Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Castle Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 584 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 584 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
10.0

Really nice stay at Castle Hostel. The hostel is really nice, clean and cosy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2017
9.7

Posizione eccellente, personale molto gentile e disponibile, camera pulita e accogliente anche se piccola. Unica pecca la connessione e wifi "ballerina e debole" forse per la posizione della camera al piano alto. Non posso recensire la colazione perché siamo partiti all'alba... ma devo dire che la cucina era ben attrezzata e pulita. Consigliato vivamente anche per la tranquillità.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2017
8.0

Really nice hostel. Warm and quiet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
9.7

Lovely hostel with very friendly staff and owner. Its very small and compact, but has everything. complimentary tea and coffee and breakfast cereal and toast, as much as you like. Quite and considerate fellow guests, however, its on a very busy street, so that noise is audible at times. Public car park just across the road which was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
13 Mar 2017
8.9

Nice place to stay in Tralee, the private 2 bedroom was perfect.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2017
8.6

Hostel was ok. Both Steve & Nick are friendly. It was very quiet though as possibly off season. Breakfast ordinary, wifi only worked in reception and kitchen which was a bit inconvenient especially when you want to book things at the end of the night. Also beds are a bit creaky. Bathroom was great, hot water was available too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Gru 2016
9.4

Very sweet couple running this hostel! Really appreciated them storing my bags while I walked a few days of the dingle way!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lis 2016
10.0

Sehr nettes, gemütliches und familiengeführtes hostel in tralee. Der hostelvater war sehr nett und wir hatten einen schönen Aufenthalt. Danke dafür!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
10.0

My week at the Castle Hostel was excellent. Great Staff, Central Location, Great value for money, Very Clean & All my needs were met and more.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
10.0

I stayed for 8 nights in Castle Hostel and I was very satisfied with my stay, high level of cleanliness, excellent Quality of personal supervision by owners themselves made my stay there a delightful experience. I highly recommend it to all

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.