Hostelworld.com

Castle Hostel 1004 - Bled

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 893 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 893 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
Castle Hostel 1004 - Bled Located at Grajska Cesta 22, , Bled.
Castle Hostel 1004 - Bled
Slovenia
Bled 4260 Bled Grajska Cesta 22
96% 893
46.3721392 14.1045945
Castle Hostel 1004 - Bled
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Kwi 2016
9.1

Awesome atmosphere, great facilities, fun people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Kwi 2016
9.7

A really great hostel. Well located, priced well and very friendly staff. Well equipped kitchen with several fridges which is a nice change from a typical hostel of this size. I have zero complaints with this place. If I'm ever back in Bled I will absolutely stay here again. Thanks!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Kwi 2016
9.7

One of the best hostels I have stayed in Europe. The location is perfect and they have a wonderful roof terrace with a beautiful view. The guys who run the hostel are very helpful and genuinely nice. I stayed there for 3 nights, wish I could have stayed longer..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
10.0

Very helpful staff and a great location. The place to stay in Bled!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2016
9.4

Most helpful and friendly hostel you will stay in!! Miha and I can't remember the other guy who ran the hostel, were always happy to help and gave really good advice about the area!! The atmosphere at the hostel was great! Location was also close to restaurants and a cafe that did a good Bled cream cake! The only small negative to this hostel is that the Wifi in rooms was really slow! Apart from that, thank you so much Castle Hostel will defiantly be back!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
10.0

Great hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2016
9.4

Good ambiance and the reception is here to help you. The kitchen and terrasse are a plus. Too bad that the place is full of other hostels and tourists.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
10.0

This was a great hostel experience. Everything about the hostel is well organized and runs very smoothly. Staff are friendly and knowledgable. The kitchen is equipped well for cooking. There is an emphasis on cleanliness. Lots of friendly people, staff and travelers. One of the best hostels we've stayed in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
9.7

I really enjoyed my stay at Castle Hostel 1004. Miha was super helpful and informative. Location is not too far away from the lake. I love the atmosphere in the hostel - tons of friendly people hanging around the common room and kitchen. Kitchen was well equipped.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
31 Mar 2016
9.7

No complaints from me! I had an excellent time in Bled and only wish I had stayed longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.