Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cathedral House Sevilla

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 170 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 170 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4
Cathedral House Sevilla Located at Calle Arfe 36, , Seville.
Cathedral House Sevilla
Spain
Seville Andalucia 41001 Calle Arfe 36
90% 170
37.3853497 -5.9953451
Cathedral House Sevilla
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Sty 2017
9.7

My friend and I booked a 4-bed female suite but actually ended up getting a room all to ourselves. The beds were the most comfortable I've slept in at any hostel, you just sink into them. The space is very beautiful, full of light and has very cute decor. Would've liked a few more options for the breakfast but for the price, you're definitely getting a great value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
7 Gru 2016
7.7

위치가 엄청 좋습니다. 대성당에서 걸어서 약 2-3분? 세비야 북쪽에 있는 순수예술 미술관 (개인적으로 강추입니다. 미술관 앞에 개인 화가들이 자기들 작품 파는데 그것도 흥미로웠어요), 전망대 등을 가는데도 위치가 나쁘지 않습니다. 그런데 조식 시작 시간이 9시반(9시부터 준비해서 먹을 순 있습니다)이고, 4인 방이 좀 좁습니다. 둘이 한번에 캐리어를 피면 중간 공간이 꽉찰듯한...? 세비야 다른 숙소들 가격이 기억은 안나지만 제가 묵은 그라나다나 코르도바의 다른 호스텔에 비하면 가격 대비해서 좀 아쉬웠네요. Awesome location, friendly staff. but breakfast starts at 09:30 and room is quite small.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lis 2016
10.0

Es un lugar muy tranquilo y la ubicación es excelente estuve 9 días ahí :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Paź 2016
9.4

Hotel très sympathique. Tres central. Salle de bains à partager entre deux chambres (pour les dortoirs). On a l'impression d'être chez soi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Paź 2016
9.1

This place is absolutely adorable and a delight to stay at! The breakfast in the morning is more than I expected with cereals, toast, croissants, muffins, and juice. The beds are super comfortable and the lockers are spacious. The only downside was there was only one outlet in the entire dorm room, however, there are only four people in the room so it can be resolved.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Paź 2016
8.6

Friendly staff. Nice decoration. Small rooms. Very quiet

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
9.7

Amazing place to stay, beautiful staff, clean and homely. Great value for money. Get a private room with the ensuite if available- it's perfect for couples!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sie 2016
10.0

We loved EVERYTHING about Seville and the hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
6 Sie 2016
6.0

Staff member Ana was lovely, so nice but her English is limited & we spoke no Spanish so she wasn't much help with questions.. The other lady was quite unfriendly. The double bed room was just two twin beds pushed together. Hardly any floor space. Bathroom spacious but could have been cleaner. Only one power plug in room. Air conditioning pumped air temperature not cold air. In August we really struggled with no air con. Would not recommend. Stay at La Banda instead

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.