Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Castle Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 537 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 537 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
Castle Hostel Located at Castle Street, Kerry, Tralee.
Castle Hostel
Ireland
Tralee Kerry Castle Street, Kerry
86% 537
52.2692603 -9.7039908
Castle Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Sie 2016
9.4

I liked the staff. Except for the owner who was very rude to me and several other guests. She made me not want to return there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
6.0

A very small dorm room with poor ventilation.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • chris_ac78
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Sie 2016
6.6

Cuisine à disposition. Petit espace de vie. Chambre qui ne fermait pas. Serviette de douche fournie. Carte bleue non acceptée.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Sie 2016
9.1

Thanks for making us feel welcome & comfy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sie 2016
9.1

Petite chambre simple mais tres propre. Hostel bien place dans Tralee.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
8.6

Had a lovely few days in tralee , hostel near town so not a too far to walk from shops or train station, i would recommend this hostel to people for a cheap get away .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 36 Recenzje
29 Lip 2016
8.3

GOOD: It's a hostel managed for a beautiful Irish family. Staff was very nice. Free breakfast was okay. Price was fine. BAD: Only one bathroom for 13 beds (2 rooms). WiFi does not work in the rooms upstairs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
9.7

Gut gelegenes Hostel und das Preis Leistungsverhältnis ist sehr gut.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2016
6.9

Idéal pour un passage d'un nuit. Pas de parking. Ville agréable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
23 Lip 2016
8.3

Clean room and private ensuite. Room was decent size but no lockers. Sufficient for a night stay. Breakfast included. Wifi didn't work in rooms - only common area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.