel - so small and private it almost felt like being in a large apartment. Nine euros to do laundry was perhaps a little expensive, but the facilities were great - particularly the bathroom which felt just like being in a proper home! Had a great couple of nights here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Lut 2017
8.9

Mis amigos y yo nos hemos sentido muy a gusto en el Cathedral House Sevilla, con la ubicación excepcional que tiene, el buen servicio, personal muy atento,...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
10.0

This was a great hostel on the whole, so close to everything I wanted to visit, right in the centre, very clean, with helpful and polite people working there! The breakfast is also great! Would definitely recommend it and would absolutely stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
10.0

We had a wonderful experience at the Cathedral House Hostel. The room was very clean and the beds were very comfortable. The staff was really friendly and gave us some great tips to discover Sevilla. The location couldn't have been better and price quality was perfect. You get absolute value for money at this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Lut 2017
9.4

직원이 매우 친절하고 위치도 매우 좋습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
9.7

My friend and I booked a 4-bed female suite but actually ended up getting a room all to ourselves. The beds were the most comfortable I've slept in at any hostel, you just sink into them. The space is very beautiful, full of light and has very cute decor. Would've liked a few more options for the breakfast but for the price, you're definitely getting a great value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
7 Gru 2016
7.7

위치가 엄청 좋습니다. 대성당에서 걸어서 약 2-3분? 세비야 북쪽에 있는 순수예술 미술관 (개인적으로 강추입니다. 미술관 앞에 개인 화가들이 자기들 작품 파는데 그것도 흥미로웠어요), 전망대 등을 가는데도 위치가 나쁘지 않습니다. 그런데 조식 시작 시간이 9시반(9시부터 준비해서 먹을 순 있습니다)이고, 4인 방이 좀 좁습니다. 둘이 한번에 캐리어를 피면 중간 공간이 꽉찰듯한...? 세비야 다른 숙소들 가격이 기억은 안나지만 제가 묵은 그라나다나 코르도바의 다른 호스텔에 비하면 가격 대비해서 좀 아쉬웠네요. Awesome location, friendly staff. but breakfast starts at 09:30 and room is quite small.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lis 2016
10.0

Es un lugar muy tranquilo y la ubicación es excelente estuve 9 días ahí :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lis 2016
8.3

good in general in the centre of seville

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.