Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cathedral House Sevilla

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 199 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 199 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Lip 2017
10.0

Great hostel, one of the best we went to in Spain. The woman in charge was extraordinary and really comprehensive. We had to leave early the next morning and she left us something to eat for breakfast anyways. We had a great clean room and washroom. It is right near all the attractions you want to see.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
9.1

In het centrum gelegen acommodatie, alles goed bereikbaar vriendelijk personeel ontbijt viel een beetje tegen kamers zijn schoon bedden konden beter. al met al is het een aanrader!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2017
9.4

Ótima localização, próximo aos principais pontos turísticos. Ambiente tranquilo, agradável e familiar, perfeito para uma boa noite de sono.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Cze 2017
9.7

We loved staying here! It is more B&B than hostel since it is so small, but they had everything we needed: strong wifi and air conditioning, clean and large showers, and a super comfortable room. The staff was also very helpful and it seems like it is right in the center of the city (though Sevilla is small).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2017
10.0

Maria was such a great host and we really had a pleasant stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
8.3

The rooms were very small but the location was good. The breakfast was all out by the time we went to go get it but I felt safe and it was fine for a cheap hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2017
2.0

Think about all the discomfort that you could possibly have while staying at hostels. This place has them all. Imagínate las molestias que pueda tener mientras te quedes en hostales. Este hostal tiene todos. 호스텔에서 지내면서 불편한 점들을 생각해보세요. 이 곳에 다 있습니다.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Maj 2017
10.0

Hermoso hostel, muy tranquilo con excelente ubicación, super limpio, el personal super amable! Definitivamente excelente lugar para hospedarse!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2017
8.0

Bon emplacement par rapport aux visites. Mais une seule salle d'eau incluant la partie toilettes pour tout l’hôtel, c'est un peu juste. Sinon un personnel très aimable quand il est présent.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Kwi 2017
10.0

Un hostal muy recomendable. Muy tranquilo y en una zona muy bien ubicada. El personal siempre atento a cualquier cosa. Seguro que volveré.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.