Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Castle Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 572 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 572 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
Castle Hostel Located at Castle Street, Kerry, Tralee.
Castle Hostel
Ireland
Tralee Kerry Castle Street, Kerry
86% 572
52.2692603 -9.7039908
Castle Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Gru 2016
9.4

Very sweet couple running this hostel! Really appreciated them storing my bags while I walked a few days of the dingle way!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lis 2016
10.0

Sehr nettes, gemütliches und familiengeführtes hostel in tralee. Der hostelvater war sehr nett und wir hatten einen schönen Aufenthalt. Danke dafür!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
10.0

My week at the Castle Hostel was excellent. Great Staff, Central Location, Great value for money, Very Clean & All my needs were met and more.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
10.0

I stayed for 8 nights in Castle Hostel and I was very satisfied with my stay, high level of cleanliness, excellent Quality of personal supervision by owners themselves made my stay there a delightful experience. I highly recommend it to all

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lis 2016
9.1

Hatte einen kompletten Schlafsaal für mich allein. Übliches Continental Frühstück, saubere Räume, wahnsinnig nette Familie. Manko: die Matratze meines dort verwendeten Bettes sollte ausgetauscht werden. Extrem durchgelegen und man spürte den kaputten Fedekern. Ansonsten empfehle ich das Hostel defintiv weiter.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Paź 2016
9.4

Great location. Owners very friendly and helpful. Definitely would stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Paź 2016
7.4

Grand auld spot!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Paź 2016
8.6

A small clean hostel- great location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Paź 2016
7.7

Bin emplacement. Servietttes aà disposition. Personnel peu engageant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Wrz 2016
8.0

Just the job. Reasonable accommodation for a reasonable price. Good, lively atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.