Hostelworld.com

Caterina Private Rooms and Apartments

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,076 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,076 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
Caterina Private Rooms and Apartments Located at VI.Terz krt.30.III.28., , Budapest.
Caterina Private Rooms and Apartments
Hungary
Budapest 1066 VI.Ter�z krt.30.III.28.
84% 1076
47.5064176 19.0611505
Caterina Private Rooms and Apartments
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • ceydaozkahveci4222
  • Turcja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Maj 2016
8.6

Everything is fine, good value for money. You should be aware that there are too many stairs and no elevator. Private bathroom is private but not in the room, it's at the common area

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Kwi 2016
9.7

It is a very nice hostel with a great atmosphere. Perfect for backpackers and low budget travelers. The stuff was very friendly and helpful. Breakfast was very basic but ok. Nothing was missing except a bin I'm the rooms. But that's "survivable" :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
8.9

Caterina Hostal is perfect, central, very clean, friensly rooms, save. When I came back to Budapest I will stay again in Caterina Hostal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Lut 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Trochę trudno znaleźć, ale ogólnie bardzo dobra, nie będzie podatek miejski

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • www89757com
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
16 Sty 2016
7.7
Przetłumaczone przez Google

Dobra, w porządku

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2016
8.6

You can not judge by the looks from outside or the stair. Unfortunately ALL Budapest is plagued bu old buildings in seriour need of a facade renovation job. Perhaps entire renovation job.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Gru 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

Ten hostel był miły, ale dość przeciętne. Nie ma windy i kilka schodów. Były dwie bramy, które zapewnione bezpieczeństwo, ale najwyraźniej personel sprzątający wziął jeden z naszych kolegów z hostelu i małe ładowarka do telefonu torby. Więc polecam korzystania z szatni. Nie czują się zagrożeni, lokalizacja jest blisko zabytków i wszystko - to był tylko ogólnie nie tak ładna jak to mogło być. Personel był przyjazny, ale dał nam sprzeczne informacje na temat Hostel / miasta. Ogółem dobre doświadczenie.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Gru 2015
9.7

Nell'ostello tutti sono gentili, ottimi i servizi che offrono nella struttura, e la posizione è davvero invidiabile! Noi non abbiamo mai preso la metro! Consigliatissimo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.