Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casual Way

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 203 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 203 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
15 Lip 2017
2.3

Not worth the stay! Staff are unwelcoming and place is very unclean and dirty. Male staff barge into female dorm unannouced. Female staff walked into dorm at 1am looking for another guests bags with no regards to the time and no apology.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Lip 2017
4.6

가오슝에 놀러 오신다면 이 호스텔은 가급적 묵지 않는 것을 추천해요.메이리다오 역에 있어서 위치가 편리하긴 하지만 스태프가 매우 친절하고 반갑게 손님을 맞이하기 버다는 사무적으로 대해요. 한 마디로 손님을 대하는 태도는 영 꽝이네요. 또한 샤워부스와 변기가 한 층에 하나밖에 없어 씻기가 매우 불편해요. 또한 방 안에 라커도 없고 객실 문을 잠글 수도 없어서 매우 불안해요. 오직 위치만을 고려하신다면 이 호스텔로 오시고 다른 걸 더 중요하게 여기신다면 다른 호스텔로 가세요.이 호스텔은 말 그애로 값싼 비지떡입니다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Lip 2017
9.4

Owner was very helpful and friendly. Dorm beds were bigger than the std and the place is clean. Enjoyed my stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Cze 2017
7.7

位置在市中心,十分方便。住宿內亦能提供基本設施,而大樓擠迫,隔音較差,且昆蟲較多,衛生有待改善。 因此只建議給單身旅客、背包客或經濟旅行者入住,其他旅客入住前請三思。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
19 Maj 2017
8.0

Staff are all friendly. Clean and pleasant environment.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Maj 2017
9.7

Ich war nur eine Nacht da, aber ich empfand es als sehr angenehm und würde das Hostel weiterempfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2017
8.9

Nice to stay in Kaohsiung! I stayed at Casual Way for 2days. Staffs and people staying here were kind and open minded. I had a good time :) It takes just 3min walk to get here from Formosa Boulevard station and there are 2 or 3 city public bike stations around. There is a small Taiwanese breakfast caffe in front of Casual Way! 美麗島駅から歩いて3分ほどで着きます。この駅のそばにレンタル自転車置場(c-bike)があるので毎日利用していました。愛河や三鳳宮は自転車で行けます。台湾式の朝ごはんが食べられる所もホステルの目の前にあり。台北行きのバス停までは歩いて10分。六合夜市も近くにあるのですごく便利。シャンプーとボディソープあり。スタッフも親切です!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
3 Kwi 2017
8.6

Good location in Central Kaohsiung with eateries, shopping areas and two street/night markets. Big and clean rooms, good ventilation and a lot of amenities (soap, shampoo, hair dryer, towel, etc). Only con: difficult to find as it's not at the intersection as stated; I had to call the staff to locate the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Colster
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
1 Kwi 2017
3.7

This hostel doesn't deserved the rating it get. It has no atmosphere, staffs hardly speak English, bathroom so small. Place is messy and dirty. Power cord running from bed to bed a tripping Harvard. Place not much cheaper than other nice and clean hostels in the area.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Mar 2017
7.4

Madress very thin. Few toilets and showers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.