Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cathedral House Sevilla

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 168 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 168 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
Cathedral House Sevilla Located at Calle Arfe 36, , Seville.
Cathedral House Sevilla
Spain
Seville Andalucia 41001 Calle Arfe 36
91% 168
37.3853497 -5.9953451
Cathedral House Sevilla
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Ekwador, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2016
10.0

Es un lugar muy tranquilo y la ubicación es excelente estuve 9 días ahí :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Paź 2016
9.4

Hotel très sympathique. Tres central. Salle de bains à partager entre deux chambres (pour les dortoirs). On a l'impression d'être chez soi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Paź 2016
9.1

This place is absolutely adorable and a delight to stay at! The breakfast in the morning is more than I expected with cereals, toast, croissants, muffins, and juice. The beds are super comfortable and the lockers are spacious. The only downside was there was only one outlet in the entire dorm room, however, there are only four people in the room so it can be resolved.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Paź 2016
8.6

Friendly staff. Nice decoration. Small rooms. Very quiet

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
9.7

Amazing place to stay, beautiful staff, clean and homely. Great value for money. Get a private room with the ensuite if available- it's perfect for couples!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sie 2016
10.0

We loved EVERYTHING about Seville and the hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
6 Sie 2016
6.0

Staff member Ana was lovely, so nice but her English is limited & we spoke no Spanish so she wasn't much help with questions.. The other lady was quite unfriendly. The double bed room was just two twin beds pushed together. Hardly any floor space. Bathroom spacious but could have been cleaner. Only one power plug in room. Air conditioning pumped air temperature not cold air. In August we really struggled with no air con. Would not recommend. Stay at La Banda instead

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Lip 2016
9.1

If you don't want a messy place with lots of people I recommend this place. If your want meet new people and have the party atmosphere this is definitely not the place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.