Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Catba Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 261 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 261 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.2
Catba Hostel Located at 160 Nui Ngoc street, Hai Phong, Cat Ba Island.
Catba Hostel
Vietnam
Cat Ba Island 0313 160 Nui Ngoc street, Hai Phong
76% 261
20.7247690 107.0521973
Catba Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
9.1

Nice and cheap. The breakfast is not included but can be bought for regulare prices. The staff is friendly and helpfull.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Sty 2017
6.9

Good value for money, don't expect too much.. Everything was kind of clean, but not really.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Sty 2017
8.6

Checked in needing somewhere a little more relaxed after the New Years madness in Hanoi. $3 a night for a comfy clean bed, including a very decent buffet breakfast! Amazing value. No atmosphere/social area but good location. If you're after a bit of downtime for an amazing price then can't really go wrong.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Gru 2016
6.9

For such a cheap hostel, you can't be too picky. A little far from the main road, and up an incline, but not terrible. Beds are fine, but are covered in plastic under the fitted sheet- pretty loud. Each bed has a few outlets, a fan, and a light; middle beds are divided by a sheet hung between them. Not a big common area, but there is a lobby on the first floor with tables and booths, and a table with plastic chairs outside. Food can be ordered. Nice hot water in the bathroom.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Gru 2016
10.0

Ottimo rapporto qualita prezzo.. Ho soggiornato in un dormitorio misro con 6 letti e bagno in camera. Buona la pulizia e gli asciugamani sono compresi nel prezzo. La colazione non è inclusa ma è davvero economica. Bevande dal frigo altrettanto economiche. Ho fatto un un tour proposto da loro per 13$.. Poche persone sulla nostra barca che ci ha portato per halong bay, monkey island, kayak, pranzo e snorkeling.. Ne vale davvero la pena! Consiglio vivamente questo ostello! Staff gentilissimo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Gru 2016
8.9

Great people, owner is hilarious. Did the halong bay day tour which was really good and only cost $13 and sorted out transport from cat ba to phong nha too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Gru 2016
10.0

Amazing hostel and the cheapest hostel in earth

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Gru 2016
9.4

I liked this hostel because it has a nice bed, clean toilet, personal locker, the chepeast tour deal to Halong Bay (a day trip per 13 U$, with lunch and kayaking) and it is very close to the main road. Nothing to complain about. Actualy I was very surprised for the service considering the low price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Gru 2016
8.9

Buen sitio para dormir, relación calidad - precio está genial, el personal muy atento y amable. Puedes contratar actividades y servicios de bus desde el establecimiento. Está cerca del centro aunque a lo alto de una cuestecilla.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Gru 2016
7.7

Le patron est très sympa, il propose les tours les moins chers de l'île. Concernant la propreté de la salle de bain, c'est limite.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.