Hostelworld.com

Castle Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 485 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 485 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
Castle Hostel Located at Castle Street, Kerry, Tralee.
Castle Hostel
Ireland
Tralee Kerry Castle Street, Kerry
83% 485
52.2692603 -9.7039908
Castle Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Kwi 2016
9.4

Eine Empfehlung für jeden der den dingleway läuft und eine erste günstige Unterkunft braucht! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
8.3

Friendly staff, nice location, great city to access the Dingle Peninsula and the Ring of Kerry. People there in Tralee were very friendly. Recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Kwi 2016
6.6

Ist ok, aber Tralee ist langweilig

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Mar 2016
8.0

Auberge de jeunesse dans le centre ville, le personnel est très agréable et très à l'écoute des demandes des touristes. Problème de chauffage lors de notre nuit. Petit déjeuner très correcte. Dommage de manger face à un mur dans le réfectoire, la disposition des pièces serait à revoir. Ville très agréable, avec de nombreux pub et une bel ambiance. Entre l'anneau de Kerry et la péninsule de Dingle, l'emplacement géographique de la ville est parfaite.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Mar 2016
10.0

Niente da dire. Fantastico, personale molto gentile e ostello molto pulito.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2016
4.3

Terrible beds!! Worst sleep i have ever gotten. Felt extremely sore when I woke up. I kept being woken up because I could feel springs in my back. The blankets also had a very musty smell to them. Bathroom didn't have a proper lock on it. I came in later and was greeted as if I was a nuisance.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Mar 2016
7.1

Auf unserem Roadtrip haben wir hier eine Nacht genächtigt. Empfang war freundlich, zimmer klein aber für uns ausreichend. Bad im zimmer , wenn man das Licht anmachte, ging die Lüftung mit an. Diese war sehr laut , schlafen war dabei kaum möglich. Die Betten waren extrem durchgelegen. Das Frühstück war mehr schlecht wie recht. Wobei unsere Ansprüche doch auch nicht sehr hoch sind. Wir würden nicht nochmal wieder kommen

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
9.4

Great place to stay very welcoming clean and very friendly staff.the place to stay for backpackers or people on tight budget.facilities really clean.lovely hot shower.would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2016
9.4

Petite auberge parfaite et chalereuse La rue est bruyante a la fermeture des bars, préférez les nombreuses chambres qui donnent de l'autre coté !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2016
8.3

Sehr zentrale Lage mit freundlichen und hilfsbereiten Hostelbesitzern! Ausstattung und Frühstück sind ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.