Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Castle Hostel 1004 - Bled

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1284 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1284 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
10.0

非常干净方便,附近有超市和饭店,距离湖边很近,在阳台上晒太阳看湖光山色非常惬意。员工也很热情,给了很多建议,拿他家赠送的手环去一些餐厅还能打折。强烈推荐。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lisawei228
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
20 Kwi 2017
10.0

这里位置方便,距离汽车站近,员工超级友善,提供很多帮助跟建议!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2017
10.0

The reception staff were so friendly and helpful! They knew so much information about different routes and hikes, which companies have the best deals on bike hire, boat hire etc and they were always so willing to help. The kitchen is good and has free oil, salt and pepper and so on. Nice social area where everyone sits to eat and drink! Best hostel in bled

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
10.0

A super hostel!!! I had a great time there. The staff is more than helpfulk and make your stay easier. They know everything (what to see, how to get there, prices,...). The location of the hostel is really good (really close to a food store and the bus station)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bcrisis29
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2017
8.3

I enjoyed the night time at this hostel. The service was so good and the crew was polite and kind. It couldn't be better.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Kwi 2017
9.7

Great hostel - so clean and good facilities. Great location - easy to get to. The staff are really helpful and friendly!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
10.0

Super great hostel, highly recommend. Very helpful staff, great location that is very near to the bus station and Lake Bled, and fun atmosphere with the kitchen lounge area setup.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Wiegelsr
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
10.0

Jaka was a bro. Good locale and nice inside. 10/10 would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2017
9.7

Super close to the lake and the patio has beautiful views. Really friendly and helpful staff, great common area and kitchen as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Kwi 2017
9.7

Fantastic, upon arrival we were met by the most magnificent blue eyed man who gave us the download on what to do in bled. The hostel was super clean, showers on point, and a wonderful balcony, would love to stay longer but bled can be seen in a day. Would highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.