Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Castle Hostel 1004 - Bled

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1,170 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1,170 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
Castle Hostel 1004 - Bled Located at Grajska Cesta 22, , Bled.
Castle Hostel 1004 - Bled
Slovenia
Bled 4260 Bled Grajska Cesta 22
93% 1170
46.3721392 14.1045945
Castle Hostel 1004 - Bled
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2016
8.3

영어를 잘하시면 외국인들과 친해지기 딱 좋은 호스텔입니다. 저는 영어가 부족해서 많은 대화를 못해 아쉽네요. 블레드 버스정류장이랑 3~4분거리이고 블래드 성이랑도 가깝습니다. 가격대비 만족 스러웠습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Lis 2016
9.1

Brilliant location in the middle of the small town of Bled, right next to a supermarket so it's really convenient for food shopping etc. Excellent facilities - clean and modern toilet and shower facilities, good kitchen, big lounge area with tables, a sofa, massive TV, PCs and a big balcony area looking towards the lake.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Lis 2016
10.0

Superbe pour visiter la region, rencontrer du monde. Tout ce qu'il faut pour des voyageurs

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lis 2016
9.7

난 와이파이가 잘안잡히는 방이었지만 라운지 에 주로있어서 불편한거 못느꼈고 밥애먹을수있어서 좋고 살짝 시끌벅적 함 직원이 무진장 친절함 픽업도 해줌 걍 집처럼 편했고 힐링하고 왔음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lis 2016
8.0

The staff is great, but there is little to no security in the hostel. Anyone can walk right in, especially since there isn't 24-hour reception. And then since most of the bedrooms are unlocked as well, the security is at a minimum. The common room is a decent size, and the people that stayed here seemed to be plenty sociable, though there wasn't much in the way of common space.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Lis 2016
8.0

Auberge très bien situéeautour du lac de Bled. Chambres petites, optimisées. Pas de casier verrouillé, il faut avoir son propre cadenas. L'auberge est très petite donc les chambres sont sur le même palier que tout le reste, donc forcément du bruit venant de la petite salle commune. Les sanitaires et les chambres étaient très propres. Un grand plus pour l'accueil hyper sympa et chaleureux, avec explications pour visiter le coin et vraie présentation de l'auberge ! Un bon souvenir

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Lis 2016
10.0

Love it!!!! Cutest receptionist 😉

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lis 2016
9.7

Friendly helpful professional staff. Just 200m from the bus station Very lively atmosphere One of the cheapest hostel in Bled

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
12 Lis 2016
10.0

Had a great time at castle hostel. Really cool place with friendly staff and good facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
11 Lis 2016
10.0

Me and my friend had a wonderful stay at Castle Hostel. I definitely recommend this hostel. Be careful, the reception is not easy to find because there is no reception desk, you have to enter the hostel corridor, go to the common area, and the reception is on the right, near the kitchen entrance

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.