Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Castle Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 520 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 520 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
Castle Hostel Located at Castle Street, Kerry, Tralee.
Castle Hostel
Ireland
Tralee Kerry Castle Street, Kerry
86% 520
52.2692603 -9.7039908
Castle Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Lip 2016
9.7

Very central but quiet during the night. Staff was extremely friendly and helpful. Clean and tidy, especially the bathroom. (We had a room en suite)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lip 2016
10.0

Great place. Good staff. Excellent location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2016
10.0

A wonderull, nice Hostel. You feel like in a family😊 Friendly and helpfull Staff. Thanks to Claire ....!!!! I will stay here when i come back To Tralee!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gillesprochasson5154
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Lip 2016
8.0

Tout est très petit et assez inconfortable dans cet hostel, le pire étant le cabinet de toilette, entre le bruit du ventilateur et celui du chauffe-eau instantané, discrétion impossible !!! Attention aux brûlures possible avec ce fichu chauffe-eau ...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Cze 2016
7.4

Niveau sécurité, c'est pas top. Personne ne fermait jamais la porte à clé. Donc n'importe qui avait accès à la chambre et donc aux affaires de chacun. Autre point négatif : matelas à ressorts Le manager est très agréable et dévoué. L'auberge est située dans la rue principale de Tralee. Mais il n'y a pas grand chose à faire à Tralee....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Cze 2016
7.7

Unglaublich schlechte betten-quietschend und durchgelegene matratzen. Auch die bettwäsche wurde nicht gewechselt was man am geruch bemerkte. Sonst ziemlich sauberes und gemütliches hostel. Das bad im 8-bett zimmer wat toll!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Cze 2016
10.0

such a lovely place! Staff is very cool and I'll go back with no hesitation!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Cze 2016
10.0

Very good hostel. Highly recommended! I'm definitely gonna stay here if I'm in Tralee again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2016
9.7

I stayed here for 2 nights and loved it. The hostel is very clean and it had a very welcoming atmosphere. If I ever make it back to Tralee, I would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2016
9.4

Nice small hostel. The hostel manager was very friendly and I enjoyed to talk to him. There are free lockers, just ask if you want to use one. Nothing to complain. I can recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.