Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Castle Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 551 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 551 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
Castle Hostel Located at Castle Street, Kerry, Tralee.
Castle Hostel
Ireland
Tralee Kerry Castle Street, Kerry
88% 551
52.2692603 -9.7039908
Castle Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Wrz 2016
9.7

Good little hostel. Very straight forward. Kitchen is a little cramped but still able to get your cooking done. Only complaint was the beds were a little tough, but they got the job done. Very clean facility ! Will stay again when in Tralee.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
6.0

Alles in allem okay. Mitten an einer hoch frequentierten Kneipenstraße gelegen - dementsprechend laut nachts. Auf den Zimmern keine Verschließmöglichkeiten - nur ein zentraler Luggageroom. Quietschenden, sehr laut quietschende Betten mit Spanholz-"Lattenrost" Ja...Für seine Mitschläfer kann man ja leider nichts - also kein Kommentar 🙈

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Sie 2016
9.4

Tolles Hostel, zentrumsnah, freundliche Mitarbeiter, gut ausgestattet Küche und sogar Handtücher inklusive. Einzige Kritikpunkte waren die durchgelegenen Betten und dass es zusätzlich zum Bad auf den Zimmern keine Toiletten im Aufenthaltsbereich gab.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Sie 2016
10.0

Excellent..highly recommend..great staff..laid back, friendly and comfortable..nice and clean and well run..good kitchen and common areas...great location in Tralee Only one small complaint that Wi-Fi signal did not reach room I was in. In every other way excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sie 2016
8.6

Nice hostel, friendly staff only the beds arent so comfortable... it's time for new matresses

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Sie 2016
9.1

Acceso a las habitaciones con llave. Al Hostel se podía entrar porque siempre estaba abierto. La ubicación: en una de las calles principales. Personal muy amable, muy familiar. La atmósfera muy buena, parecía una casa familiar, como en casa. Limpieza muy bien, todo límpio y cuidado, quizá un poco viejo pero bien cuidado. El desayuno más completo de todos los Hostels en los que he estado, tostadas, cereales, leche, te. Es como una casa familiar. Yo estuve en una habitación de 2 personas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sie 2016
10.0

We really enjoyed our stay in castle hostel Stephen and his good wife are very accommodating very friendly I would highly recommend it very clean very comfortable and very central great value for money kind regards James Brady

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
8.9

happy with the basic bed in dorm and was very happy with the location from tralee town great to wander around .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2016
9.4

I liked the staff. Except for the owner who was very rude to me and several other guests. She made me not want to return there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
6.0

A very small dorm room with poor ventilation.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.