Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cat and Moose Backpackers Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 107 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 107 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.2
Cat and Moose Backpackers Lodge Located at 305 Long Street, 8001, Cape Town.
Cat and Moose Backpackers Lodge
South Africa
Cape Town 305 Long Street, 8001
92% 107
-33.9266965 18.4147167
Cat and Moose Backpackers Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Sie 2016
8.9

Value for money is in the middle, because I was on the street side and it was very hard to sleep between 1 am to 5 am, the street was very noisy

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
9.4

Lovely and safe, clean place in the hearth of CT. A big thank to the best staff ever!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2016
8.3

Rooms are quite chilly - so better bring an extra blanket if travelling in winter ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
10.0

A lovely stay for travelers! I shared room with some amazing people and every time I walked passed the reception I could have a nice chat with the wonderful staff! I would highly recommend this place and I would myself love to stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Lip 2016
10.0

Easy ti find from CT station. Direct in bus t go t the Table Mountain, Lion's Head or Signal Hill. And my congrats t John, a top manager who made my stay a great one by advicing and arranging the rest of my trip just the way ive wanted from the start. Vote John for president !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2016
6.9

The staff is super nice and the hostel has the perfect location. Unfortunately it was winter and there was no heating or isolation, so we were freezing all the time 😞

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Cze 2016
10.0

Lo recomiendo. Calidad precio inmejorable. Servicio habitaciones como hotel. Muy limpio. Original y seguro. La ubicacion és centrica. Los trabajadores te ayudan i aconsejan. Nos ha encantado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
10.0

Great hostel!! Very chill and welcoming. Would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.