Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Caterina Private Rooms and Apartments

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
Caterina Private Rooms and Apartments Located at VI.Terz krt.30.III.28., , Budapest.
Caterina Private Rooms and Apartments
Hungary
Budapest 1066 VI.Ter�z krt.30.III.28.
86% 1104
47.5064176 19.0611505
Caterina Private Rooms and Apartments
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
7 Sie 2016
10.0

100% stay with these guys if you can. We got a huge apartment totally private with a kitchen and bathroom in an amazing location for an amazing price. Staff were helpful and friendly and very accommodating I will be back for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Sie 2016
9.7

Very pleasant place. A place to chill out in rather than party in

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Sie 2016
7.4

Very good location but this means it can be very noisy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lip 2016
8.9

For the price I cannot complain. If you are a light sleeper than you should stay elsewhere but the staff are great and it is clean. There is a safe in the office to keep your valuables and you can walk everywhere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2016
9.7

Wir haben uns sehr wohlgefühlt bei caterina - eine richtig schöne albauwohnung, saubere zimmer und duschen, eine sehr hilfsbereite besitzerin, wlan, Gepäckaufbewahrung und eine u-bahn und Straßenbahn-haltestelle direkt vor ort. Wir würden sofort wieder buchen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Lip 2016
10.0

fantastic and cheap

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2016
8.0

Hard to find the entrance as the gate is small and not visible clearly, but on top of that its adjacent to Western Union . Staff is very nice and helpful, breakfast is too good. view from the hotel is nice, Room are tidy and clean, Overall best place is such a price and it is in the center of city so everything is at walking distance. I will recommend to go

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lip 2016
8.0

Excelente localização. Dona muito simpática e solicita Único ponto negativo é que o apartamento orivado tinha um cheiro bem forte, nada impossível de aguentar mas um.aviso para próximos mochileiros

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Lip 2016
10.0

Loved our stay here! The host is so so lovely and helpful, and the hostel is modern, clean, and high end hostel!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • omartsc2171
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Lip 2016
9.1

El cuarto con tres camas super amplio y cómodo. La chica que nos atendió muy amable. Dejaron a mi amigo quedarse sin reserva. Lástima que sólo fue una noche. Volvería definivamente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.